Egy igazi fangirl leírása 
[i][u]
Hol is kezdjem. Reggel 10kor már ott voltam. 6 órán át folyamatosan álltam.
Megérte. Első-Második sorban álltam. Nem volt ez első koncertem ha a japán előadókat nézzük, szóval a tömegre számítottam.
Mikor bejött elképesztő volt. Megláttam és nem értettem. Komolyan nem tudtam felfogni, hogy itt áll előttem. Elképesztő érzés volt. Mosolygott és gyönyörű volt. Sosem gondoltam, hogy valaki lehet szebb az agyon retusált fotóinál is. Csodálatos volt.
Miyavi fan vagyok...nem szégyellem

én nagyon
sírtam. Nagyon nagyon sírtam. Sokan nem tudják megérteni ezt a fajta rajongást, de az hogy ott állt előttem és mosolygott egy ember akit tökéletesnek láttam de valójában el sem hittem, hogy tényleg él...szóval...nagyon intenzív érzés volt.
A dalok jók voltak. Nem részletezném az összeset külön...sosem hallottam ilyen gyönyörűnek a kimi negai wo-t. Sosem.
Az are u ready to rock....hihetetlen volt. Az volt mindig is a kedvenc számom tőle és mikor felcsendültek az akkordjai már ugráltam...és sosem éreztem annál boldogabbnak magamat.
Jah de

Miyavi odajött középre....és 10 centire volt az arca és mosolygott....és a fülembe énekelte a dalt és odatartotta nekünk a mikrofont....és belenézett a szemembe. Fura lehet ezt is így olvasni...de az a pillanat mikor a szemembe nézett és tudatosult bennem hogy egy pillanatra is de engem nézett és....mindegy ezt nem lehet elmagyarázni.
Miután visszament a színpadra...jött a baj. Kiskoromtól fogva klausztrofóbiám van ezért minden koncerten előbb utóbb hátra mentem. De Miyavin nem akartam. Gondoltam kibírom...hát nem. Mikor visszament és bement hátra akkor tűnt fel, hogy az első 5-6 sor mind megakarta érinteni ezért teljesen ránk préselődtek, lekapcsolt minden lámpa és azonnal rosszul lettem.
A Secusoknak örök hálám azonnal jöttek és kiszedtek és a pasas kezében elájultam mikor kivitt a firss levegőre.
Jött a doki és csinált egy csomó mindent meg állítólag sokkot kaptam a tömeg miatt...amiből csak annyit vettem észre hogy annyira reszkettem hogy nem tudtam annyit se kinyögni hogy, "kérlek adj vizet."
Vízről jut eszembe.....Doll és Jii-chan ezer hála érte....
Miután helyre állt a 130as pulzusom szét néztem köszöngettem a barátaimnak...énekeltem, táncikáltam...már amennyire tudtam...aztán haza jöttünk.
Igazából ez nagyon hülyén hangzik xD de megérte elájulni..sosem volt ilyen élményben részem...komolyan sosem voltam még olyan boldog mint akkor.
Egyéb megjegyzések Miyaviról és a
nekem nem tetsző dolgokról. Hát sosem gondoltam hogy a fanservice nekem nem fog bejönni. Mikor kiabált hogy fuck me.....nos nem tom hányan látták az arcát...meg mit csinált...szerény véleményem szerint gusztustalan volt.
Amikor a ujját leszopta az is kiábrándító volt...egyáltalán nem volt sexi...simán undorító volt.
Viszont élőben nagyon tetszettek tetkói (L)
Arról amit művelt a koncerten kívül...
Nekem mindegy...igazából nem a fanokra tartozik.
Lehet egy bunkó szemét...ha a színpadon mindent megtesz a rajongóiért mikor legszívesebben otthon lenne...akkor én továbbra is szeretni fogom. A koncerten nagyon nagyon aranyos volt nagy részben...örültem hogy ilyen sokat beszél...hogy ilyen személyes volt...Elhiszem, hogy fáradt volt stb...és semmi kedve nem volt semmihez...de amíg a koncerten ennyire nagyot dob és ennyit képes adni a fanjainak addig nekem egy rossz szavam nem lesz hozzá akkor sem ha annyit nem képes kinyögni a kajáért hogy köszönöm...."nem én akarom feleségül venni XD nekem csak énekeljen xD"
viszont arra nagyon kíváncsi vagyok hogy
13 tojást hogyan ett meg

mmint hogy volt elkészítve XD komolyan érdekel ezen gondolkozom 2 napja XD
Zárásképpen... a gitárosok és a billentyűs nagyon viccesek voltak
ui.: Miyavi robot-táncáról csak nekem jutott eszembe
Gackt? XDXDXD