Hazaérkezetem a bécsi BLOOD koncertről!!
A koncert egyszerűen fantasztikus volt! Bár egy kicsit lehetett volna jobb is a hangosítás, de egyáltalán nem sínylette meg a koncert, a banda nagyon odatette magát nagyon élvezték mind a hárman, és a közönség is tombolt!!! Sikerült első sorba jutnom Fu-ki és Kaede közé kb, így mindenkit tökéletesen láttam, megfogdoshattam rendesen, bár Kiwamu vad rángatózása ezt nehezítette! Fu-Ki egyszer teljesen a képembe mászott, ki kellett törnöm a nyakam h felnézhessek rá, a térde kb a számban.. érdekes volt, de legalább pihentem kicsit a lábán!! XD
Mindkét nap volt autogramosztogatás, lehetett velük beszélgetni, fényképezkedni! Szerencsére végülis úgy döntöttem h mind két nap ott maradok, az unplugged is nagy élmény volt! Nem csak az előadott számok, hanem a beszélgetés miatt is! Bár a németem igencsak hiányos, amit nem értettem úgy azt megértettem japánul szóval sikerült összerakni mik a kérdések és válaszok! Aznap is volt aláírás, majd kijöttek fényképezkedni, meg sörözni-cukorkázni-baromkodni!! Sokáig maradtak, mászkáltak, beszélgettek velünk! Kaede édesen elismételte párszor h hangariii!! ^^ szóval az egész nagyon nagyon jó volt!
A koncert alatt szigorúan tilos volt fényképezni, sok profi fotós, meg két szuper kamerás bácsi is bent volt! Az egyik épp mellettem, szóval remélhetőleg valahol premier plánban fogom viszont látni az élményeimet! X) Azért kattintottam párat, mindkét nap! Mivel a vaku épp akkor döntött úgy h inkább nem működik, ezért a koncerten készült képekből semmi sem látszik és a többi közt is van több homályos sajna, de ha valakit érdekel,
>>>itt<<< megnézheti!!
edit: Jut eszembe, ez érdekel valakit?: