Nos, ha már a HYDE topicba is írtam, akkor ide is bemerészkedem. ^^
Már régebb óta szeretem a Larukut, miután megismertem őket, sokáig hallgattam a zenéjüket, de ez végül valahogy abbamaradt.
Most viszont, [gloriának is köszönhetően

] újra fellángolt a szerelem.
Mindegyik tagot nagyon szeretem,
(annak ellenére, hogy Tetsuval kezdő koromban nem bírtam megbarátkozni) és igyekszem megismerkedni a szóló munkáikkal is... ^^
Mára már sikerült elérnem a S.O.A.P. , acid android, TETSU69, VAMPS és egyebek ügyében, hogy még ha nem is ismerek egész discográfiákat, de legalább van fogalmam az együttesekről [meg persze a szólókról is]. ^^
Nos, kedvenc L'Arc számok: Trick; milky way; Fate; Forbidden lover; Dearest love; good morning hide; TRUST; Hoshizora; SHINE; Peaces; twinkle, twinkle

; Jiyuu he no Shoutai; Wind of Gold; Dune; Alone en la vida, és még soksok minden. *0*
Oh igen, és
Yukihiro a szívem csücske...
Hm, mit mondhatnék még? Koncertek ügyében elég kezdő vagyok, eddig még csak a Light my fire-t [azt két féle változatban] és az Awake-ot láttam, de igyekszem pótolni a lemaradásomat.
...
Ken Deeper-jére nagyon kíváncsi vagyok, amit eddig hallottam, az iszonyúan tetszett, a scanneken pedig jól néz ki. : D
Glory, reméljük a legjobbakat, bár szerintem egy kétlemezes DVD-re gond nélkül ráfér néhány koncertfelvételecske is. ^^'
...
Khm, elnézést a hosszú postért. ^^''