Aya wrote:
Toshiya wrote:
Viszont lenne néhány kérdésem:
-Mikor indulunk/érkezünk (mármint vissza M.o.-ra)?
-Mennyi az összköltség? (Vonatjegy, koncertjegy, stb...)
Amennyire én megtaláltam, 30.- án 13:10kor indul vonat, de azzal ugye nem érnénk oda, vagy 29.-én 20:35kor, ami 30.-án 06:17re ér Münchenbe és akkor gondolom az marad! (kivéve ha rosszul néztem

, vagy ha valaki másképp/jobban tudja).
Visszafelé vonat ha mindenigaz 9:28kor indul, és az elvileg 16:48ra van pesten.
Az egészre én meg kb. olyan 35-40ezret számoltam..

Nah vonat ügyben Case majd nyilatkozik, mert felajállotta, hogy azt ő elintézi nekünk. Ehhez egyébként is ő ért igazán. ^^" De igen, anyi biztos hogy 29én mennénk a 20:35ös vonattal, visszafele is stimmel. Az éjszakai vonatos zombulás Merry előtt is egy élmény volt, bár akkor egy nappal előtte mentünk meet&great, jegyelhozatal meg shopping miatt, de most szerintem mindenki kihagyja, én se leszek anyagilag annyira elengedve, ami keret meg lesz az kell merchandisera. ^^" (Vagy majd meglássuk, egy kitérő NeoTokyoba még befigyelhet. xD)
Az összeg is kb. ennyire jön ki minusz kaja meg ilzenek, csak egy minimális összeget mindenki számoljon tömegközelekedésre is, olyan 6 eurot kb. Ha csak nem akartok egy nap igen nagy távokat megtenni aztán még órákat állni koncerten. ^^" (Tudom, gyenge vagyok, de az én lábaim mindig kiakadnak. xDDD)