najó.. megint 2 oldal született egy éjszaka alatt, és tökre lemaradtam, pedig én akartam erről vitázni (nem veszekedni)
szóval
sztem a Blue Butterfly jó, a VUk ilyen zenei környezet, sajnos el kell fogadni hogy ilyen szart is kiad Yoshiki.
aztán
Igen, ha azt vesszük alapul, hogy az I.V.-ben játszik Hide, mert volt felvéve tőle alap, akkor úgytűnik, ezen a számon (vagy ennek egy más változatán [is]) dologozott Yosh és Hide.
Az, hogy ez egy könnyűzenei fórüm, akkor az egész mindenegyéb topicot vegyük ki és bannoljuk azt aki kiejt olyan postot a száján amiben nincs valami szó a zenéről ->nem csak arról van benne szó.
Ez nem CSAK könnyűzenei fórum hanem Japán Zenei Fórum ( a sound of japan nálam ezt jelenti) és így ha Yoshiki mint könnyűzenész szerez szimfonikus zenét akkor igenis idetartozik, Yoshiki miatt is és azért is mert japppán.
És nemtom, lehet túl röviden fogalmazok én úgy értem, ahogyaz elején még szó volt róla: Yoshiki multitehetség, nemnagyon van manapság ilyen - sehol. Gakt nagy sztár. Különleges a hangja, számomra egyre mélyebb és fantasztikusabb dolgokra képes vele, de nem szerez zenét - 3 félét, nem producerkedik (bár ezt nemtudom, de ne csak ezt emelje ki az aki válaszol) és nem halt meg az apja amikor még fiatal volt, utána meg nem omlasztotta össze 2 olyan ember a világát, akikben megbízott, és akiket szeretek.
Ne sajnáljuk... hát az hogy nem gondol annyit hidére mint Yu~ki ezt nem merném lefogadni... egy szülőm sem halt még meg, egy jóbarátom sem.
De ők nem pusztán barátok voltak, együtt élték az életüket. Egymás seggében. Ez is mindegy.
Persze nem kell szeretni Yoshikit de azért mert egy ilyen kis nebáncsvirág mimóza pöcs, nem kell ráborítani az asztalt. Ilyen kis EMOs.
Aztááááán
csak eszembejutott valami.
Guns n roses azért jó példa mert hasonló a helyzet Axl új albumával is mint Yoshikivel.
De én úgyérzem, hogy ebben az játszik közre, hogy mind Axlnek, mind Yosh-nek az élete, álma megtestesülése volt a bandája. És amikor bejelenti egy legjobb barát, egy nagyon jó barát, illetve az egész zenekar hogy "cumi", akkor az aktuális álmodó világa szilánkokra törik. És ez talán valami gátlást alakít ki benne, én úgy gondolom lehet ebben valami, mert Axl alól is kiszaladt a banda és lám... koncertezni bír, meg nyilatkozni, de semmi munkát nem ad ki a kezei közül. Mint Yoshiki. Ő is szerepel, meg nyilatkozik, de amúgy meg lócsöcs.
húú
nem jut eszembe más.
lackoo, a füled jó igen

Énnekem azért teccik a Blue Butterfly mert weird. ennyi. meg mert fanatikus vagyoooooooook
najó nem
igyekszem objektív maradni, amennyire tudok.
És igen sokat költ plasztik műtétekre. És tényleg el van akadva minden munkájőában, és igazán koncentrálhatna egyre.
2002ben kb 20 projekten dolgozott egyszerre. Volt Floridában egy intézetben kómásoknak zongorázni, megnézni, hogyan hat a zene az agyműködésre. Ilyenek mellett szervezd japán legnagyobb Jrock bandáját.
szakdolgozatom zárása képpen, melyet a jelen és múlt összefonódásairól írok a Jrock történelem egyik meghatározó alakjáról, szeretnék szólni arról hogy ma milyen szép az idő.
off