Zoska wrote:
Berobbantatok ide (az nem derült ki, hogy előzetes ismeretséggel, avagy csak véletlenül nagyjából egyidőben) egy csomóan,
és ennek személy szerint örülök hiszen a fórum célja (sztem) a jrock/pop/ésatöbbi vitatása mellett ez a kevésbé ismert műfaj terjesztése, megismertetése
Zoska wrote:
ami örvendetes esemény lenne,
*nod*
Zoska wrote:
de itt vannak írott na meg persze íratlan szabályok, amikre eddig nem nagyon kellett figyelmeztetni senkit.
naj, de az íratlant nem tudhatják...^_^"
Zoska wrote:
1: Nem gyártunk felesleges topicokat. Értsd: olyanokat, amikre egyszavas válaszokat lehet adni, olyanokat, amiket 5 perc alatt ki lehet beszélni, vagy olyanokat, amiknek a témája kísértetiesen egybeesik egy másik topicéval.
eh...azt h a francba ítéled meg h vmi 5 perc alatt kibeszélhető v sem?
Zoska wrote:
3: Nem szólunk be egymásnak.
jogos
Zoska wrote:
Case-nek meg pláne nem.
eh...admin-sama fandom?

módosítsunk....amíg nem jogos....
Zoska wrote:
Voltak viták (nyilván főleg a zenei ízlés különbözősége miatt), de a kis ironizáló megjegyzések szerintem csak egy bizonyos ismeretség után megengedhetőek.
ezalattmiértesz....?
Zoska wrote:
Case pár óra múlva reagál, mert addigra megemészti az olvasottakat.
jah, ez a feladata adminként sztem....
Zoska wrote:
Majd igazodunk egymáshoz.
ez a lényeg! peace!
Kagami wrote:
azért minket újoncokat is meg lehet érteni, mi csak berobbantunk ide, ahogy mondtad, és csak szeretnénk beszélgetni meg új együttesket megismerni esetleg, meg persze új embereket is, és hát újak vagyunk ugye, és így nem vagyunk teljesen tisztába az itteni szokásokkal hogy úgy mondjam. én pl nem gondoltam volna, hogy az offolás ennyire rossztettnek számít, és sajnos úgysem fogom tudni megállni, h ne offoljak... a beszólogatás-ügy pedig tudtommal már le lett rendezve, néhol tényleg túlzás volt, és elnézést is kértünk már miatta, mert tényleg nem rossz szándékokkal történt. (és reméljük meg is lettünk bocsátva amúgy...)
nyugi, én megértem ezt a dolgot és más is...csak néhány ember pörög most 1smás miatt. ha meg vmien szokásban gondotok lenne sztem nyugodtan kérdezzétek vmeik senior membert v az admint
Kagami wrote:
egyébként hamár így vélemény-kifejtegetünk, szerintem az nem túl szép dolog, ha valaki beleköt a másik nevébe (nem tudom, nem voltam ezekben benne, csak hallottam egy pár ilyesmiről), mert tényleg nem hiszem, hogy valakinek ez akkora fájdalmat okozna, hogy valaki pl Toshiyanak nevezi el magát, hogy muszáj legyen beszólnia emiatt. nem azért írom, fogalmam sincs, hogy rád ez érvényes-e, szóval természetesen ne vedd magadra, ha nem. szóval ennyit az újoncok nevében, és akkor mostmár tényleg ez az utsó off-topic hozzászólásom itt
jó, azt má lerendezték...