Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 10:32 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 140  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 9:03 pm 
VIP Member

Chimaera wrote:
egy általános dologgá, amiről a közvélemény/média ferdítve értesül, és aztán az utca embere ezzel azonosít egy csomó dolgot. ->emohisztéria

Thx :D :D
Shizu nehogy megpróbáld!!!!!!!!!!!!!!!!!! X'DDDDDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 9:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Lumiere wrote:
Chimaera wrote:
egy általános dologgá, amirõl a közvélemény/média ferdítve értesül, és aztán az utca embere ezzel azonosít egy csomó dolgot. ->emohisztéria

Ne aggódj, nem fogok... XDD Ja még nem említettem keresztanyám, aki jrock, anime, manga és yaoi-fan...... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 03 Sat, 9:23 pm 
VIP Member

Shizu wrote:
Lumiere wrote:
Chimaera wrote:
egy általános dologgá, amiről a közvélemény/média ferdítve értesül, és aztán az utca embere ezzel azonosít egy csomó dolgot. ->emohisztéria

Ne aggódj, nem fogok... XDD Ja még nem említettem keresztanyám, aki jrock, anime, manga és yaoi-fan...... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yaoi :drool: :drool: :thumbup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 12:49 pm 
Senior Member

OMFG :shock:

és ez a mai média...
elképesztő ilyen egyáltalán újságba kerülhet

csak úgy a Kyo önkorbácsolós meg egyébb nagy kedvencek mellett a cikk minőségét tökéletesen igazoló másik idézet:
"A J-rock (a japán rock rövidítése) minden, a szigetországból érkező pop- (?) és rockzene összefoglaló neve."
Kérdem én, minek létezik J-pop elnevezés, ha az úgyis a J-rockhoz tartozik ???

szóval, tényleg hihetetlen, hogy ilyen egyáltalán megjelenhetett

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 12:50 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Hogy visszakanyarodjak a tegnap estéhez *közben eltűntem, mert indulni kellett anyámért* én próbálom magam nem felhúzni, ha le-emóznak. Egy benzinkúton egyébként belefutottam a POPCORN-ba éccaka, és meg is engedték h a helyszínen elolvassam (!) majd miután anyámnak és a személyzetnek is elmagyaráztam h mekkora egy melléfogás ez az egész cikk, visszakanyarodtunk az autópályára és irány haza. Szerintem kicsit sem néztek elmeháborodottnak. :beaten:
Engem a múltkor az akasztott ki - pont amikor a német számot vettem "jeles" tinimagazinból - amikor a pultos csaj megkérdezte h "mit ütött ezekbe a mai pasikba, h mind csajoknak öltöznek?" Hosszasan nekiálltam elmagyarázni neki a VK jelenséget meg hasonlókat - még jó h záróra előtt volt és egyetlen vevő voltam. Figyelmesen végighallgatott és utána meglepődve konstatálta h "jé, nem is gondoltam volna, h ennek kulturális háttere is van". No comment. Azóta úgy hív h "a japános csaj". :lol:
Más: nekem anyum szereti a Diru, a Gazette, a Buck Tick, és Gackt egy pár számát, valamint a Plastic Tree-t, továbbá nagy kedvelője a punk-lolita stílusirányzatnak. Együtt szoktunk ruhákat nézni E-Bay-en meg itt-ott, és tőle kaptam kettő kivételével az összes eredeti Diru CD-met! Nagyim szívesen hallgat Diru-t, csak PV-ket ne kelljen néznie. :wink:
Zenei ízlésem viszont "beszűkültnek" mondható, mivel sok zenei irányzatból keményen kiábrándultam az évek során. Szemléltetésül itt egy link: http://www.musickum.com/omi/index.php5?username=Aruchan
Elég korán diszkós bitchként kezdtem, aztán voltam már goth, punk és "sima" rocker arc mielőtt a JRock mellett döntöttem. Néhanapján Gwen Stefani-t hallgatok, vagy jóféle filmzenéket (Kill Bill-ét például nagyon szeretem).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 2:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

