Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 3:20 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 140  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 24 Thu, 9:49 pm 
Mumus

Mikor lesz BLOOD koncrt?????????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 24 Thu, 10:21 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
és még mindig (söt, most már sürgösen.. ^^") ki kellene agyalni, hogy jövünk-e vissza elsö vonattal (ami akkor lenne ciki nagyon ha koncert után zárna a klub... velem már megtörtént Bécsben és nem volt nagy élmény éjféltöl hatig a városban csövezni... (hideg októberben... @_@)) mondjuk elvileg lesz utána valami buli, csak ki tudja milyen... :sweatdrop: meg akkor is 4-kor zárnak az biztos, tehát még az is 2 óra.. ^^") vagy keresünk valami cheap hostelt és bóklászunk városban pénteken...? :grin:

ehhh, hát most hogy igy jelentős összeggekkel csappant meg a számlám cosplay és egyéb dolgok miatt, én arra szavaznék, hogy hagyjuk ki a jugendherbergében való szunyát :sweatdrop: de természetesen engedek a tömeg akarátanak :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 24 Thu, 10:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

megumi wrote:
Case wrote:
és még mindig (söt, most már sürgösen.. ^^") ki kellene agyalni, hogy jövünk-e vissza elsö vonattal (ami akkor lenne ciki nagyon ha koncert után zárna a klub... velem már megtörtént Bécsben és nem volt nagy élmény éjféltöl hatig a városban csövezni... (hideg októberben... @_@)) mondjuk elvileg lesz utána valami buli, csak ki tudja milyen... :sweatdrop: meg akkor is 4-kor zárnak az biztos, tehát még az is 2 óra.. ^^") vagy keresünk valami cheap hostelt és bóklászunk városban pénteken...? :grin:

ehhh, hát most hogy igy jelentős összeggekkel csappant meg a számlám cosplay és egyéb dolgok miatt, én arra szavaznék, hogy hagyjuk ki a jugendherbergében való szunyát :sweatdrop: de természetesen engedek a tömeg akarátanak :grin:

gondoltam majd a bulin szót kérek, de akko' elmondom most, hogy én egy potenciális hajléktalan vagyok. és mivel a tömeg talán (jóesetben)egy/hatodát kiteszem, Megumi, már van két hatodunk!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 24 Thu, 11:08 pm 
Official Cheerleader

bylon wrote:
gondoltam majd a bulin szót kérek, de akko' elmondom most, hogy én egy potenciális hajléktalan vagyok. és mivel a tömeg talán (jóesetben)egy/hatodát kiteszem, Megumi, már van két hatodunk!

éljen^^.......aztán majd szépen alulmaradunk :dead: ........ ^^"""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 24 Thu, 11:19 pm 
Site Admin

eehh! :sweatdrop:

nomindegy, azé infonak... :beee:
én itten voltam eccer:
http://www.oejhv.or.at/quartier/1070/1070.htm
és naon jó kis hely és elvileg 15euro/icaka (kb. 3750ft)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 24 Thu, 11:30 pm 
VIP Member

nos a kétharmadot még nemtom biztosra bővíteni, attól függ hogy jönnek ki az előadások nekem arra a hétre ^^" de nemtom, így is elég összeg lesz, nem biztos hogy még azt is bírnám ... de én is engedek a többségnek ... valóban jó lenne tudni hogy legyen, de gyanítom eme döntés megszületése váratni fog még magára buli utánig

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 24 Thu, 11:37 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
és naon jó kis hely és elvileg 15euro/icaka (kb. 3750ft)

:shock: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhh??????
meg van maga veszve ?????????????????????????? vonaton ingyen lehet szunyálni, azt a kis( vagy nagy) időt meg simán kibirjuk, nem vagyunk mi cukorból........ :sweatdrop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 9:19 am 
Site Admin

Nah, részemröl most lett 100%, hogy kihagyom a M10M koncertet... Ott volt az is, hogy a buli elött újrahallgattam a második lemezüket és a telitalálat Perish-t leszámítva egy számot sem tudtam végighallgatni, de tegnap meg az otthoni gépem végleg megadta magát és elpusztult, tehát most arra megy minden pénz, hogy veszek egy új gépet és mindenféle rendelés megstb el van halasztva... :cry2:
(bécsi EoD-t persze nem hagyom ki, de kb. minden mást igen.. :shock:)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 10:11 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Én szerintem az EoDből is kimaradok, ez most hétvégén véglegesen el fog dőlni, és nekem is gépgondok miatt, mert nagyon kell egy DVDíró, meg tápot is kéne benne cserélni, meg hajjajj, bele se gondolok.... És azért szeretném, ha a család a szülinapomat is bírná anyagilag ^^".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 10:27 am 
VIP Member

nyah eod lefújva, órám is lesz, anyagiak sem adottak, úgyhogy megumivel a csoportos sírás msn-en tervbe van véve :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 10:35 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

na, én ugye vegülis még nem nyilatkoztam. abba reménykedtem, hogy időközben a bizonytalanok mégis bevállalják az utazást. de nem így törpént. kár, pedig úgyahogy sikerült összeszedjek $$$-t. DE, ha előadom itthon hogy mindenki ( mindenki mínus Case-chan) visszamondta, akkor engem sem fognak elengedni. meg ugye, mikor kiderült , hogy jön EOD bécsbe, nem így terveztem. ilyen a tömeghatás. ._.

viszont amilyen bastard vgyok, péntek 21 óráig nem fogom beismerni magamnak, hogy nem megyek el. _ _"

(nos, én ezt nem szerkeszteni kartam, hanem quote-olni....^^"""", na akkor most izé....)

Last edited by bylon on 2005 Mar 08 Tue, 10:15 am, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 11:23 am 
Official Cheerleader

Locdog_Mc wrote:
nyah eod lefújva, órám is lesz, anyagiak sem adottak, úgyhogy megumivel a csoportos sírás msn-en tervbe van véve :cry:

:cry: öhm...ja lassan nagyon úgy néz ki.......... :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

no wristcut....no wristcut....lesz DeG album.....koncentráljunk Toshiyára....photobook...photobook...PHOTOBOOOOOOOOO~K :cry2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 11:36 am 
Elite Member

de, azért lesz, aki megy, ne? /me is menne, ha nem lenne leégve, orája, gyakorlata stb. :cry2: :cry2: :cry2: nem akarnak a hétvégén elugyrani Pestre is? az még tán beleférne...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 11:47 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

:cough: nemár itt mindeki be szokott járni az óráira? naneeeeeeee :sweatdrop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Mar 02 Wed, 11:48 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Amiyade wrote:
nem akarnak a hétvégén elugyrani Pestre is?
Én szerintem majd akarok menni jövő héten hétvégén Pestre, vagy Te erre a hétvégére gondoltál?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 140  Next

All times are UTC + 1 hour