Csúcs volt. Minden.
A társaság
Malice Martinet, Jigsaw, Batou és én. Induláskor ezeket kaptam tőlük ajándékba:
Az utazás
1 óra 10 perces repülőút az Easy Jettel. Ilyen tájakon:
A szállás
3 csillagos szálloda a koncert helyszínével szemben, az út túloldalán, kilátással a Huxley's Neue Weltre.

- Abban az épületben jammeltünk a Kabuki Boiz-zal!

- A szegedi bagázsnak nem csak a zenei ízlése kitűnő, a svédasztalról is tud választani
A koncert 
- SPOILEREKKEL TELI RÉSZ
Nem szabadott fényképeket készíteni, úgyhogy elmondom, milyen volt.
Tökéletes.
A sorban állás kulturáltan zajlott, a bevonulás zsúfolt volt, de hamar és időben végeztünk.
A hely fénytechnikája, hangtechnikája fantasztikus volt, Miyaviék bevonulásával pedig elkezdődött a ROCK!
A koncert első blokkjában nagyon erős kabuki hatás volt, sokkal erősebb, mint amire az eddig nézet koncertek alapján számítottam, nagyon jól csinálta, fantasztikus előadóművész.
A közönséget folyamatosan mozgatták, sehol nem láttam még olyan koncertet, ahol ennyire bevonták volna a közönséget az élménybe. Parapara, ugrálás ritmusra, party-rész DJ-vel (Teddy Loid remixei közben diszkóvá változott hely, mindenki táncolt), ritmusra tapsolás, jammelés a zenészekkel (ahol mi voltunk a rtimikus zaj LOL), kommunikálás Miyavival több nyelven, különböző ritmusú tapsolás, headbanging részek (még engem is sikerült rávenniük

), ahh, tökéletesen elégedetten távoztunk.

Miyavi élőben végtelenül karizmatikus, az egész banda kedves és energikus, MYV tudásával pedig így élőben szembesülni csodálatos élmény.
A szerzeményeimről már persze van kép (együtt a Japan Shopban vásárolt dolgokkal, velük is összehaverkodtunk már mielőtt mentünk, meghívtak minket japi üdítőkre és cukorkákra

És jókat beszélgettünk az eladóval, aki az első német manga rajzolója

)
Special appearence of the Power Junge
Néhány német és ázsiai emberrel együtt beszorultunk a 8-as metró liftjébe

Itt:
Mielőtt a pánik elharapózott volna, teamünk Batou személyében megmentette a csapdába esetteket: feltépte az ajtót LOL Volt is utána nagy tapsvihar és Power Junge kiáltozások a megkönnyebbült németek részéről

(A megmentett ázsiai férfivel pedig még aznap este újra találkoztunk a Brandenburgi Kapunál

)
Egyelőre ennyi, aki részese akar lenni valami igazán japánnak, újszerűnek és ROCKnak, menjen el a turné egyik állomására!