Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 2:24 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 179  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 03 Sat, 1:28 am 
Elite Member

Én sem írok hosszú beszámolót asszem, nem vagyok az a fajta xD

Nagyon jó koncert volt :D Jónéhány számot nem ismertem (amilyen sok miyavit hallgatok... xD), a szövegét is kb 2 és félnek tudtam...De akkor is*-* És szerintem tök aranyos volt hogy beszélt Airi-ról is :D
Még az sem tudott igazából zavarni hogy minden oldalról préseltek...az ilyen zavaró tényezőkre egyszerűen nem figyelek oda ha nem akarom hogy zavarjanak^^ Bár a vízzel fröcskölés nekem sem jött be, kb minden egyes alkalommal szívrohamot kaptam tőle...éshátja szemüveg :? meg a hajam XD És a sikítozás, arról is le lehetne má' szokni :roll:
De attól még na :D Nagyon éveztem az első koncertemet^^!

És mellesleg...ki volt a balszélen gitározó szőkésvörösesbarnás (nemtom,na :lol: ) hajú emberke, mit lehet róla tudni, mer' ő aztán... :love: :drool:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 03 Sat, 4:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nyah, én is írok egy kis beszámolót, bár én másik oldalról láttam a dolgokat.
reggel 9re mentünk be Jivel és elkezdtük készíteni a kajákat a crewnak és miyavinak.
a crew már nagyjából birtokba vette a pecsa backstageet, amikor miyavi még a buszban ült és nem volt hajlandó senkivel se beszélni.
aztán amikor kijött akkor ott a kajáldás résznél jött be, így lehetőségem volt egy "Hi-t" köszönni neki, mert mikor megláttam az összes japán tudásom elszállt. és ez volt az egyetlen jó dolog ami vele kapcsolatban történt.

befoglalta a kis öltözőjét és onnantól kezdve nem mozdult ki. csak a sound checken.
Amikor elérkezett nála a reggeli idő, akkor a kis egér képű személyi manager rohangászott, amúgy mindenért ő rohangászott, és annyira büszke volt magára, h Miyavinak a lihegő farokcsóváló pulikutyája lehet, h az már szánalmas volt. Jó párszol szívesen levertük volna.
A poén az volt, h a főhősünk megevett 13 tojást és akkor kellett Jivel kijönnünk és vennünk neki még tojást, mert elfogyott! XDD

Nah és akkor a sound check:
Kijöttek egyesével aztán mindenki egyszerre, h akkor próbálják a dolgokat. eleinte a színpad sarkából néztük aztán át mentünk a színpad és a backstageet összekötő előtérbe. ekkor odajött hozzánk az egérke(manager), h Miyavi azt üzeni, h menjünk el onnan, h ne nézzük ahogy próbálnak, mert ez őt zavarja, és ideges nagyon. Hát bassza meg! érdekes módon a koncerten nem izgul 2000ember előtt?! WTF? Valószínűleg nem akarta, h tudjuk, h menni playback lesz. tök mindegy mert így is hallottuk és kurva sok volt. És még mielőtt vlki azzal mentegetőzne, h beteg volt, NEM VOLT BETEG! Semmi baja nem volt, csak hisztizett.

Amikor Jiék bevitték neki az öltözőbe az ételeket arra sem méltatta őket, h megforduljon és megköszönje. Ehhez kapcsolódóan: Nem fogadott el senkitől se ajándékot és nem adott senkinek se aláírást. még azoknak se, akik beleadták a lelküket, h kaját csináljanak neki.
a szívecskés nyaklánc, a tanga bugyi, amin mellesleg béna angolsággal az van írva, h " Miyavi from the hungaryen fans", az nálunk van. -___-
emellett van nálam egy miyavis kitűző és biztostű fülbevaló és egy buborék fújó, amit Ji vette el az elsősorban álló embertől. akinek valami hiányozna, az nálam meg Jinél keresheti.

Az meg eleve hatalmas szemétség volt, h Miyaviék azt kérték, h ne fotózzanak még a hivatalos fotósok is csak az első 3 szám alatt lehetnek ott, de aztán arra gondoltunk, h valszleg azért, h a felesége ne tudja meg, h milyen ha épp rossz pillanata van, vagy, h a közönségnek miket ordít(Are you ready to fuck me?) -> hát mi azt mondtuk, h NOOOOOOO!!!!!
Az meg rohadt vicces volt, mikor rákerült először a gitár, és kiderült számára, h vlmi nincs jól beállítva rajta, és az a nézés ahogy ránézett a hangtechnikusra! O.O Na akkor én nem lettem volna a helyében! a szemével tudott volna gyilkolni. és erre kiderült, h csak két dolgott kellett megtekerni és ezt nem tudta megcsinálni az állítólagos nagy gitár tudásával. nah ez volt a másik hatalmas csalódásom. Nah és most, h leírtam miyavit, mint embert, hozzá tenném, h zenészként se jobb. annyi playback volt, h csak lestünk... egyedül showmannek mehet el, mert a közönség hergelése megy neki.

