Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2024 Nov 01 Fri, 12:59 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 165  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 06 Sat, 1:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Biztosan!^^ Próbáltam elképzelni részegen szegénykét!!! Ahogy Kanon és Teruki támogatja a szuperhepi bulin, miközben Bou mögötte ugrál és egy dalocskát énekel!^^

Különben meg nem off, a godnolatmenetem végén van a lényeg: tegnap elgondolkoztam és rájöttem, ha egyszer kijutok japánban beszerzek Chris Rea albumot, mert annak olyan elmélázós filózgatós, esőbebámulós hangulata van, aztán majd kiülök az ablak elé és hallgatom...a tokiói esőt bámulva majd az élet nagy dolgai járnak a fejemben, az afrikai éces gyerekek, a hajléktalanok, a pénztelenség, hide idióta halálneme, meg hasonló depressziós finomságok, és akkor azt fogom hinni magamról,hogy roppant intelligens vagyok, amiért tudok komolyakat gondolni...és ehhez szükség van a Chris Reára..
MIkor ezeket tegnap gondoltam hajnali fél 2-kor AnCafe-t hallgattam halkan és arra gondoltam ennek a számnak milyen hangulata van...
és itt a lényeg...a szemeim előtt megjelentem, ahogy egy széket vonszolok az ablakhoz, leülök és vigyorgva az ancafera gondolok....bou megfogja a szoknyája szélét és táncikál, pörög, vigyorogva az arcát takargatva, Miku a vicces(és sztem egyre jobb) hangján énekelgeti a szöveget közben meg ugrálgatnak, néha Teruki vagy Kanon lenyom egy smárt a diszkréten kacarászó bounak a háttérben....^^' na szóval fáradt voltam de ez olyan szép kép volt! Chris Rea egy időre le van cserélve!!!!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 06 Sat, 1:23 pm 
Forum Addict

azt megiszem, te meg ott ücsörögsz és iszogatot meleg kakaót néha bouval táncizol majd megkérdi h leszünk barátok?
és akkor megjelenik juci és ellopja Mikut hazaviszi és kirakja a karácsonyfa mellé,nézegeti és nyáladzik majd este nem mesélem el miket csinál vele.
csak haza ne jöjjön a férjem hisashi mert kidobja szegényt:(((
majd diszkréten csinálom mondjuk amikor glay koncerten van ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 06 Sat, 1:32 pm 
Mumus

héjjjj szálsz le az anyámról :snipersmile: :chainsaw: :gun_ar15: :tombstone: !!! (Hisashi) őőőő csak apámé (Jiro) max szerető lehetsz!!!! :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 06 Sat, 1:34 pm 
Forum Addict

Ji-chan wrote:
héjjjj szálsz le az anyámról :snipersmile: :chainsaw: :gun_ar15: :tombstone: !!! (Hisashi) õõõõ csak apámé (Jiro) max szeretõ lehetsz!!!! :P

okay :)
akkor néha miku néha hisa /meg yamapi:P
halmozzuk az élvezeteket

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 06 Sat, 1:35 pm 
Mumus

Ez így megengedett :P :wink: !!!!! :twisted: !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 06 Sat, 1:37 pm 
Forum Addict

Ji-chan wrote:
Ez így megengedett :P :wink: !!!!! :twisted: !!!

köszönöm :oops: :roll: :love: :love:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 06 Sat, 1:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Quote:
azt megiszem, te meg ott ücsörögsz és iszogatot meleg kakaót néha bouval táncizol majd megkérdi h leszünk barátok?
és akkor megjelenik juci és ellopja Mikut hazaviszi és kirakja a karácsonyfa mellé,nézegeti és nyáladzik majd este nem mesélem el miket csinál vele.

Az eleje tetszik! És akkor én azt mondom Bou-nak, hogy jóóóó!!!! Persze néha elgondolkodnék rajta mit rejthet a szoknya és ezt ő is tudná és mindig huncutul kuncogna!!^^

De Miku....utánaszaladnék és térdel állva könyörögnék jucinak, hgoy adja vissza...aztán végül befekszik a fa alá miku mellé, és csak akkor bújik be a vécébe sírva mikor juci épp nem meséli el miket csinál vele....^^
ja, igen és roppant gonosz módon felhívom hisashit és azt mondom juci nagyon megfázott.... :twisted:
Fülönfogom miku-t, az ablakon kiszökünk, és visszacipelem a partira, ahol bou már izgatottan vár minket!!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 06 Sat, 6:36 pm 
Senior Member

----

Last edited by kratzlvivien on 2007 Apr 23 Mon, 6:03 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 06 Sat, 10:54 pm 
Forum Addict

Kry-chan wrote:
Quote:

Az eleje tetszik! És akkor én azt mondom Bou-nak, hogy jóóóó!!!! Persze néha elgondolkodnék rajta mit rejthet a szoknya és ezt õ is tudná és mindig huncutul kuncogna!!^^

