Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 9:29 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 9:48 pm 
Member

Zoska wrote:
Nem vagyok Case, és a kérdés sem nekem szólt, mivel nem folytam eddig bele a vitába (fórum vs. újoncok), de azért nekem is volt, van és lesz véleményem, amit eddig inkább élőben fejtettem ki, ami meg ugye nem fair veletek szemben.

Berobbantatok ide (az nem derült ki, hogy előzetes ismeretséggel, avagy csak véletlenül nagyjából egyidőben) egy csomóan, ami örvendetes esemény lenne, de itt vannak írott na meg persze íratlan szabályok, amikre eddig nem nagyon kellett figyelmeztetni senkit.
1: Nem gyártunk felesleges topicokat. Értsd: olyanokat, amikre egyszavas válaszokat lehet adni, olyanokat, amiket 5 perc alatt ki lehet beszélni, vagy olyanokat, amiknek a témája kísértetiesen egybeesik egy másik topicéval.
2: Nem Offolunk agyba-főbe. Néha igen, de az ésszerűség keretein belül.
3: Nem szólunk be egymásnak. Case-nek meg pláne nem. Voltak viták (nyilván főleg a zenei ízlés különbözősége miatt), de a kis ironizáló megjegyzések szerintem csak egy bizonyos ismeretség után megengedhetőek.
Ezeket ti (nem te, ti, akárki, lusta vagyok szó szerint idézgetni) rendszeresen áthágtátok. Ez nem baj, nem utálunk ki senkit. Én ignorálok, Case pár óra múlva reagál, mert addigra megemészti az olvasottakat. De kezd kicsit "fórum a fórumban" feelingem lenni, ahová én azért járok fel, hogy a társaság igen szűk rétegével beszélgessek, aztán a többiek vagy felveszik a ritmust, vagy feladom, és én is menekülőre fogom a dolgot.
Nincs nagy baj egyébként a "whaaa, Shinya lábaaaa" beszélgetésekkel sem, mert valószínűleg mindenkinek volt fangirl-időszaka, csak mi kinőttük. Majd igazodunk egymáshoz. Csak vegyetek vissza picit.

nem tudom, hogy annyira sok fölösleges topicot gyártottam/tunk-e, amiket én láttam, pl a másik Miyavi-s topic pedig tévedésből lett megnyitva, szóval igazán nem tehet róla az illető, csak nem vette észre, h van már egy ilyen.
azért minket újoncokat is meg lehet érteni, mi csak berobbantunk ide, ahogy mondtad, és csak szeretnénk beszélgetni meg új együttesket megismerni esetleg, meg persze új embereket is, és hát újak vagyunk ugye, és így nem vagyunk teljesen tisztába az itteni szokásokkal hogy úgy mondjam. én pl nem gondoltam volna, hogy az offolás ennyire rossztettnek számít, és sajnos úgysem fogom tudni megállni, h ne offoljak... a beszólogatás-ügy pedig tudtommal már le lett rendezve, néhol tényleg túlzás volt, és elnézést is kértünk már miatta, mert tényleg nem rossz szándékokkal történt. (és reméljük meg is lettünk bocsátva amúgy...)
egyébként hamár így vélemény-kifejtegetünk, szerintem az nem túl szép dolog, ha valaki beleköt a másik nevébe (nem tudom, nem voltam ezekben benne, csak hallottam egy pár ilyesmiről), mert tényleg nem hiszem, hogy valakinek ez akkora fájdalmat okozna, hogy valaki pl Toshiyanak nevezi el magát, hogy muszáj legyen beszólnia emiatt. nem azért írom, fogalmam sincs, hogy rád ez érvényes-e, szóval természetesen ne vedd magadra, ha nem. szóval ennyit az újoncok nevében, és akkor mostmár tényleg ez az utsó off-topic hozzászólásom itt :smile2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 9:52 pm 
Mumus

ez rám érvényes wháháháháhháhá és én vagyok per pill a mumus!! Toshiyaval meg egész jól kijövünk msnen semmi bajom bele csak keratívtalan a neve ennyi és kész!!!! nem szologatok be mindenkinek csak egy idő után sok és akkor nállam betelik a pohár bár eddig sose szóltam be és nem is azért szólok be mert hűűűűű de régen vagyok itt és nekem is megvolt megvan a fangirl stílusom!!! Csak azért mert vannak határok és leszenk és nekem is figyelembe kell venni!!! Tudod csak..mindegy ezt majd máskor ha el nem feletem!! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 10:01 pm 
oshare booty
oshare booty

Zoska wrote:
Berobbantatok ide (az nem derült ki, hogy előzetes ismeretséggel, avagy csak véletlenül nagyjából egyidőben) egy csomóan,

