Szerintem Yoshiki mindig sztárolta magát legalább ennyire, bár kétségtelen hogy reunion óta nagyon belejött az egózásba.
Bár dob-téren ottvolt.
Sugizo gitárjátéka annyiban jobb, mint a reunionokon (SJ) hogy a szólót már le tudja játszani szinkronban Patával. És a beállításain lehetne kicsit hidésíteni
Toshi meg nem simult patához csak akarta hogy ő is kiabáljon az orgasm alatt nemhinném hogy ennek FS-hátszele lett volna.
A hangja pedig a márciusi hanyatláshoz képest nagyonjó. A luna seas csávó meg a HMS-en nekem csak azt mutatta meg hogy TMR hangja sokkal jobb mint az övé és mint toshié. ( HMS X rulz

) és akkor Takanori Luna X Revolution lenne a nevük röviden TLXR.
Sugizora meg heath sztem féltékeny (azok a villámszóró pillantások) mert Sugizo vokálja nagyon az asztal és szőnyeg és színpad alá söpri őt.
Sugizo egy 110%os tagja most ennek az X Japannak, s sajnálom hidét, Sugizo nagyon ott van és nagyon beillik. Főleg a műfogsora. Nagyon urvák ezek a műfogak, kb. ugyanolyan fopgképe lehet Yoshikinek meg Sugizonak, nagyon durván műfogsor
ÉS bár tény, hogy Toshi erölködött az éneklésnél és ez sokszor elrondította a számot, többnyire kijöttek a hangok és nem voltak elcsiklások, sem kukorékolások mint reunionnál.