Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 10:39 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 7:19 pm 
Member

Sziasztok!
(Még nem szóltam itt hozzá, mert lusta vagyok, de azért olvasgatlak Benneteket...)
A helyzet a következő:

Dir en grey Tour 2005 It withers and withers!

On Saturday May 28th 2005 the superstars of Visual Rock will play live at the Columbiahalle in Berlin! This will be the first concert of Kyo, Kaoru, Die, Toshiya and Shinya outside Asia!

Ticket Price: 37 Euro

When:
May 28th 2005
Entry: 19:00
Start: 20:30

Where:
Columbiahalle
Columbiadamm 13-21
10965 Berlin
http://www.columbiahalle.de

Jegyeket jövő hétfőtől (ápr. 11.) lehet rendelni a http://www.neotokyo.de oldalon keresztül.

Az én csöndes kérdésem az lenne, hogy lennének-e olyanok, akik bevállalnának egy berlini tripet - én ugyanis mindenképpen szeretnék menni, de hát ugye többen mégiscsak nagyobb fun. :D

Közlekedés: Vonattal sajnos kicsit necces, mivel 11 és fél óra, ráadásul elég rossz időpontban, a jobb megoldásnak repülő tűnik - Easyjet, fapados, mostani foglalási áron oda-vissza, illetékkel, tokkal-vonóval együtt 23.800 Ft., Bp-ről Berlin Schönefeldre.

Szóval aki érdeklődik a dolog iránt, az plz dobjon egy választ ide v. emailben. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 7:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nem hiszek neked! :smile1: nincs április elseje, hé! :smile1:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 7:38 pm 
Member

:D :D
Mit nem hiszel, hogy 23 rongyból meg lehet úszni a repjegyet? :lol:

Egyébként miért hülyíteném itt a népet?
Először én is csak néztem nagyokat, de ez van! 8) Tessék megnézni a http://neotokyo.de oldalt, ott van kinn a jegyvételi info a jobboldalon.
Én azért tudom pontosan, mert szoktam vásárolni Neotokyo-ról, és mindig küldenek nekem hírlevelet az aktualitásokról. De ha nem hiszed, adj egy emailcímet, továbbítom neked....
Még info:
http://www.livejournal.com/community/304___goushitsu/29686.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 7:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

oké oké, ismerem a neotokyot! de én akkor sem hiszem el, ez kábé akkora volumenű, mintha azt olvastam volna, hogy a Buck-Tick jön Budapestre. xD Naná, hogy ott akarok lenni Berlinben-csak még nem nem akarom elhinni. Wahaha, alig várom, mit szólnak majd a többiek xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 7:58 pm 
Official Cheerleader

bylon wrote:
Wahaha, alig várom, mit szólnak majd a többiek xD

a többiek csendben idegbajt kapnak.............vagyis, nem az csak én vagyok..... :drop: ....eh, inkább megyek és folytatom a romajizást..... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 8:00 pm 
Site Admin

jaja, szerintem én megyek majd, csak kicsit durva lesz anyagilag így majd rögtön WGT után... :shock:
vonat meg van olcsón (még a Désp cucc idején nézegettem ugye utána, csak aztóta elfelejtettem az árakat.)
szállást meg egy éjszakára imho tudok ott találni ingyen, csak nagyon nagyon nagyon hamar dönteni kellene (és nem lekésni róla mint Désp-röl... =__=")

(ja, és üdv a fórumon Arashi! :grin:)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 8:05 pm 
Member

Case wrote:
jaja, szerintem én megyek majd, csak kicsit durva lesz anyagilag így majd rögtön WGT után... :shock:
vonat meg van olcsón (még a Désp cucc idején nézegettem ugye utána, csak aztóta elfelejtettem az árakat.)
szállást meg egy éjszakára imho tudok ott találni ingyen, csak nagyon nagyon nagyon hamar dönteni kellene (és nem lekésni róla mint Désp-röl... =__=")

Wow, a szállás az nem lenne egy rossz dolog - én mondjuk lábon való éjszakázásra gondoltam: visszafelé másnap de. 11-kor jön a gép, ha pl. éjfélkor vége a koncertnek, akkor addig féllábon is kibírjuk...

Vonat: hümm, azzal az a gáz, hogy ami megy IC Pestről, az kb. este fél hétkor ér be a Főpályaudvarra Berlinbe, fél óra alatt odatalálni a csarnokba picit necces. Hacsak nem megyünk egy nappal korábban, de akkor megint szállás... valaki okos ember találja már ki. (Én személy szerint még mindig a röpcsire szavazok. 8) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 8:06 pm 
Member

Case wrote:
(ja, és üdv a fórumon Arashi! :grin:)

Arigato! ^^

OFF:
Látásból sztem ismerjük egymást, Ld50-es Míriellel szoktuk kettesben ropni VK-bulikon/Kollektíván. 8)
ON

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 8:11 pm 
Site Admin

Arashi wrote:
Arigato! ^^

OFF:
Látásból sztem ismerjük egymást, Ld50-es Míriellel szoktuk kettesben ropni VK-bulikon/Kollektíván. 8)
ON

oh-oo, egy afonya! :bluegrin:

umumm.. repulo vs. vonat meg... egyreszt /me nagyon vonatparti/repluloellenes, de az mondjuk az én bajom persze.. :sweatdrop: masik meg, hogy van elvileg más vonat is. nah, minnyá elötúrom az adatokat.