De Miku....utánaszaladnék és térdel állva könyörögnék jucinak, hgoy adja vissza...aztán végül befekszik a fa alá miku mellé, és csak akkor bújik be a vécébe sírva mikor juci épp nem meséli el miket csinál vele....^^
ja, igen és roppant gonosz módon felhívom hisashit és azt mondom juci nagyon megfázott.... :twisted:
Fülönfogom miku-t, az ablakon kiszökünk, és visszacipelem a partira, ahol bou már izgatottan vár minket!!^^

igen és akkor beállít YamaP a piros ferrarijával felrohan és megmenti Jucit, Kry-chan boldogan él bouchannal és mikuchannal míg juci Yamapvel andalog ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 06 Sat, 11:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

:shock:
És ha néha az utcán találkoznak Kry-chan és Bou-chan mindig YamaPi után néznek, mert jó a feneke...és juci YamaPi háta mögött nézve látja az egyértelmű jelzést, hogy elégedettek a "lányok"! És akkor néha Kry-chan szomorú mert cserélni akar, de Mikuchan megfogja a kezét és mond egy kedveset...ráadásul Kry-chan meglátja, hogy Bou-chan játszótársa Ryouhei is arrafelé ugrál...pont pompomedzésen volt, és a két lány megbeszéli hgoy milyen színű pompom állna jól a szeméhez^^
És ekkor egy kocsi lassít...az egész bagázst felveszi és hazafuvarozza Aki, Kry-chan férje és háremőre.
A házban egy szép néni, Mana vár rájuk...kész az ebéd. Kry-chan csókot nyom az ajkára és megy enni...Peggy az egyetlen "barátnője" jön hozzá(Candy S. T.) és elmeséli mi volt a suliban, hány embert kínoztak meg. Kry-chan megdícséri és felráncigálja a hálószobában...majd sorban a többieket, mert szomorúak hogy ők kimaradnak...^^ De éjszaka csak egyetlen férfié(??? férfi???) Bou-chan mint egy plüss simul Kry-chan hoz aki nyugodtan alszik el.

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 06 Sat, 11:25 pm 
Forum Addict

Kry-chan wrote:
:shock:
És ha néha az utcán találkoznak Kry-chan és Bou-chan mindig YamaPi után néznek, mert jó a feneke...és juci YamaPi háta mögött nézve látja az egyértelmû jelzést, hogy elégedettek a "lányok"! És akkor néha Kry-chan szomorú mert cserélni akar, de Mikuchan megfogja a kezét és mond egy kedveset...ráadásul Kry-chan meglátja, hogy Bou-chan játszótársa Ryouhei is arrafelé ugrál...pont pompomedzésen volt, és a két lány megbeszéli hgoy milyen színû pompom állna jól a szeméhez^^
És ekkor egy kocsi lassít...az egész bagázst felveszi és hazafuvarozza Aki, Kry-chan férje és háremõre.
A házban egy szép néni, Mana vár rájuk...kész az ebéd. Kry-chan csókot nyom az ajkára és megy enni...Peggy az egyetlen "barátnõje" jön hozzá(Candy S. T.) és elmeséli mi volt a suliban, hány embert kínoztak meg. Kry-chan megdícséri és felráncigálja a hálószobában...majd sorban a többieket, mert szomorúak hogy õk kimaradnak...^^ De éjszaka csak egyetlen férfié(??? férfi???) Bou-chan mint egy plüss simul Kry-chan hoz aki nyugodtan alszik el.

:D

Jucit hazaröpíti Pi-chan a ferrarival otthon már ott várakozik A Johnny entertainment sok sok tagja épp a NewS-t ünneplik h visszatér...ott van ám KAme is a kat-tunból(nejével Mary-Giguval jött--barátnőmegy másik fórumról) és Jin is hazautazott amcsiból(ő is nejével ela-val jön--ő is barátnő egy fórumról)...plusz a ya ya yah-fiukák közül Shoon is ott van ám; meg a watból koike teppei és persze az egész news :P
amikor betoppan a The GazettE és elkezdenek bulit csapni...majd Alice Nineból Saga is betoppan és a LM.Cből MAya,később GAckt is lejön bulizni de haamr rájön ez nem az ő partyja az ő egoja ehhez túl nagy de aztán juci maradásra bírja ^^
majd az este fénypontja hisashi is beállít hozza Jiro-t is (L)
és juci felhívja kry-chant mi ujság nála ő meg meséli h bouchannal barátok lettek és mien szép az élet náluk is,és megbeszélik legközelebb nyugodtan cserélnek pasit juci odaadja pi-chant,kry meg mikut és utána visszacserélik;és együtt is tartanak majd egy nagy bulit :P

na jó szép történet lenne de most már hagyjuk az offkodást kéne ennek egy topic:D
kry-chan és juci kalandjai japánban:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 06 Sat, 11:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Dejólesett!!!!!!
*rávigyorog a meztelen Gazettes fiúkra*
off vége... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 06 Sat, 11:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

már van egy veird storis de ez egy másik történet...^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 06 Sat, 11:29 pm 
Forum Addict

Kry-chan wrote:
már van egy veird storis de ez egy másik történet...^^

ez egy nagyon jó történet...:P
amugy ancafet hallgatok és nagyon jólesik most.
SNow Scene ^^ :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 06 Sat, 11:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Te is!!???
Én még mindig a kedvencemnél vagyok leakadva!!!^^""
Lock on the new seeek...mikor gyorsan hadar...tudom utánozni...^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 165  Next

All times are UTC + 1 hour