juci wrote:
hm érdekes.én pölö sosem bou miatt szerettem ancafe-t s szerintem aki igazán nagy fan és szereti őket azt nem érdekli hogy most ott van e ez a bájgúnár vagy nincs.
ez így most fura nekem (^^)" olyan fenes szöveg szal ha már nincs ott akkor dögöljön meg és bájgúnár meg ő volt a lehúzótag stb.. ugyanmár kilépett mert vmi nem tetszett neki de most mért kezdted el osztani? (o.o) eddig nem emléxem h negatívan beszéltél vna róla...
ez olyan mint amikor annó sokan szidták manát h kirúgta jukát az m10mből.. ja de ha annyira felhőtlen lett vna a kapcs köztük akkor nem maradt volna ott? akkor ninsc indok
szal vmiért bou elment és akkor ő a rosszfiú

lehet h ő már tudott a szoliszépségről és nem volt teljesen... szal volt annyi lélekjelenléte h menekülön XD
azt meg nem tudjuk h hol fog következőnek felbukkanni... mert imho fiatal még ahhoz h visszavonuljon
juci wrote:
Pölö jót röhögtem rajta,kiakadtam de mostmár ugy állok hozzá hogy azért mert ott ugrál majd yuuki attól még a zenéjük ugyanolyan (lehet) és Mikut,Kanont,Terukit ugyanugy szeretni fogom meg perszeTakuyát is:P
ezt rem te is tod h nem igaz

ha kivesznek egy tagot, még ha pótolják is másikkal változik az összkép... hallgass vidollt pl.. vagy ayabiet (ahonnan csak egy gitáros lépett ki)
engem épp amiatt érdekel most jobban az ancafé mert 100%ig bitti vok benne h változni fog a zeneiségük is vmennyire
gondolom új single-ök még nincsenek kilátásba helyezve...