Látom még nem sokan írtak beszámolót =P Nos jó 2 órás út után végre hazaértünk Kaposvárra a párommal =)
De kezdjük az elejével =)
Kb 16:45-re értünk a konci helyszínére és jó hosszú sor fogadott már minket.. amit soha nem gondoltam volna és eléggé pozitív meglepetés volt a számomra...bár így a sor végére kellett cammogni ami annyira nem volt pozitív
Nos ahogy elnéztem az átlagéletkor 20 alatt volt és a várakozók 75-80%-a csajszi volt..nem baj és tudtam, hogy Miyavi=fan service de több csávót vártam =P és persze zúgott már a kordonok között a Miyavi, Miyavi rigmus a fangirl-k táborától =)) (nehogy magára vegye valaki csak személyes megállapítás volt

)
19:10-re végre beértünk..hurrá örültünk jajj hudejó végre stb..
Első állomás a pici pofátlanul drága (tom, tom mit gondoltam ingyé lesz) merchandise bódéhoz vezetett..nos vettünk 2 fajta polót, 2 csuklóizét, és egy törcsit...abból is kettő lett volna, illetve szerettem volna egy matricát de sajna..a második törcsit is vissza kellett adnunk mer kifutottunk volna a kerek 20e ft-ból =:-( Jah és még akartunk kis tatyót is =(
Szal amit vettünk azt abban a pillanatban magunkra is húztuk, és megindultunk a a még pici tömeg felé..egész jó helyet találtunk középtájt kábé olyan 6-ik sor volt?! dunno nemtom pontosan..Szal jó hely volt.......nekem..mert az én pici párom nem sokat látott és néha fel is emeltem koncert közbe
Amúgy ahogy láttam kb olyan 3/4 ház volt ami eléggé szép..és sztem lett ez volna több is ha nem csütörtök, hanem mondjuk péntek vagy szombat lett volna. De így is csúcs teljesítmény és személy szerint nagyon örültem neki, hogy ilyen sokan eljöttek.
Jah és a current style-ról nem is írtam...nos nem vagyok egy nagy divat szakértő

de sokan megint átestek a ló túloldalára...voltak akik ízlésesen keverték a többnyire fekete és rózsaszín árnyalatait de volt olyan aki helyében nem is mutatkoztam volna imo ofc =PP
Na de visszatérve a koncira. A setlist már ismert volt és nekem nagyon bejött mindegyik dal, több is a kedvenceim között szerepel és bár pszabi, említette ill. egyéb rémhírek is voltak arról, hogy Miyavi hangja kissé "fáradt" etc..de hál Isten (bár nem vagyok vájt fülű) jó volt a hangja és nem éreztem hamiskásnak.
Amit sajnáltam, hogy a gitár kissé háttérbe szorult..persze attól a show maga nagyon jó volt, de több gitár lehetett volna.
Amúgy nekem korábban pszabi által említett duma részekkel sem volt különösebb bajom , mivel legalább ilyenkor tudtunk kicsit fújni , mert ugye kb 10 percenként lett valaki rosszul, hiszen se víz-kivéve amit miyavi a szerencsésekre ráköpött

illetve amit a tagok kilocsoltak ránk..bizony az jó is volt :p- se pedig normális szellőzés nem volt, max egymás izzadság szagával elégedhettünk meg

lol
Nos olyan 1 óra elteltével szegény cicámnak is el kellett hagynia a tömeget ( ONE BY ONE , Miyavi's Island LOL
aki érti az érti aki nem az nem
P), és egy kicsit kinn maradtam vele de szegénykém ő is megértette, hogy Miyavi van itt !!! szal visszamentem a tömegbe és próbáltam visszatúrni a korábban elhagyott helyem sajna nem volt szerencsém és kissé hátrább ragadtam =((( hohohohohoh DE mikor nemsokára Miyavi lejött a halandók közé és meg lehetett érinteni, úgy megindult a tömeg, hogy 2-ik sorban találtam magam

és kábé RLY 5 cm-re volt Miyavi keze banyek...pedig "áttapostam" fangirl-k hadán és egyedüli férfiként nyomultam Miyavi felé mint állatt XD de az a kurta 5 cm fúúú pedig valaki meg is tudta simogatni =))) Jah és a fuck me-re is mindig yeah volt a válaszom..cause Hes fuckin sexy!!!
Nah szal sztm jó volt a konci a beszámoló kicsit hosszú lett, de most frissek igazán a gondolataim, és még tudnék írni de aszem egy kis alvás most nem ártana ^_^
amúgy meg aranyos volt, hogy mindenkire vártak a szülők és vitték haza a gyerekeket
amúgy ez így van jól ^^..jah és az is jópofa volt ,ahogy a szülők elemezték a fiatalok öltözködését lol