D wrote:
Ha más AIM kompatibilis programmal csatlakozol, kérlek írd le, hogyan kell, hogy a többiek is tudják, akik azt a programot használják.
Trilliannel baromi egyszerű. Miután leszedtem az AIM progit és csináltattam magamnak screen name-et előtte neten az aim oldalán, a sima AIM progiban a fenébe se tudtam megtalálni hol van az amit írtál (szobába nem tudtam belépni, max. embert tudtam volna meghívni, na mindegy); úgyhogy ismételten
(mint MSN-nél XD) a Trillianhez fordultam.
Tehát.
A "Trillian" --> "Connections" --> "Plugins" ~> bepipáljátok az AIM-et.
--> "Identities and Connections" --> "Add a new connection" ~> AIM ~> beírod adatokat, kapcsolódik is.
Utána ugyanúgy mint az MSN-pluginjánál a sárga kis gombocskára kattintani (az MSN-é kékszínű ugyebár, ott van mellette), "Join a chatroom", beírod hogy
soundofjapan és elvileg már megy is, csak amikor én néztem az előbb, senki se volt fenn. XDDD
EDIT: Gondolom nincs most fönn senki
(én legalábbis ittvagyok, de más nincs XD), de sikerült végülis sima AIM-mel is megtalálni ezt a szobát, csak először nem vettem észre hogyan, de egy kérdés.
Amint a sima AIM bevisz a szobába, rögtön kiírja, hogy "operation timed out" vagy valami ilyesmi, és az exitet ajánlja fel, mint egyetlen választási lehetőséget. Ezmiértez? xDDD *n00b*
EDIT2: Oké, semmi, talán műxik így is.