szerintem a kísérletezés és a zenei felfedezés az, amit sose lehet, vagy legalábbis nem lenne szabad abbahagyni, mert idővel nagyon begyöpösödhet az ember. a változatosság gyönyörködtet, úgyhogy sose ragadtam le egy stílus mellett. *off*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 2:50 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Igazad van Chim. A jó zenére - stílustól függetlenül - mindig nyitott vagyok. Nade ez már kezd off lenni. *Most Schiller-t hallgatnék. Na ők aztán a kísérleti hangulatzene!*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 2:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Háát elolvastam...Szerintem az egész égvilágon senkit se fog érdekelni,a kis tinibitchek majd ránéznek kyo-ra,h jajj fújj,továbbugranak.Aztán ennyi...1 cikk nem fogja megváltoztatni a világot,szvsz.És 1 képért se fogják megutálni a műfajt,mert ha igen,akkor azok olyan emberek,akikkel soha a büdöséletbe nem lehet majd megismertetni normálisan a műfajt..Azok meg nem mindegy h megutálják,avagy sem...Akinek meg van 1 kis esze,elképzelhető h meg is tetszik a kinézet,rákeres neten,majd hallgattja a zenét.Mindenki tudja h a pletykalapok hülyeségek,nem azért veszik az emberek,h onnan értesüljenek a világ okosságairól,hanem azért h a pletykákat elolvassák.Ennyi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 3:00 pm 
Forum Addict

Miért vesztek meg valamit, ami nem tetszik? Csak növelitek az eladott példányszámot...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 3:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

D wrote:
Miért vesztek meg valamit, ami nem tetszik? Csak növelitek az eladott példányszámot...

Ugyanezt még hozzáakartam tenni,kössz D!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 3:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én spec nem veszem, hanem anyám hozza, mert a munkájából adódóan kapja... sok másik szennylappal együtt

Itt nem is ezen a "változtassuk meg a világot" dolgon van a hangsúly, mert az hülyeség... konkrétan azon tudok kiakadni néha, hogy manapság minden szemetet ki lehet adni? Ennyire igénytelenek lettünk?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 3:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Shizu wrote:
Én spec nem veszem, hanem anyám hozza, mert a munkájából adódóan kapja... sok másik szennylappal együtt

Itt nem is ezen a "változtassuk meg a világot" dolgon van a hangsúly, mert az hülyeség... konkrétan azon tudok kiakadni néha, hogy manapság minden szemetet ki lehet adni? Ennyire igénytelenek lettünk?

Természetesen...De ez *szerencsére?* nem mo-ra igaz,úgy a világra általában.Minden 2.magazin szennylap a világban,tele baromságokkal,a hülye sztárokról,és magánéletáről.Nha mind1...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 3:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^^ Még jó, hogy sosem voltam hajlandó pénzt kiadni ilyenekért.. ^^" De a Gazette kép jó benne, szeressem az a képet *.* :love:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 3:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Shizu wrote:
^^ Még jó, hogy sosem voltam hajlandó pénzt kiadni ilyenekért.. ^^" De a Gazette kép jó benne, szeressem az a képet *.* :love:

Nha,ez a jó hozzáállás.Minden jóban van vmi jó,nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 04 Sun, 4:07 pm 
Forum Fanatic

[off]
juci wrote:

LOL, köszönet értük, ez k**vajó volt!!! :D :laugh: *végre jól kinevette magát* XD
Kedvencem a cikkíró azon képessége, hogy félelmetes profizmussal tud egy mondaton belül ellentmondásba keveredni. :lol:
(és persze pont Mukit, a true hardcore old-school visual rocker szakértőt kellett idézni, gomen a Miku fanektől XD)
[/off]

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 140  Next

All times are UTC + 1 hour