a közönségről: először amikor kiültünk a színpad sarkára, akkor láttuk az embereken, h hát húha annak nem lesz jó vége, h mindenki így nyomorog és rosszul lesz. ezért kaptuk magunkat és elkezdtük itatni az embereket. és amúgy miyavi max a koncert 3/4énél jött rá, h kéne vlmit csinálni, különben csak minket nézett... szóval, jah "hálásak" lehetnek a fanok, h kaptak az arcukba 4 üveget... remélem azért ránk is emlékeznek majd csak egy egész kicsit. a Helpes emberekről nem beszélek, mert azok dísznek voltak, ott, mert ezt nekik kellett volna csinálni.
akiket pedig zavart az arcon fröcskölés azoknak Ji azt üzeni, h: "Legközelebb haljatok szomjan vagy ájuljatok el... ennyi" Persze, h nem tudtunk ott ülni és nézni az embereket, hisz a barátaink voltak köztük és nem akartuk, h rosszul legyenek. szóval a koncertet nem tudtuk nagyon élvezni, de igazából ez nem is fontos.

Ezzel szemben a BANDA!!! IMÁDNI VALÓAK!!! Iszonyat jó fej volt az összes! XD a gitáros srác Takumi-san a banda "bitch"-e XD olyan, mint egy cuki fiú, viszont iszonyatosan jól nyomja!! amikor Miyavi fetrengett a színpad közepén, akkor mi nagyban sztároltuk Takumi-sant! XDD
később pedig Backstagen Okival(keybord) és Uisoval(bassz) beszélgettünk.^^ Természetesen a bandatagok mind adtak autogramot és nagyon örültünk neki. Okiról kiderült, h Kobeből származik és tanított nekünk kansai-bent! XD most már tökéletesen tudom mondani a "NanDIanen"-t XDD én pedig szórakoztattam őket a japán szóvicceimmel, amiket mindig megjegyzek és olyan jókat röhögtek rajtam, majd közölték, h én biztos japán vagyok, h ilyeneket tudok! XD
Uizo viszont egy nagy player! állandóan taperált minket! XD De legalább volt valami jó is a napban.
mikor megkérdeztük tőlük, h milyen a viszonyuk miyavival, akkor elég rendesen húzták a szájukat, tehát a bandának is meg van a véleménye a "főhősünkről".
amikor végre a főhősünk összeszedte magát és kislattyogott a buszhoz, akkor eröltetett vigyorral elköszöntünk, és örültünk, h végre elkezdhetünk pakolni és hazamenni.

És akkor most valószínűleg nagyon sok fan lelkébe belegázoltam, de őszíntén szólva nagyot csalódtam miyaviban, mert bunkó és hisztis volt. Nagyon nem volt szép dolog tőle amiket csinált és most nyugodtan mondhat nekem akármit akármilyen fan, de ez a személyes élmény nekem annyira elvette a kedvemet tőle, h eddig se sok mindent hallgattam tőle, de most már végképp leszarom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 03 Sat, 4:19 pm 
Senior Member

Részemről a vízért nagyon hálás vagyok! Ji többször megitatott, és bár nem ismerjük egymást, ezzel az életemet mentette meg, szóval köszönöm! ^^
Egyébként azon gondolkodtam koncert közben, hogy Ti aztán nem élvezhetitek túlságosan a koncertet, ha ide-oda kell rohangálnotok, de azthittem kárpótolva vagytok, mert Miyavi biztos tökjófej, stb.. ezekszerint nem.. Lehangoló, amit róla írtál.. én azért remélem, hogy csak nagyon rossz napja volt, vagy más oka volt arra, hogy így viselkedett, és valójában nem ilyen bunkó! :/
A bandatagok egyébként hihetetlenül szimpatikusak voltak, és jó hallani, hogy ők tényleg aranyosak!! ^^

Jaigen, és elhagytam egy kitűzőt! "Happy run" felirattal! Ha valaki találkozott vele, jelezze pls! ^^" Fontos kitűző! ^^" Köszi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 03 Sat, 7:12 pm 
Newbie

Doll hát nekem ez most nagyon rosszul esett, de azért köszön h megosztottad, valamint optimistán bízok benne, h ez az egész hajtás/stressz miatt volt és alapból nem ilyen bunkó :(

és akkor már megkérdem hogy ha nálatok van egy magyar zászló is ami alá van írogatva akkor nekem szóljatok, én csináltam neki, bízva h elfogadja......pedig ott lent úgy tűnt h annyira mosolyog rá mint a tejbetök o.o

ÉN KÜLÖN KÖSZÖNÖM H annyit fáradoztatok h vizet hordjatok nekünk! bal felől én Jit láttam inkább, és imába foglaltam a nevét h ilyen fáradhatatlan és kb semmit se lát a műsorból

Én a bassgitárosrt láttam és valami halál cukiiii :D szerintem is szuper bandája van! és nem lettem volna a fószer helyébe akit legyilkolt a nézésével, én láttam és halottam hogy ordított vele :S

Last edited by blackheat on 2009 Oct 03 Sat, 7:31 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 03 Sat, 7:14 pm 
Senior Member

Szerintem fantazstikus volt a koncert , nagyon élveztem ^^ és nagyon hálás vagyok Jiéknek a vízért elől ^^
Szerintem rátehetett Miyavi viselkedésére hogy rohadt fáradt , mert ugy egy ideje már turnén van megálásnélül, és nyilván a családjával szeretne most lenni . ami tök érthető és a helyében én szinte agasról szarnék most a turnéra , és azon volnék h mihamarabb vége legyen és hazamehessek.
én nem ighazán vettem észre a sok playback-et. És még most is imádom őt és azt ahogy gitározik meg ahogy énekel persze ^^. ^^ Példakép!!

szerintem nem ilyen bunkó csak szar napja volt meg ugye azok az okok amiket az elöbb irtam.....in my opinion....

én arra nem emékszem....mikor volt ez az ordibálós, halálos nézéses eset??? én is elöl álltam de nem vettem észre ezeket....orditást sem halottam azt láttam h máshogy szolt de ennyi seperc alatt megoldották...meg sztem most azé mert nem ö csinálta meg ,még nem kell szidni h szar zenész vagy hasonló .

én megtom érteni h nem adott interjút sem meg ilyenek...meg a fotók is, az emberek ne fotozzanak hanem élvezzék a koncertet !
az meg sztem elég nagy hülyeség hogy azért nem kamerázták tovább őt mert h a felesége ne lássa ezeket a "Fuck me" dolgokat....mivel nyilván ismeri Miyavit és tudja h milyen szal ez egy marhaság sztem !!!
meg sztem mást is zavarna ha egy fellépés elötti próbán mások is figyelik...
az meg h mennyi playbacket rak bele az az ő dolga és sztem megvannak a maga probémái ....
meg az h a banda tagok nem szívelik...hát erre se tok szép reakciót irni....valszeg azért húzogatták a szájukat mert hogy rosz paszban van miyavi, "hisztis" , . de ennyi....
Ugyanuigy szeretem Miyavit mint eddig.
Mi így gondoljuk barátnőmmel !
és még egyzser köszönjük a vizet !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 03 Sat, 8:07 pm 
Newbie

Nem kinyírni, de engem nem lepett meg amit Doll írt... Myv hisztis bitch ezt eddig is tudtuk és most se lepett meg... Mindenki akivel egy kicsit megszalad a szekér nekilát ilyen lenni... Koncert előtt is valaki kérdezte mellettem, hogy "nem lehet fotózni? *könnyes tekintet*" én meg mondtam, hogy nem ám, mert még a blogjában is hisztis bitch volt Myv és közölte hogy fuj nem szabad...
Vagy lehet hogy ez az egész csak engem nem sokkolt mert a másik nagy kedvencem Brian Molko még a leírtaknál is hisztisebb és még csak meg se próbálja rejtegetni...
Ettől függetlenül jó zenész, jó énekes és baromira jó showman... XD

Egyébként a koncert begyere volt. A hangulat jó volt, a dalok jók voltak... Mindenkitől bocsi aki a közelemben állt de én is hisztis bitch voltam a tömeg miatt... sorri XD

A vízért meg nagyon köszi mert a felénél már én is az ájuláson gondolkoztam ^___~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 03 Sat, 8:24 pm 
Newbie

azt eddig is nagyon jól tudtam, h az egoja miatt kell neki külön öltöző X"D
a hisztis bitch nem újdonság......... bár azért némi jóindulat.vagy valami.
tényleg hálás vagyok h ezt az egészet végig csináltátok m (_ _) m le a kalappal

amúgy az egész Show fergeteges volt !!!! +w+
és most már tudom h Uiso, a bass ugyebár... és lavü Uiso :D isteni az az ember. Sajni a másik srácból nagyon keveset láttam, 1-2x jött balra , de az írtak alapján nagyon kíváncsi lettem volna ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 03 Sat, 8:29 pm 
Senior Member

hát személyes vélemény de én még most SEM tarom "hisztis bitch"-nek....
mondjuk az is szar h megkért mindnekit h ne fotozzon és belegondolva h milyen lesz majd neki h látja a neten h egy csomo viedo készült meg hasonlok........mindegy....
nekem ez volt életem legjobb koncertje !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 03 Sat, 8:31 pm 
Newbie

Shiori wrote:
nekem ez volt életem legjobb koncertje !

