Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 4:19 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 179  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 01 Thu, 8:06 am 
Forum Addict

nagyon jó szórakozást mindenkinek a mai Miyavi koncertre!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 01 Thu, 9:46 am 
oshare booty
oshare booty

rest wrote:
nagyon jó szórakozást mindenkinek a mai Miyavi koncertre!

dettó (^^)
hev fun és meséljetek mien volt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 01 Thu, 9:46 am 
Elite Member

Azt lehet tudni hogy úgy kábé meddig fog tartani a koncert?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 01 Thu, 9:51 am 
oshare booty
oshare booty

max 2 óra, de vmivel kevesebb

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 01 Thu, 9:54 am 
Elite Member

Szóval még 10 előtt hazaérek O_O Durva...De köszi^^!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 01 Thu, 9:57 am 
oshare booty
oshare booty

nm, am a kölni alapján mondom :) ott vmivel hamarabb mint fél 10 előtt befejezte (nálunk fél 8tól volt)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 01 Thu, 10:38 am 
Forum Expert
Forum Expert

Nagato Yumi wrote:
Szóval még 10 előtt hazaérek O_O Durva...De köszi^^!

Általában egy koncert nem nagyon szokott 2 óránál hosszabb lenni. ^^;
Viszont ha mörcsöt utána veszel, lehet h nem érsz 10 előtt haza + a ruhatár ugye...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 01 Thu, 10:48 am 
Elite Member

^Jó'van még sose voltam koncerten XD Ez lesz az első :'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 01 Thu, 1:21 pm 
Forum Addict

*izgatott és be van pörögve*
:trampoline:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 01 Thu, 1:51 pm 
Forum Addict

Jó szórakozást mindenkinek így előre is! ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 02 Fri, 12:34 am 
Senior Member

Látom még nem sokan írtak beszámolót =P Nos jó 2 órás út után végre hazaértünk Kaposvárra a párommal =)
De kezdjük az elejével =)

Kb 16:45-re értünk a konci helyszínére és jó hosszú sor fogadott már minket.. amit soha nem gondoltam volna és eléggé pozitív meglepetés volt a számomra...bár így a sor végére kellett cammogni ami annyira nem volt pozitív :D
Nos ahogy elnéztem az átlagéletkor 20 alatt volt és a várakozók 75-80%-a csajszi volt..nem baj és tudtam, hogy Miyavi=fan service de több csávót vártam =P és persze zúgott már a kordonok között a Miyavi, Miyavi rigmus a fangirl-k táborától =)) (nehogy magára vegye valaki csak személyes megállapítás volt ;) )

19:10-re végre beértünk..hurrá örültünk jajj hudejó végre stb..
Első állomás a pici pofátlanul drága (tom, tom mit gondoltam ingyé lesz) merchandise bódéhoz vezetett..nos vettünk 2 fajta polót, 2 csuklóizét, és egy törcsit...abból is kettő lett volna, illetve szerettem volna egy matricát de sajna..a második törcsit is vissza kellett adnunk mer kifutottunk volna a kerek 20e ft-ból =:-( Jah és még akartunk kis tatyót is =(

Szal amit vettünk azt abban a pillanatban magunkra is húztuk, és megindultunk a a még pici tömeg felé..egész jó helyet találtunk középtájt kábé olyan 6-ik sor volt?! dunno nemtom pontosan..Szal jó hely volt.......nekem..mert az én pici párom nem sokat látott és néha fel is emeltem koncert közbe :D
Amúgy ahogy láttam kb olyan 3/4 ház volt ami eléggé szép..és sztem lett ez volna több is ha nem csütörtök, hanem mondjuk péntek vagy szombat lett volna. De így is csúcs teljesítmény és személy szerint nagyon örültem neki, hogy ilyen sokan eljöttek.
Jah és a current style-ról nem is írtam...nos nem vagyok egy nagy divat szakértő :P de sokan megint átestek a ló túloldalára...voltak akik ízlésesen keverték a többnyire fekete és rózsaszín árnyalatait de volt olyan aki helyében nem is mutatkoztam volna imo ofc =PP

Na de visszatérve a koncira. A setlist már ismert volt és nekem nagyon bejött mindegyik dal, több is a kedvenceim között szerepel és bár pszabi, említette ill. egyéb rémhírek is voltak arról, hogy Miyavi hangja kissé "fáradt" etc..de hál Isten (bár nem vagyok vájt fülű) jó volt a hangja és nem éreztem hamiskásnak.
Amit sajnáltam, hogy a gitár kissé háttérbe szorult..persze attól a show maga nagyon jó volt, de több gitár lehetett volna.
Amúgy nekem korábban pszabi által említett duma részekkel sem volt különösebb bajom , mivel legalább ilyenkor tudtunk kicsit fújni , mert ugye kb 10 percenként lett valaki rosszul, hiszen se víz-kivéve amit miyavi a szerencsésekre ráköpött :D illetve amit a tagok kilocsoltak ránk..bizony az jó is volt :p- se pedig normális szellőzés nem volt, max egymás izzadság szagával elégedhettünk meg :D lol
Nos olyan 1 óra elteltével szegény cicámnak is el kellett hagynia a tömeget ( ONE BY ONE , Miyavi's Island LOLaki érti az érti aki nem az nem :PP), és egy kicsit kinn maradtam vele de szegénykém ő is megértette, hogy Miyavi van itt !!! szal visszamentem a tömegbe és próbáltam visszatúrni a korábban elhagyott helyem sajna nem volt szerencsém és kissé hátrább ragadtam =((( hohohohohoh DE mikor nemsokára Miyavi lejött a halandók közé és meg lehetett érinteni, úgy megindult a tömeg, hogy 2-ik sorban találtam magam
:D :D és kábé RLY 5 cm-re volt Miyavi keze banyek...pedig "áttapostam" fangirl-k hadán és egyedüli férfiként nyomultam Miyavi felé mint állatt XD de az a kurta 5 cm fúúú pedig valaki meg is tudta simogatni =))) Jah és a fuck me-re is mindig yeah volt a válaszom..cause Hes fuckin sexy!!! :D

Nah szal sztm jó volt a konci a beszámoló kicsit hosszú lett, de most frissek igazán a gondolataim, és még tudnék írni de aszem egy kis alvás most nem ártana ^_^

amúgy meg aranyos volt, hogy mindenkire vártak a szülők és vitték haza a gyerekeket :D amúgy ez így van jól ^^..jah és az is jópofa volt ,ahogy a szülők elemezték a fiatalok öltözködését lol

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 02 Fri, 7:06 am 
Senior Member

huuu án is irok ^o^
attól függetlenül , hogy annyira nem szeretem miyavit egész jó volt a koncert :3 hátúl jól elbulizgattunk ^^ a számok se voltak rosszak sőt egész jók , csak ne kellett volna annyit dumálnia ><

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 02 Fri, 8:04 am 
Forum Addict

Wuuuu nem bírtam tovább aludni, még mindig a koncert hatása alatt vok, Beszámolót később írok, de egyet mondhatok Miyavi ezzel mindent vitt nálam!!!<3333

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 02 Fri, 9:36 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hát... magunkhoz tértünk...
A konci viszonylag jó volt, szegény Miyavit sajnáltam a kissé inaktív közönsége miatt, de hát ez van.
Mi kurvajól szórakoztunk hátul... táncoltunk, a lassabb számoknál meg lefeküdtünk, néztük a színeket és élveztük a zenét. :D
És lolz, a késés miatt még a születési órámba is belecsúszott a konci, pont ez encore *_*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 02 Fri, 9:40 am 
oshare booty
oshare booty

Hidekai wrote:
Látom még nem sokan írtak beszámolót =P

énigen :beaten:

am köszi :) kivi voltam h mien lesz

háttt... mo nem hazodtolta meg magát, nálunk volt szellőztetés, noha ennek dacára is emeltek ki embereket és volt víz is (csak sajna annyira nagy volt a nép nedvszívása, hogy a 3-4. sorig már el sem jött a víz)
deeee mind1..

tja, az kimaradt. kyo után myv engem sem felejtett el leköpni. DE ITT SEM KÉRTEM (T.T) engem kipécéznek az énekesek!

örülök h cool volt!

az a setlist volt akkor? de majd összeszeditek :)

mien volt am az ő benyomása?
mennyien voltatok?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 179  Next

All times are UTC + 1 hour