Hmm, kedvenceket sorolni elég nehéz mert régi és új korszakból egyaránt vannak kedvenceim és persze mind-mind más miatt^^
A Smile sztem nagyon jó album lett, az az egyik kedvencem, meg az Awake, meg a Kiss.. és a Dune-t is nagyon szeretem, de az teljesen más világ, stílus, hangulat...^^
Kedvenc számom mindig más, éppen mire kattanok rá, de azt hiszem a Drink it Downnak mind a PVje mind maga a szám öröktoplistás
Aztán a Seventh Heaven meg a Pretty girl amiket lehetetlenség megunni, meg a Lover boy, a Hitomi no Jyuunin, Honey, Stay away.. annak a PVje is nagyon jóó^^ Vivid Colors is PVvel együtt, az nagyon vicces xD
De hát ennyi számból nehéz kedvencet választani...
Koncertet egyetlen egyet láttam eddig, a Theatre of Kisst de az hatalmas volt, jó lenne még tölteni ha találnék linket..^^
Egyébként halvány lilám sincs hogy sikerült beléjük zúgni ennyire, először Hyde szólókat hallgattam, természetesen azokat is imádom, de a Laruku egész stílusa annyira magával ragadó... asszem a Seventh Heaven pv-t láttam tőlük először az szerelem volt első hallásra^^ Igen már emlékszem, először csak néhány számukat töltöttem le innen-onnan, volt benne egy Seventh Heaven live verzió azt rongyosra hallgattam xD Aztán nekiestem diszkográfiát tölteni xD