gloria wrote:
*Glory örül, a sok kommunikatív emberkének! Rég volt ilyen forgalom itt!*
Ezért nehéz veletek tartani a lépést

Szóval a kadzsi pótol.
De én is örülök hogy ilyen sokan írnak ide ^^
A BLESS Comment videóhoz: Kár, hogy nem értek belőle semmit, de most kivételesen mindenkinek kifogásolhatatlan a kinézete, és jó újra együtt nevetni látni őket. ^^
Azt pedig bizton állíthatom, hogy Tetsuya is a nagy pihenés után megint újra a régi, legalábbis ahogy én láttam. Ő is hiányzott már NAGYON. <3
Új album pedig tényleg beleférhetne már idén, bár nem tudom hogy hogy fogják tudni összeegyeztetni az évfordulós koncertel. Lehetséges, hogy akkora esedékes lesz egy turné ugye ha lesz új album, és akkor az évfordulós koncert lehet a kezdő vagy befejező állomása a turnénak. Mondjuk itt még nagyon ott van a HA, de bízom benne hogy hamarosan jön új album. ^^
És a Spiralt is Yuki írta ha jól tudom nem? O_O Vagy összetévesztem egy másikkal? Na mindegy. Igazából a legutóbbi KISS albumon, meg az összesen szerintem eléggé különböző dalok voltak, szóval egy BLESS mellett simán elférne egy Drink it Down, mert azért mindkettőn érződik ez a new-larukuság.
Azért nem olyanok a mostani számok sem, mint mondjuk a Tierrán. Furcsa egyébként, olvastam olyat, hogy egyesek emiatt pártoltak el a zenekartól, mert ennyit változtak. De szerintem ez teljesen normális, főleg ha azt nézzük mennyi ideje vannak még együtt (és remélem jó sokáig együtt is lesznek még!!!!) és az ilyen változás nem két album között történt, hogy először még csak egy Dune aztán már KISS

Szerintem folyamatosan alakulóban van a stílusuk, de azért mindig Laruku marad. ^^
Egyébként nekem kedvenc albumjaim közé tartozik a Heart, a Heavenly és a KISS. Fogalmam sincs miért ez a három, de ezeket bárhol, bármikor. o_O PV az egyértelműen a Dive to Blue, Niji, My heart draws a dream, és a Shine. Az utóbbi kettőnek csodálatos képi világa van.
Yukihoz meg.. :'D Hát éneklés terén azért fejlődnie kell még a szivemnek. XD Az Ectomorphed works az tényleg egy hatalmas WTF, mondjuk én a fate-et azon az albumon szerettem meg, előtte valahogy olyan semmilyennek tűnt. Amúgy amikor először megláttam a diszkográfiába, mondom hurrá, amúgy sem találtam sűrűn laruku mixeket... hát mikor elkezdtem hallgatni a lelkesedésem eléggé alábbhagyott.
Vannak egyébként elég jó laruku cover-ek, nekem az egyik kedvencem a Nami Tamaki féle winter fall, tényleg olyan téli hangulata van az egésznek, és egészen más értelmezésben hozza a dalt, mint maga az eredeti. ^^ Ha kíváncsi valaki rá, szívesen feltöltöm!
De NAGYON HIÁNYOZTAK MÁR!!!!
hopsz, kicsit sok lett O_O
EDIT: Azt meg teljesen kifelejtettem, ha már ilyen litániát írtam ide, akkor ez is legyen benne: szokásom a L'arc dalszövegek fordítgatása,
itt fent van mindegyik, majd lassan átrakom őket a livejournalomra, mert ott csak azok lesznek, mert a személyes bejegyzéseket olvasgatni nem ér.

Lent az oldal legalján lehet kikeresni a labels-nél a dalszövegeket. ^^ Egyébként pont egy Yuki no Ashiato a legutóbbi bejegyzésem, szóval fordításért nem kell messzire menni. XD