Yu~ki wrote:
Azért a populárisabb zenét viszik,mint a cukrot,de az nem feltétlen azt jelenti,hogy a régebbi dolgaikhoz képest jobbak,csak egyszerűen akik régen nem hallgatták az együttest,azoknak viszonyítási alapjuk nincs.Másrészről meg Japánba mindent megvesznek,még lehet,hogy az olyat is,amit egyszer fognak a cédélejátszóba tenni.
perpill majdhogynem szembe állítod a populárist a jó fogalmával

, amikor az egyik inkább objektív mérője a másiknak, ami viszont egyéni szinten szubjektív! követhető vok? xD
szal itt hiába írja 3 ember h neki nem teccik, mert a régi a trú, ha 500 millió másiknak igen (és ez az ami megláccik a lemezeladáson és a popularitáson is) akkor ettől függetlenül ez a műfaj, irány majdnem hogy kötelező lesz (hiszen ők ebből élnek)
ergó az első mondatod eleje annyit jelent: a popularitás (statisztikailag kimutatható növekedés) vs régebben jó (noha kisebb eladás, ismertség, egyéni vélemény)... érted?
viszonyítási alap vissza nincs? ez egyrészt igaz, másrészt hadd idézzem george carlin humoristát: "stop living in the past!" de carpe diem h irodalmibb legyek (ugye ez az élj a mának? xD)
nekem annó mondták h az x japan, az a trú vk atyja. és az igazi idők a 90es évek! xD mindezt nekem 2004ben! nah reflexből sz*rtam mindenre ami 2000 előtt történt (kivéve csoda folytán az MM-et), mert miért is érdekeljen engem az h mi volt akkor, ha nekem az teccik ami most van! lehet h vissza fogok hallgatni, de természetesen nem törvényszerűleg mert nekem ez teccett meg ami most van xD
és sztem a legtöbb fen is így megy
ami viszont lököttség az az utolsó mondatod

ha az igaz lenne, nem lenne akkora verseny a zenei piacon. akkor olyan együttesek, mint a laruku kitehetné az albumát és kész, de nyomják h a pvket, a tv showkat, h "igen, élünk" support me és vedd meg a lemezem.
és épp emiatt szeretem a japán ipart
ez a megvevős dolog ez épp usa-ra emlékeztet

nálam pont ott fordul elő h jééé.. még1 lemez by eminem? (pl) észre sem vettem... de japánra?
amúgy összességében nem vitatkoztam case kijelentésével, csak azt jeleztem, h racionálisan nézve ált igaz
a jövedelmezőbb ált egyenlő a jobbal
persze NEM minden esetben
de nem véletlen h az indies együttesek cuccaik csak annyiban vannak kiadva. nem egy kezdetlegesebb mint egy diru vagy laruku album, ezt te is belátod nem?

nem minden esetben függ össze a példányszám sem a minőséggel, de sokszor megfigyelhető a párhuzam. hangsúlyozom, nem minden esetben!