Rin wrote:
Case wrote:
Rin wrote:
Úgy néz ki részemrõl a jegy ELADÓ. HA a fõnök nem is, már keresztbetett az úttal kapcsolatban:'(
jah, hát sajnálom. :\
ezt még megpróbálom elintézni a hostellel úgy, hogy ne legyen cancellation-charge, mert elvileg ma van a határidö amíg lehet változtatni a foglaláson. remélem sikerül. meg remélem, hogy a csoportos vonatjegy ára nem változik emiatt.
A vonatot még ne mondd vissza, lehet kapok kölcsön, de a Hotelra nem lesz pénzem:'( Így max. majd én addig mászkálgatok a városban, sok-sok ginseng társaságában.
Amúgy anyám utánanézett és valami Rohfeldné Kruska Ágota azt mondta, hogy kb. 20ezer a csoportos jegy, ha nem Prága, hanem Bécs felé megyünk... a száma: 06-1-343-3492... (ha még lehet variálni;)
Megõrülnék, ha nem mehetnék, de ezzel a hoteles árral nagyon alám lett kavarva...
A vonatot nekem olyan valaki nézte, aki teljesen tisztában van a vonatárakkal, tehát az nem lesz olcsóbb. Bécs felé max átszállással lehetne menni, azt én pedig nem vállalom be, még akkor sem ha valamivel olcsóbb lenne úgy. Ha késik valamelyik vonat akkor lekéssük a csatlakozást és ottragadunk Bécsben. Ha te úgy akarsz menni, akkor szólj még a héten és nem veszek jegyet, de akkor késöbb, ha megvettem a vonatjegyeinket, akkor már nem lehet visszacsinálnia dolgot. A hostelt pedig tegnapig lehetett volna lemondani, de ugye végülis nem mondtam le, mert üzentél ld-n, hogy mégis jössz. o_O Majd max arra adok kölcsön, vagyvalami, de most már ne variáljunk, mert kicsit késö van hozzá.