(és jaja, simán ki lehet bírni alvás nélkül a városban is a koncert & vonat közti idöt, föleg, hogy májusban már megfagyni sem lehet [elvileg.. o_O])

umm.. nah, maj' minnyá vissza infókkal.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 8:15 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
umumm.. repulo vs. vonat meg... egyreszt /me nagyon vonatparti/repluloellenes, de az mondjuk az én bajom persze.. :sweatdrop: masik meg, hogy van elvileg más vonat is. nah, minnyá elötúrom az adatokat.

yeah, vonat rulez.......
de én igencsak pesszimistán állok a dologhoz előző két koncertre-menésből kiindulva..... :cry2:
na meg a jegyár is :shock:
..................eh.................................

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 8:18 pm 
Site Admin

nahmegisvan:
Case tavaly a Désp koncert elött wrote:
Ma jártam egyéb okokból a MAV föirodában és hamárúgyisottvagyok alapon megkérdeztem pontosan, hogy hogyan is van ez a kedvezményes éjszakai vonatjegy. ^^"

Nostehát:
oda
indulás Peströl: 17:55
érkezés Berlinbe: 08:18

vissza
indulás Belinböl: 19:21
érkezés Pestre: 11:23

minden nap közlekedik, a legfontosabb pedig:
egy irányba az ár:
12.500.- (6 személyes couchette esetén)
15.000.- (4 személyes couchette esetén)

vagyis elvileg fejenként 25.000.- oda-vissza.
ami ugye a hátránya (de ez minden akciós jegynél így van általában) hogy nem visszaváltható, vagyis, ha valaki megvette és mégsem tud jönni az bukta az árát. Azt mondták, hogy elvileg elég elötte pár nappal megvenni, viszont amikor mi mennénk az bármennyire majdnem off-season már, hosszú hétvégére esik (hétfö nov 1 ugye) tehát lehet, hogy akkor többen mennek az átlagnál.

megnéztem Elvira-n, a vonat még létezik, kérdés, hogy az akciós jegyár van-e még? Imho van, de majd holnap átcsörgök Ibuszba megkérdezni.

(megumi.. micsoda banner má' az ottan!!? xP)

Image

Last edited by Case on 2005 Apr 04 Mon, 8:22 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 8:19 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Hát, ezek is akkor jönnek, amikor csóró vagyok és vizsgára kell tanulni >.<"""""""""""""""""".................. *hangulata: dühös* Nyaff, majd meglátom, de mindenképp menni akarok ^^". És a Buck-Tick jöhetne má' Budapestre! xD Na jó, beérném egy Merryvel is! Metronome? Áh, jöjjenek mind xD!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 8:26 pm 
Member

Case wrote:
megnéztem Elvira-n, a vonat még létezik, kérdés, hogy az akciós jegyár van-e még? Imho van, de majd holnap átcsörgök Ibuszba megkérdezni.

Cool! Erre rá kell feküdni gyorsan (a koncertjegy-vásárlásról nem is beszélve).
25 000? Akkor a repülő még mindig olcsóbb...ráadásul 1,5-2 óra alatt ott van... persze kérdés, h. a reptér messzebb van-e, mint a vasútállomás, no meg ennél az a ciki, hogy jövő hétig még frankón felmehet az ára. (Nem forszírozni akarom egyébként, csak hangosan gondolkodom, sorry... :sweatdrop:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 8:33 pm 
Site Admin

Arashi wrote:
Cool! Erre rá kell feküdni gyorsan (a koncertjegy-vásárlásról nem is beszélve).
25 000? Akkor a repülő még mindig olcsóbb...ráadásul 1,5-2 óra alatt ott van... persze kérdés, h. a reptér messzebb van-e, mint a vasútállomás, no meg ennél az a ciki, hogy jövő hétig még frankón felmehet az ára. (Nem forszírozni akarom egyébként, csak hangosan gondolkodom, sorry... :sweatdrop:)

reptér nagyon kint van a városból (habár asszongyák gyorsan be lehet érni s-bahnnal.. o_O/) viszont.. ez a vonat hálókocsis, vagyis okka, hogy hosszabb, de az idöt roppant hasznosan el lehet tölteni aluszkával. :grin: vonat meg bent van, relative közel a klubbhoz asszem.
meg ugye a nagy kérdés.. lesz-e megin' autogram cucc, meg ha igen mikor? de imho max. másfél/két hét alatt véglegesíteni kellene, hogy ki jön és elkezdeni komolyan szervezkedni.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Apr 04 Mon, 8:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

bizony-bizony a repülő... :lol: olcsóbb is és gyors is... :lol:
nekem most vagy a belépőre lenne pénzem-vagy a repjegyre zsebből, és ugye mindkettő sürgetős. >_<

busz nincs? :beaten: de argh, az is akko olcsó ha 60 vagy 30 nappal az indulás előtt lefoglaltatik. ezek a kis dögök mér jönnek ilyen hamar? :roll:

(me is csak hangosan gondolkodik :shock: )

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour