|
Nyah, én is írok egy kis beszámolót, bár én másik oldalról láttam a dolgokat.
reggel 9re mentünk be Jivel és elkezdtük készíteni a kajákat a crewnak és miyavinak.
a crew már nagyjából birtokba vette a pecsa backstageet, amikor miyavi még a buszban ült és nem volt hajlandó senkivel se beszélni.
aztán amikor kijött akkor ott a kajáldás résznél jött be, így lehetőségem volt egy "Hi-t" köszönni neki, mert mikor megláttam az összes japán tudásom elszállt. és ez volt az egyetlen jó dolog ami vele kapcsolatban történt.
befoglalta a kis öltözőjét és onnantól kezdve nem mozdult ki. csak a sound checken.
Amikor elérkezett nála a reggeli idő, akkor a kis egér képű személyi manager rohangászott, amúgy mindenért ő rohangászott, és annyira büszke volt magára, h Miyavinak a lihegő farokcsóváló pulikutyája lehet, h az már szánalmas volt. Jó párszol szívesen levertük volna.
A poén az volt, h a főhősünk megevett 13 tojást és akkor kellett Jivel kijönnünk és vennünk neki még tojást, mert elfogyott! XDD
Nah és akkor a sound check:
Kijöttek egyesével aztán mindenki egyszerre, h akkor próbálják a dolgokat. eleinte a színpad sarkából néztük aztán át mentünk a színpad és a backstageet összekötő előtérbe. ekkor odajött hozzánk az egérke(manager), h Miyavi azt üzeni, h menjünk el onnan, h ne nézzük ahogy próbálnak, mert ez őt zavarja, és ideges nagyon. Hát bassza meg! érdekes módon a koncerten nem izgul 2000ember előtt?! WTF? Valószínűleg nem akarta, h tudjuk, h menni playback lesz. tök mindegy mert így is hallottuk és kurva sok volt. És még mielőtt vlki azzal mentegetőzne, h beteg volt, NEM VOLT BETEG! Semmi baja nem volt, csak hisztizett.
Amikor Jiék bevitték neki az öltözőbe az ételeket arra sem méltatta őket, h megforduljon és megköszönje. Ehhez kapcsolódóan: Nem fogadott el senkitől se ajándékot és nem adott senkinek se aláírást. még azoknak se, akik beleadták a lelküket, h kaját csináljanak neki.
a szívecskés nyaklánc, a tanga bugyi, amin mellesleg béna angolsággal az van írva, h " Miyavi from the hungaryen fans", az nálunk van. -___-
emellett van nálam egy miyavis kitűző és biztostű fülbevaló és egy buborék fújó, amit Ji vette el az elsősorban álló embertől. akinek valami hiányozna, az nálam meg Jinél keresheti.
Az meg eleve hatalmas szemétség volt, h Miyaviék azt kérték, h ne fotózzanak még a hivatalos fotósok is csak az első 3 szám alatt lehetnek ott, de aztán arra gondoltunk, h valszleg azért, h a felesége ne tudja meg, h milyen ha épp rossz pillanata van, vagy, h a közönségnek miket ordít(Are you ready to fuck me?) -> hát mi azt mondtuk, h NOOOOOOO!!!!!
Az meg rohadt vicces volt, mikor rákerült először a gitár, és kiderült számára, h vlmi nincs jól beállítva rajta, és az a nézés ahogy ránézett a hangtechnikusra! O.O Na akkor én nem lettem volna a helyében! a szemével tudott volna gyilkolni. és erre kiderült, h csak két dolgott kellett megtekerni és ezt nem tudta megcsinálni az állítólagos nagy gitár tudásával. nah ez volt a másik hatalmas csalódásom. Nah és most, h leírtam miyavit, mint embert, hozzá tenném, h zenészként se jobb. annyi playback volt, h csak lestünk... egyedül showmannek mehet el, mert a közönség hergelése megy neki.
a közönségről: először amikor kiültünk a színpad sarkára, akkor láttuk az embereken, h hát húha annak nem lesz jó vége, h mindenki így nyomorog és rosszul lesz. ezért kaptuk magunkat és elkezdtük itatni az embereket. és amúgy miyavi max a koncert 3/4énél jött rá, h kéne vlmit csinálni, különben csak minket nézett... szóval, jah "hálásak" lehetnek a fanok, h kaptak az arcukba 4 üveget... remélem azért ránk is emlékeznek majd csak egy egész kicsit. a Helpes emberekről nem beszélek, mert azok dísznek voltak, ott, mert ezt nekik kellett volna csinálni.
akiket pedig zavart az arcon fröcskölés azoknak Ji azt üzeni, h: "Legközelebb haljatok szomjan vagy ájuljatok el... ennyi" Persze, h nem tudtunk ott ülni és nézni az embereket, hisz a barátaink voltak köztük és nem akartuk, h rosszul legyenek. szóval a koncertet nem tudtuk nagyon élvezni, de igazából ez nem is fontos.
Ezzel szemben a BANDA!!! IMÁDNI VALÓAK!!! Iszonyat jó fej volt az összes! XD a gitáros srác Takumi-san a banda "bitch"-e XD olyan, mint egy cuki fiú, viszont iszonyatosan jól nyomja!! amikor Miyavi fetrengett a színpad közepén, akkor mi nagyban sztároltuk Takumi-sant! XDD
később pedig Backstagen Okival(keybord) és Uisoval(bassz) beszélgettünk.^^ Természetesen a bandatagok mind adtak autogramot és nagyon örültünk neki. Okiról kiderült, h Kobeből származik és tanított nekünk kansai-bent! XD most már tökéletesen tudom mondani a "NanDIanen"-t XDD én pedig szórakoztattam őket a japán szóvicceimmel, amiket mindig megjegyzek és olyan jókat röhögtek rajtam, majd közölték, h én biztos japán vagyok, h ilyeneket tudok! XD
Uizo viszont egy nagy player! állandóan taperált minket! XD De legalább volt valami jó is a napban.
mikor megkérdeztük tőlük, h milyen a viszonyuk miyavival, akkor elég rendesen húzták a szájukat, tehát a bandának is meg van a véleménye a "főhősünkről".
amikor végre a főhősünk összeszedte magát és kislattyogott a buszhoz, akkor eröltetett vigyorral elköszöntünk, és örültünk, h végre elkezdhetünk pakolni és hazamenni.
És akkor most valószínűleg nagyon sok fan lelkébe belegázoltam, de őszíntén szólva nagyot csalódtam miyaviban, mert bunkó és hisztis volt. Nagyon nem volt szép dolog tőle amiket csinált és most nyugodtan mondhat nekem akármit akármilyen fan, de ez a személyes élmény nekem annyira elvette a kedvemet tőle, h eddig se sok mindent hallgattam tőle, de most már végképp leszarom.
_________________ ~ part of team UNDERSOUNDZ bringing k-hiphop news to you!~
|