Chimaera wrote:
érdekes, én az előző négy dalt imádtam, a vak roma lányt meg a szállj már le, no verebet is. o_O""" (tudomtudom, túlontúl hülye vagyok, hogy ilyen ócska magyarításokat gyártok, de nem bírtam ki, hogy ne emlegessem xD)
Tudod, hogy nekem a Szállj már le, no veréb (XDDD) az ultimate kedvenc Merry nótám, máig nem tudom, miért, de ez van.
Nos, az új dalokat ma sikerült letölteni (így jár az ember, ha súlyos netmegvonást kényszerül elszenvedni), a pv-t viszont még mindig nem néztem meg, segáz.
Komorebi ga boku wo sagashiteru - Érdekes, amennyire tartottam tőle a szösszentyű alapján, amit hallottam belőle, most épp annyira tetszik. Az égvilágon semmi baj nincs vele. o_O"
Charlie - Na ez... *___* Édesapám még mindig rulzik, ha muzsikaírásra kerül a sor, most már csak az ótvar fosharülést kéne kiverni a nagy fejében rejtező diónyi agyából, és akkor minden fantastisch lenne. Anyu, én drukkolok! XDDD
Hi no de machi, machikado tsunderera - Há ez meg milyen fhansziásan kezdődik! XD Nem megy a rovására, mert baromi jó kis szám, ha legközelebb Párizsba esz a fene, mindenképp meghallgatom az Eiffel torony tövében.
Makka no aoi haru - Ez egyelőre nekem olyan kis lingyilangyi, de azért bőven az elmén kategória, majd többszöri hallgatás után biztosan jobban megtetszik, hiába, szégyenletes mód elfogult vagyok a birkaakollal kapcsolatban. >.>
Mindent összegezve nem rossz, nem rossz, ma nyugodt szívvel fogom végre megrendelni a maxikat.
edit: pv befigyelve. ...
TETSU!!!
Egyébként meg maga a klip... az... hát... öhm... kitérdekel??? De...
TETSU!
...ja.