Hihetetlen jó volt a koncert!
Kicsit megdöbbentett, hogy mennyien jöttek el. Sokszor voltam már koncerten, többek közt a PeCsában is, de ekkora sort sose láttam még. O_o
A hosszú órákig tartó sorban állás meghozta a gyümölcsét, és sikerült becsusszannom az első sorba, majdnem középre (pici vagyok, szóval többnyire igyekszem elöl állni, hogy ne csak hátakat és karokat lássak), aztán még préselődtünk kicsit a kezdés előtt, bár a sorban állás alatt zajló helyfoglaló meccsekhez képest ez már semmi nem volt. XD
Hát, mikor elkezdődött, én még jó ideig keresgéltem az állam. Most se dolgoztam még fel teljesen, hogy ott voltam, hogy láttam. *-* Szerintem nagyon jó koncertet adtak, és rettentő aranyosak voltak mind (vizet dobáltak be, hogy ne haljunk szomjan, stb.). A szöveg meg nem volt sok, nekem tetszett, hogy ennyit beszét, egyrészt kicsit kifújhattuk magunkat, másrészt engem érdekelt amit mond (itt megjegyezném, hogy morcos vagyok azokra, akik rögtön sikítottak, ahogy Miyavi kinyitotta a száját, mert nekik hála az első sorban állva is előfordult, hogy nem hallottam, amit mond). Különösen tetszett, hogy megemlítette Lovelie-t, meg beszélt egy kicsit magyarul.
A koncert után zsákmányoltam még egy pólót (igazán árulhattak volna olyat, ami Miyavin volt, nem értem miért kell ujj a csaj pólóra^^"), aztán fizikailag összetörten, de hihetetlen boldogan távoztam.
Remélem tényleg visszajön majd valamikor... *-*