Phase#2 - félig megvagyunk!

A fórumköltöztetés úgy néz ki sikeresen megtörtént (a végtelen mennyiségű tutorialtól, meg kódtól, meg segédprogramtól szabályosan megfájdult a fejem. @_@).
Ezen az ideiglenes címen a fórumot pár napig tudjátok elérni, amig meg nem történik a domain átállás is, utána visszaáll a megszokott soundofjapan.hu/forum url, vagyis ezt nem érdemes könyvjelzőzni, stb.
Amit a sikeres költzés jelent:
Az oldal és a fórum is megvan az új szerveren is, habár előbbi még a régi helyről üzemel, de ez is napokon belül változik majd a domainátállással, szóval gyakorlatilag a site-revamp project második szakasza befejeződött. Innentől kezdve elvileg sokkal stabilabb lesz a fórum, megszünnek az idegölő 1-2 perces leállások
(ha nem, akkor majd elkezdek idegbajt kapni). Plusz kinézetileg is kicsit helyrepogfozom majd a dolgokat: fórumlogó, új emoticon készletek, meg még egy-két apróság talán, plusz ugye elvileg a kereső adatbázist is újra lehet építeni, hogy a fórumupdate előtti posztok közt is tudjunk megint keresni.
És ami a lényeg: el lehet kezdeni a harmadik és messze legmacerásabb szakaszt, az új oldal összepakolását. Hogy ez pontosan mennyi idő lesz, azt még nem tudom, de tervek szerint ugye nagyjából nyár végéig meglesz a dolog. Huhh.
edit:
a nyitóposztba bepakoltam egy menetrendet, hogy gyorsan áttekinthető legyen, hogy mivel vagyunk meg és mi várható még.

a szerveren eddig a downloads rész alatt tárolt cuccok (itt vannak pl. a bulik képei, stb) előfordulhat, hogy pár napig nem lesznek elérhetőek, illetve csak részletekben kerülnek majd vissza. az évek alatt irgalmatlan mennyiségű mindenféle gyűlt ott össze, aminek nagy része tök felesleges, hogy átkerüljön az új helyre, sz'al előbb át kell bogarásznom, hogy mi kell onnan, meg mi nem.
edit 2: jah, meg még annyi, hogy az emailem is költözik, szóval pár napoig inkább a gmail-es címen vagyok elérhető (soundofjapan@gémélpontkom)