Hogy visszakanyarodjak a tegnap estéhez *közben eltűntem, mert indulni kellett anyámért* én próbálom magam nem felhúzni, ha le-emóznak. Egy benzinkúton egyébként belefutottam a POPCORN-ba éccaka, és meg is engedték h a helyszínen elolvassam (!) majd miután anyámnak és a személyzetnek is elmagyaráztam h mekkora egy melléfogás ez az egész cikk, visszakanyarodtunk az autópályára és irány haza. Szerintem kicsit sem néztek elmeháborodottnak.
Engem a múltkor az akasztott ki - pont amikor a német számot vettem "jeles" tinimagazinból - amikor a pultos csaj megkérdezte h "mit ütött ezekbe a mai pasikba, h mind csajoknak öltöznek?" Hosszasan nekiálltam elmagyarázni neki a VK jelenséget meg hasonlókat - még jó h záróra előtt volt és egyetlen vevő voltam. Figyelmesen végighallgatott és utána meglepődve konstatálta h "jé, nem is gondoltam volna, h ennek kulturális háttere is van". No comment. Azóta úgy hív h "a japános csaj".
Más: nekem anyum szereti a Diru, a Gazette, a Buck Tick, és Gackt egy pár számát, valamint a Plastic Tree-t, továbbá nagy kedvelője a punk-lolita stílusirányzatnak. Együtt szoktunk ruhákat nézni E-Bay-en meg itt-ott, és tőle kaptam kettő kivételével az összes eredeti Diru CD-met! Nagyim szívesen hallgat Diru-t, csak PV-ket ne kelljen néznie.
Zenei ízlésem viszont "beszűkültnek" mondható, mivel sok zenei irányzatból keményen kiábrándultam az évek során. Szemléltetésül itt egy link:
http://www.musickum.com/omi/index.php5?username=Aruchan
Elég korán diszkós bitchként kezdtem, aztán voltam már goth, punk és "sima" rocker arc mielőtt a JRock mellett döntöttem. Néhanapján Gwen Stefani-t hallgatok, vagy jóféle filmzenéket (Kill Bill-ét például nagyon szeretem).