Shizu wrote:
Nekem se a zenei ízlésével van bajom, mint mondtam szíve joga mit hallgat... engem az igénytelenség és a nemtörődömség borzaszt. Bocsánat érte.
Azt is tudom hogy nem mindenki ilyen. De ha ezt tapasztalod a környezetedben, és előfordul hogy interneten is, honnan varázsoljak pozitív példát?
Az egy másik dolog, akkor én kérek bocsánatot, rosszul értelmeztem a mondanivalód. Pardon.
Az, hogy ezt tapasztalod a környezetedben, sajnálatos. De ilyenkor egy kicsit túl kell nézni a környezeteden, nem kell törődni velük. Például itt a SoJ fórum. Itt sem minden rózsaszín vattacukor, de szerintem egy roppant jó társaság épült ki, igényes, rendes emberekkel, egy szuper adminnal, akinek ráadásul kifogástalan zenei ízlése is van, és az egész társaság nyitott, mindenkit szivesne látnak. Máris egy példa, és az élet tele van egyéb ilyen példákkal. Csak észre kell őket venni. 8D
A net meg mindigis tele volt ilyen és ehhez hasonló emberekkel, mindigis voltak önmagukat mindentudónak gondoló emberek, akik azt hiszik, minden láttak, és közben semmit se, "még nincs szőr a p-csömön, de már arcoskodom" osztóemberek és egyéb díszpéldányok. És mindigis lesznek. Tovább kell lépni ezen, akárcsak ezen az Ankávé oldalon is. A Net tele van ezer meg ezer ehhez hasonlóval. zóval olvasd végig, morzsolj el egy könnycseppet, aztán zád be az ablakot. Szerintem jobban jársz ezzel.