Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 10:33 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 165  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 30 Mon, 5:19 pm 
Forum Addict

Nyappy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O.o huuh eegy kis ideig nem tok feljönni és máris mennyien írtatok!:D (De már bepótolta, elolvasta)
Jucim nem bírtam ki hogy elne oLvassam azt a szép hosszúú beszámolódat :roll:
A többieknek is doumo a beszámolót ^^ jó volt őket elolvasni... így még jobban fellázítotttok a szüleim ellen, hogy jövőre nem tommilesz de az biztos hogy megyek koncira!
Adri a képek nagyon jók lettek szerintem is, egész tiszták!! :turn-l: Miku olyan kawaii :love4: meg a többiek is persze.
Fuu annit mindent írtatok ugy hogy közbe visszakeresett :smile2:

Juci: "Miket mutogatott? XD Amúgy Miku pajzán úgyhogy ezen nem csodálkozok XD."
-Miku persze hogy perverz XDXDXDXD szerintd Jucim kitől tanulhatottXDXD? és Kitől :P :sweatdrop:

-TH-val szerintem nem fognak turnézni... még csak az kéneXD :shocked!:

És bennne vagyok a magyar csaapatba ha jövőre mennénk :3 / ősők addigra békén hagyhatnak...T_T

-Yuuki : nem is értem hogy bírja ki egész konci alatt parókábaXD így is melegük lehet, de neki milyne melege lehet, a feje kb 50 fok lehet XD.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 31 Tue, 8:30 am 
Elite Member

bár Andro asszonta hogy inkább kiírja nekem, mégis neki álltam leszedni a diszkográfiát... valszeg egy-két hét s lenn lesz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 8:01 pm 
Forum Addict

dalen~cy wrote:
haiiiiiiiiii~ ^^
Yukiki ...XD ~ pomt így nézett ki csak izzatabb volt <3 heheh a fanoka adtak nekik ajándékot és azt köszönte meg...meg hogy nem rég érkeztek XXD ~szerintem reggel meg .hogy persze beviszi az ajándékokat Mikunak hehe^^.... <333333 jajj nagyon szép volt élőben...tényleg perfect angolja voltˇ^^...heeeeee

dejóó Yukkiki nagyon jól nézne ki a sok maskara nélkül :33
amúgy délamerikában is látták yukit göndör paróka nélkül, le is videózták xD szegény Yukkiki biztos nem boldog most .. xD megkeresem és berakom majd.
Chileben meg felugrott a színpadra egy pasi és elkezdte Mikut ölelgetni, erről is vannak videók youtubeon pl. és wáhh Miku nagyon megijedt o.O de komolyan azért a fanságnak is van egy határa..
kanont is levideózták a supermarketbe, 2 mmre a szemébe tolták a kamerát.. :S szerencsétlen meg tűrte tűrte.. terukit a repülőgép leszállás után amikor tette el az útlevelét meg cuccait videózták le.. XD azért egy kis magánélet nekik is kijárna..:)

És a KIKA tvs fellépésnek van egy második része ahol egy kiscsajnak tesznek fel kérdéseket és a végén megnyerheti a jackpot ajándékokat ha minden kérdésre tudja a választ.Az egyik kérdés az volt hogy Bill hol bukkant fel a tokio hotel kezdetekor xD mmint melyik tehetségkutatóban.. és a kiscsaj ezt nemtudta.. mire mondta a műsorvezető hogy ha a vendégek tudják a választ akkor mehet tovább az ajándékokért... feltették An Cafenak a kérdést, lefordította a tolmács.. és Miku elkezdi hogy Yukkiki tudja a választ XD
Erre Yuki benyögte a helyes megoldást és a kiscsaj tovább jutott a kövi kérdéshez..vá XDD ezen akkorát nevettem ... pedig azt hittem eddig kanon a th fan XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 06 Mon, 5:02 pm 
Forum Addict

azért egy kis magánélet nekik is kijárna..:)

feltették An Cafenak a kérdést, lefordította a tolmács.. és Miku elkezdi hogy Yukkiki tudja a választ XD
Erre Yuki benyögte a helyes megoldást és a kiscsaj tovább jutott a kövi kérdéshez..vá XDD ezen akkorát nevettem ... pedig azt hittem eddig kanon a th fan XD[/quote]

Hát amit fanok műveltek azért túlépték a megengedett határokat... :huhh:

Yuuki TH-fan háát XDXD ezen szakadtam röhögéstől..XD eddig Kanon XD volt.. azért néha meglepdőm az ilyeneken. Remélem olyasmi nem fog kiderülni, hogy Teruki meg nagy Hello-Kitty fanXD mmeg Miku odáig lenne vlmi nyálas amerikai énekesnőért... X"D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 06 Mon, 6:22 pm 
Forum Addict

Sayu wrote:
Miku odáig lenne vlmi nyálas amerikai énekesnõért... X"D

miku avrilért van oda XDDDDDDD szóval nemtudom ő mennyire nyálas... de én szeretem ^^.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 06 Mon, 6:46 pm 
Forum Addict

juci wrote:
Sayu wrote:
Miku odáig lenne vlmi nyálas amerikai énekesnőért... X"D

miku avrilért van oda XDDDDDDD szóval nemtudom ő mennyire nyálas... de én szeretem ^^.

Régenn szerettem :) de amikor kijött a 3 albuma... elhatárolodtam tőle, olyan kis szőke.. pii lett szerintem az első 2 albumát szeretem,meg jó hangja van. De nagyon látszik hogy nem saját magát adta szerintem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 17 Fri, 9:11 pm 
Member

Imádom őket ^-^
:heart: MIKUU :heart:
Fav számom tőluk a Wagamama Koushinkyouku
Nem véletlen az sem, mekkora nagy rajongótáboruk van ^^ Szerény véleményem szerint, csak szeretni lehet őket ^^
Nyappy! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 17 Fri, 9:31 pm 
oshare booty
oshare booty

vúúúú üdv itt ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 21 Tue, 6:24 pm 
Member

nameg most ahogy így vissza is olvasok... koncert... *-* Na AnCafe koncertre szívesen mennék én is ^^ bár... a szülőn is múlik, sajnos (=_=) mert így nézve még a magamaz sem biztos hogy a nyári conra elengednek... T_T

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 28 Tue, 10:34 pm 
Forum Addict

AN Cafe LJ-n olvstam vmilyen finn újságból interjút (angolra fordítva) az egyik kérdés elég vicces, főleg Miku válasza XDDDD.

Quote:
What's the first thing you do after waking up?
Takuya: I wash my face.
Miku: First Yuuki wanks.
Yuuki: No I don't, you can't write something like that into a magazine!
Miku: But it's true! First I go to the bathroom.

Olyan aranyos Miku amikor Yuukival viccelődik XDDDD. Meg gondolkodtam Miku honnan tudja, hogy Yuki micsinál csak nem leskelődik XD de aztán rájöttem, hogy egy másik amerikai interjúban mondták, hogy MIku Yuukival van egy szobába :D.

A másik ilyen érdekesebb :
Quote:
Yuuki, why do you use a wig?
Yuuki: It's part of my style. That's how my charachter is.

és végül még egy XD
Quote:
Have you noticed any difference between Finnish cafekkos, and Japanese cafekkos?
Miku: Finnish cafekkos are better at dressing, Also visual kei clothes look better on them than on Japanese.

kiváncsi vagyok a német bálnákra mit mondana Miku XDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 30 Thu, 11:03 am 
Forum Addict

xD Yuuki le sem tagadhatja magát!! "My charachter" :D

Viszont az utolsó bejegyzésen meglepődtem! Nem gondoltam volna, hogy ez a véleménye Mikunak, bár örömmel telít el, hogy az Eu-(nőkön) szerinte jobban áll a stílus..:3:3
Nah arrra én is kivánsi lennék, még kiderül hogy az olyanra Bukik!!!! XDXDXD de ha Miku szeret főzni és ahasát is imádja akkor :lol: ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 14 Thu, 3:44 pm 
Elite Member

Am...van új kislemez,ha érdekel valakit,akkor írjon,hogyha meg tudtátok,akkor gomenne,hogy itt pazarolom(pazarolom...jó van ám...paraszt for evörXD) a helyet^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 14 Thu, 5:42 pm 
Forum Addict

Hát ha az Aroma kisalbumra gondolsz akkor igenn azt rég tudjuk már XD, vagy az utána egy átfogó "kisalbum" Harajuk Dance rock... tudtommal , ezekre gondoltál?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 15 Fri, 8:02 am 
Elite Member

Igen ezekre gondoltam^^...csak gondoltam szólok,hátha valaki nem tudja^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 17 Sun, 11:00 pm 
Forum Addict

ma megvolt a Big Sight koncert Tokióban és a myspacen volt közvetítés a redcafe stafftól <3

és bejelentettek pár új dolgot mint például, augusztusban új kislemez, szeptember elején pedig új nagy lemez :) amin rajta lesznek az előző kislemezek számai (My heart leaps for c,summer dive és az aroma).

Japán turné ismét ősszel és a tél folyamán, a zárókoncert pedig *dobpergés* a BUDOKANBAN lesz 2010.január 4-én.... *tapsvihar* úgy örülök, hogy eljutottak a Budokanba <33 Teruki álma ez volt és véééégre elérték ^^.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 165  Next

All times are UTC + 1 hour