és ennek személy szerint örülök hiszen a fórum célja (sztem) a jrock/pop/ésatöbbi vitatása mellett ez a kevésbé ismert műfaj terjesztése, megismertetése

Zoska wrote:
ami örvendetes esemény lenne,

*nod*

Zoska wrote:
de itt vannak írott na meg persze íratlan szabályok, amikre eddig nem nagyon kellett figyelmeztetni senkit.

naj, de az íratlant nem tudhatják...^_^"

Zoska wrote:
1: Nem gyártunk felesleges topicokat. Értsd: olyanokat, amikre egyszavas válaszokat lehet adni, olyanokat, amiket 5 perc alatt ki lehet beszélni, vagy olyanokat, amiknek a témája kísértetiesen egybeesik egy másik topicéval.

eh...azt h a francba ítéled meg h vmi 5 perc alatt kibeszélhető v sem?

Zoska wrote:
3: Nem szólunk be egymásnak.

jogos

Zoska wrote:
Case-nek meg pláne nem.

eh...admin-sama fandom? :D módosítsunk....amíg nem jogos.... :P

Zoska wrote:
Voltak viták (nyilván főleg a zenei ízlés különbözősége miatt), de a kis ironizáló megjegyzések szerintem csak egy bizonyos ismeretség után megengedhetőek.

ezalattmiértesz....?

Zoska wrote:
Case pár óra múlva reagál, mert addigra megemészti az olvasottakat.

jah, ez a feladata adminként sztem....

Zoska wrote:
Majd igazodunk egymáshoz.

ez a lényeg! peace!

Kagami wrote:
azért minket újoncokat is meg lehet érteni, mi csak berobbantunk ide, ahogy mondtad, és csak szeretnénk beszélgetni meg új együttesket megismerni esetleg, meg persze új embereket is, és hát újak vagyunk ugye, és így nem vagyunk teljesen tisztába az itteni szokásokkal hogy úgy mondjam. én pl nem gondoltam volna, hogy az offolás ennyire rossztettnek számít, és sajnos úgysem fogom tudni megállni, h ne offoljak... a beszólogatás-ügy pedig tudtommal már le lett rendezve, néhol tényleg túlzás volt, és elnézést is kértünk már miatta, mert tényleg nem rossz szándékokkal történt. (és reméljük meg is lettünk bocsátva amúgy...)

nyugi, én megértem ezt a dolgot és más is...csak néhány ember pörög most 1smás miatt. ha meg vmien szokásban gondotok lenne sztem nyugodtan kérdezzétek vmeik senior membert v az admint

Kagami wrote:
egyébként hamár így vélemény-kifejtegetünk, szerintem az nem túl szép dolog, ha valaki beleköt a másik nevébe (nem tudom, nem voltam ezekben benne, csak hallottam egy pár ilyesmiről), mert tényleg nem hiszem, hogy valakinek ez akkora fájdalmat okozna, hogy valaki pl Toshiyanak nevezi el magát, hogy muszáj legyen beszólnia emiatt. nem azért írom, fogalmam sincs, hogy rád ez érvényes-e, szóval természetesen ne vedd magadra, ha nem. szóval ennyit az újoncok nevében, és akkor mostmár tényleg ez az utsó off-topic hozzászólásom itt :smile2:

jó, azt má lerendezték...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 10:11 pm 
Site Admin

nyah, így, hogy kitört a béke és szeretet és egyetértés akár le is zárhatjuk a témát. :beee:
és Kagami, kösz, hogy leálltál, hogy letárgyaljuk az esetleges problémákat, imho mindenkinek jót tett, hogy tisztázva lette a dolgok. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 10:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
nyah, így, hogy kitört a béke és szeretet és egyetértés akár le is zárhatjuk a témát. :beee:

hát az már télleg jó lenne mert mindenki csak ismétli önmagát és már kishíján énis kezdtem bepörögni, pedig rohadtul semmi közöm az egészhez...ÁÁÁÁ :?

Noooooooosss...azt akartam még kérdezni hogy a jelenleg legvalószínűbbnek tűnő szállásunk közelébe lesz valami "jcuccos hely"?mehamá ottvagyok min 1 cdt vagy valamit szeretnék venni.Ja és holnap küldöm a pénzt Case!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 10:51 pm 
Site Admin

Tokubei wrote:
hát az már télleg jó lenne mert mindenki csak ismétli önmagát és már kishíján énis kezdtem bepörögni, pedig rohadtul semmi közöm az egészhez...ÁÁÁÁ :?

Noooooooosss...azt akartam még kérdezni hogy a jelenleg legvalószínûbbnek tûnõ szállásunk közelébe lesz valami "jcuccos hely"?mehamá ottvagyok min 1 cdt vagy valamit szeretnék venni.Ja és holnap küldöm a pénzt Case!