A fene se mondta hogy nincs benne a top3 ba XD
Csak éppen maga a koncert ami gigahiperextranagy élmény volt *___* az hogy Myv milyen magánember meg megmondom őszintén nem kifejezetten érdekel... azért szeretem ahogy zenél nem azért aki ^__~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 03 Sat, 8:35 pm 
Senior Member

Hesz wrote:
azért szeretem ahogy zenél nem azért aki ^__~

^__^igen ezzel én is igy vagyok, csak azért zavarnak ezek a "beszolások" rá mert nem ismerjük....igy nemtudhatjuk h milyen valojában....de én a blogjábol itélve jo embernek tartom, és a koncerten ugyanez esett le !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 03 Sat, 8:37 pm 
Elite Member

^Azért interneten keresztül nem igazán lehet megállapítani valakiről hogy milyen ember valójában^^ Egyébként meg ha rossz napja volt ha nem, ez nem magyarázat a pofátlan viselkedésre...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 03 Sat, 8:41 pm 
Elite Member

Shiori wrote:
én a blogjábol itélve jo embernek tartom, és a koncerten ugyanez esett le!

Én mindenesetre egyetértek veled. : ) Életem legjobb koncertje volt. ^^
[És nem vagyok habzószájú fangörl, sőt, még összehasonlítási alapom is van.]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 03 Sat, 8:47 pm 
Senior Member

igaz h nem lehet igy megismerni , ezt én is irtam.
viszont szerintem érthető volt a viselkedése...
igen narloth, fantaszikus koncert volt ^^ még ütőm is van :D

Profile  

Post subject:
Forum Addict

amit most Doll leírt azt hallottam egyik ismerősömtől,mert Ji mesélte neki.
de én már akkor is mondtam, hogy nekem ezeket ne mondja, mert nem érdekel :D
szóval...sok oka lehetett annak, hogy így viselkedett. vagy az is lehet h alapból bunkó.
na és? XD
olyan koncertet csinált h csak pislogott a nép :D
és szerintem ez a lényeg ^^
várom vissza,vagy várom, hogy újra legyen koncertje Európában, mert rám bizony nagyon jó hatással volt ^_^

de persze köszönöm az infót én is
és ezt abszolút nem sértésnek vagy ilyesminek szántam. ^^

Profile  

Post subject: O___O
Member

Először is KÖSZI A VÍZET és a FIGYELMESSÉGET!!! ^___^
2.szor, ezt a bejegyzést!

Nem menteni akarom, semmi ilyesmi, csupán én is csak remélem hogy rossz napja volt és a többi.. és a többi... xD
De nekem valahogy akkor is nagy és felejthetetlen élményt adott, főleg hogy ez volt a szülinapi ajándékom anyuméktól.
Életem első koncertje volt, és mozgássérült létemre végig álltam, ez mellett pedig annyira élveztem és magával ragadott, hogy észre se vettem, hogy fáj valamim.. ^___^
Nem mondom, hogy crazy MYV fangilr desu, mert az azért nem vagyok, de szerintem ettől függetlenül jó volt.

Viszont sajnálom, hogy nektem már nem volt ilyen jó mulatság a dolog T_T

Azért azt megkérdezhetém (ha választ csak magunk közt is adtok), hogy hogyan lehetne ilyen helyre, ill "munkára" bejutni???o_O
Ide írhattok nekem: Ayumi17_Chan@hotmail.com
Sorry, de nagyon érdekel!

És NEM azért, hogy bármilyen sztárral találkozhassak, hanem azért, mert ez sokban elősegítené az angol nyelv használatomat (valós szituációkbani használat..stb) és mert a japánt is szeretném bővíteni, jobban tanulni, amihez ez talán sokat tudna segíteni..

Amúgy meg imádok főzni..stb tehát még azzal se lenne bajom XDDD
Attól függetlenül, hogy mozgássérült vagyok.. (-^____^-)
Max nem ugrálnék olyna gyorsan.. de akkor is megcsinálnám! ^^
Na mind1..
Szóval ha lehet, megírnátok nekem?
Ha kell titokban is tartom vagy bármi, de nagyon érdekel!!!
Előre is arigatou!!!!
És még 1x nagyon köszi a vízet meg mindent!!!!

Last edited by YveHU on 2009 Oct 03 Sat, 9:04 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 179  Next

All times are UTC + 1 hour