Délután végre eljutottam ehhez is és hát... WOW! *o* A Miss Take teljesen rendben van, tipikus jobbfajta B-T szám, az Only You meg tényleg már megint valami teljesen új tőlük és hát... baromi jó! (basszus, most komolyan, hogy csinálják ezt? xD Szinte minden hosszabb életű zenekar befárad egy idő után és vagy önismétlő, vagy a múltból élő repertoár-banda lesz, ha meg új valamivel próbálkoznak az sokszor még rosszabb mintha nem tennék... ezektől meg még midnig az ember álla esik le folyton, ennyi év után is. xD)
A My Baby Japanese meg hát ugye nekem az egyik legnagyobb fave tőlük, szóval kicsit féltem, hogy milyen lesz az új verzió, de hát ez is zseniális lett. Az eredeti a maga stílusában tökéletes, szóval ha valami olyasmit próbáltak volna, abból sok érdekes nem sülhetett volna ki szerintem, de ez a totális más stílusban történő újraértelmezés nagyon bejött, meg a hangok amiket Atsushi kiad magából...

Egyébként ezek az önfeldolgozások a tribute lemezek fényében igazán érdekesek igazából, hogy hát már megintcsak, hogy van az, hogy ők maguk több újat tudnak kihozni a saját régi zenéikből, mint az alapból totál más stílusban mozgó zenekarok többsége? :'D
Nagyon nem szoktam kislemezeket venni, de ezen most komolyan elgondolkodtam.