Jaja, a NeoTokyo, meg egy jrock szekcióval megdobott képregénybolt is 10 percre van gyalog. az más kérdés, hogy mi marad addigra a német Deg fanok rohama után. NeoTokyo-ban tavaly újság nem volt már semmi, a CDk meg nevetséges árakon voltak, a másik boltot viszont szerencsére csak a helyiek ismerik, ellenben ök újságokkal nem foglalkoznak, de CDkböl egész jó kinálat volt, egész normális áron.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 10:56 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Mivel vészesen közelg a szakrális esemény, ezért itt az ideje megosztani ezt a bigyót a jónéppel, amolyan hangulatstimulátor gyanánt. ^^"

Image

Belegondolok, hogy ezt még februárban gyártottam, és akkor még milyen távolinak tűnt a május 27...

edit: gépelni meg kéne tanulni... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 5:57 am 
Official Cheerleader

Jude wrote:
Mivel vészesen közelg a szakrális esemény, ezért itt az ideje megosztani ezt a bigyót a jónéppel, amolyan hangulatstimulátor gyanánt. ^^"

yaaaaaaaaaaaay~
a dologban az csupán a borzalmas, hogy a gifeden többet láttam toshiyából mint a last koncerten xDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 7:16 am 
Elite Member

kagami!!!
itt a link :D
http://www.youtube.com/watch?v=kD5g96GY ... y%20shinya
naggyon kawaii :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 7:52 am 
Elite Member

ehem,itt van még vmi...a kedevenc videóm :D
http://www.youtube.com/watch?v=tAz8-22g ... 0en%20grey
jah,amugy...olyan jóóó a dir en grey!!! már megint tiszta fan lettem :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 9:46 am 
Site Admin

megumi wrote:
Jude wrote:

yaaaaaaaaaaaay~
a dologban az csupán a borzalmas, hogy a gifeden többet láttam toshiyából mint a last koncerten xDDDD

hjaj, ugyanmár, túlzásokba tetszik itten esni, azért látszott ö (amikor nem takarta a kilátást Mr. OMFGIMSOCOOOOL Kaoru xD)... na jó, föleg a haja, meg a háta, de amikor felnézegetett idönként... :pinky2: *khm*

+++

a kiruccanással kapcsolatban meg: hostelböl tegnap írtak, hogy megérkezett az átutalt elöleg, tehát most már minden oké a foglalással.
vonatjegyeket péteken v. hétfön veszem.
meg ami még fontos (mielött valaki komolyabb ruházkodási tervekbe fogna): a koncertre mindenki a lehetö legegyszerübb rucikba jöjjön majd, legalábbis ha viszonylag közel akar kerülni a szinpadhoz, mert ha olyan nyomakodás lesz mint tavaly (és nem hinném, hogy jobb lenne a helyzet) akkor mindenféle csillivilli ruci halálra van ítélve. tavaly is a koncert után mindenféle szakadt és szétszóródott ruhadarabokkal és kiegészitökkel volt tele a terem. ugyanígy cipöben is olyan ajánlott ami stabil és kényelmes, mert egyébként nagyon halál lesz a dolog. :sweatdrop: amm... jameg fényképezögépet ugye nem lehet bevinni. umm. asszem ennyi.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 12:58 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
hjaj, ugyanmár, túlzásokba tetszik itten esni, azért látszott ö (amikor nem takarta a kilátást Mr. OMFGIMSOCOOOOL Kaoru xD)... na jó, föleg a haja, meg a háta, de amikor felnézegetett idönként... :pinky2: *khm*

yesssss! kiakirály?kaoruuuuuu~!! :headbang: xDD az mekkora volt, azért a marháért simán megérte kimenni XDD
azé' remélem toshiyaból idén többet kapunk egy ici picivel :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 18 Thu, 8:56 pm 
Senior Member

Hát, mivel én nem fogok menni, csak azt kivánomhatom, hogy teljesüljön minden vágyatok, érezzétek jól magatokat és élve és egy darabban gyertek haza!! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 19 Fri, 1:55 pm 
Forum Addict

Toshiya wrote:
Hát, mivel én nem fogok menni, csak azt kivánomhatom, hogy teljesüljön minden vágyatok, érezzétek jól magatokat és élve és egy darabban gyertek haza!! :wink:

Igen. És ha hazajöttetek, meséljétek el, milyen volt :) /me minden szaftos részletre kíváncsi, ha már egy ideig úgysem mehet Diru-koncertre 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 20 Sat, 11:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

bas**ameg annyira jó az új deg album....én mióta kijött nem hallgattam meg rendesen......beszarás. Ennek ellenére az új koncert dvd-t egy nézés után letöröltem..értékelhetetel...de ez...whaaaaaaaaaaaaa

viszonr DEG-ékkel interjút olvasni az egy rémálom... annyi plussz információ jön le belőlük mintha el sem olvasnám:)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour