1: Toshiból ilyet kinézni... hát elmés vagy, rest
2: ha neked a JOBBRA-BALRA riszálás félreérthető mozdulat, akkor...

(azt úgy hívják, h riszálás... zenére szokták, tudod... vagy van, aki vidámságból a tus alatt... a priti magassarkúcipős nénik, amikor az utcán mennek... meg ilyenek, vágod ^^)
na mindegy is xDD
a lényeg, h én is bele-bele nézegettem a countdown konciba, és nagyon tetszett

úgy megölelgettem volna Toshit xD tisztára olyan volt, mint régen, azzal a vigyori fejével, meg ahogy végigpörögte az egészet ^^ a hangja pedig vmi... húú~ *libabőr* kicsit gombóc volt a torkomban néhány résznél... jó volt újra érezni azt, amiért régebben megszerettem őket

Pata és Heath is sokkal életvidámabbnak tűnt (igaz, szegény szégyenlős Pata nem ordított a mikrofonba xDDD aaw~), Yoshiki nem drámázik, sőt, NEVET (nincs életveszélyes állapotban... szóval úgy tegyétek fel a VUK cd-t, h ilyen állapotban idén akár ki is adhatna egyet igazán

- bár úgysem fog xDD ) éshát Sugizo... nekem eleve szívemcsücske a pasas (meg a Luna Sea is) és tény, hogy másmilyen a gitárhangzása, de szerintem tökjól belepasszol így is a zenébe. sőt, nekem tetszik is, hogy a saját stílusában adja elő a dalokat - merthogy neki van, nem is akármilyen. mondjuk kicsit mutathatták volna többet is, mert szvsz nagyokat gitározott

és azért jó volt néha hidét is látni, a kivetítőn ^^