Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 10:33 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 165  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 May 18 Fri, 9:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jaja.Itt még gonosz tervek lesznek szövögetve...sztem nem egyedül nekem van vele bajom. :2gunfire: :chainsaw:

Bár 1 jó van ebben a ,,selyemfiúbn".--->van kin jókat röhögni :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 18 Fri, 9:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yu~ki wrote:
Jézusom!!!!Én kicsinálom ezt a csáveszt!Az biztos!Yu~ki névvel...h rohadna meg a pofája...rák enné ki gyomrát :D :D :D Menten idegbajt kapok.Szegény Yu~ki-m :( :( :(

hajjaj, most kezdjek el sírni, mert pl. más Tetsu vagy Atsushi nevű emberek is rohangálnak a világban? /off

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 18 Fri, 9:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

XD Természetesen ezeket viccből mondom nem kell komolyan venni.Honnan tudjuk,lehet h tök jól gitározik a csávesz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 18 Fri, 9:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yu~ki wrote:
XD Természetesen ezeket viccből mondom nem kell komolyan venni.Honnan tudjuk,lehet h tök jól gitározik a csávesz!

hátizé. sose volt a szívem csücske ancafé, de megvolt a maguk bája, meg pár számukat el-elhallgattam, de így, hogyismondjam, elég érdekes beválasztás volt ez. o_O takuya illik a banda profiljába, nade...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 18 Fri, 10:49 pm 
oshare booty
oshare booty

ugyan-ugyan! sztem néhány fotózás és a többi ancafé tag is igazodni fog yuukihoz! :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 19 Sat, 9:10 am 
Elite Member

pszabi wrote:
ugyan-ugyan! sztem néhány fotózás és a többi ancafé tag is igazodni fog yuukihoz! :pinky2:

Jaj ne :shock: XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 19 Sat, 10:56 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nahh az kéne még nekünkXD Az biztos h csökkenne a sikerük....Viszont még többet fognak róluk beszélni,ha megtörténik... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 19 Sat, 11:01 am 
oshare booty
oshare booty

Yu~ki wrote:
Nahh az kéne még nekünkXD Az biztos h csökkenne a sikerük....Viszont még többet fognak róluk beszélni,ha megtörténik... :D

má boccs de nézőpont kérdése :D szted melyik keres jelenleg többet?
yoshiki az elismert de lusta zenész vagy az ancafé havi 8 shootinggal meg 2 koncerttel? XP jó ez extrém-hüje példa de nem mindig a sikerre és az elismertségre kell törekedni.. pláne ha a producer irányít a háttérben (márpedig hol nem?) hanem a zöldhasúakra
és sztem yuuki (v yu~ki :beaten:) ilyen stílusú megjelenítése vhol ezt szolgálja

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 19 Sat, 11:18 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Igazad lehet...De én nem ezt mondtam!Azt mondtam h a hírnevük csökkeni fog,ha ily ratyisan XD fognak kinézni mint Yuuki( és nem Yu~ ki :D ) Attól még az teljesen igaz h a pénzük ugyanúgy megmarad és hát majdnem mindenki a pénzre hajt...mint tudjuk...Én csak úgy értettem h a rajongó lánykák már nem jajj Ancafe-s fiúk hanem fújj AnCafe-s fiúk.Márpedig ez sohha abüdös életbe nem fog megtörténni(bár még akkor se biztos h íly módon fognak kinézni,mert ugye a rajongók végülis mindig rajongók maradnak)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 19 Sat, 11:21 am 
oshare booty
oshare booty

hírnevük scökken? 3x annyit írunk a topikukba mi is akik nem is hallgatjuk meg meg fogjuk nézni a scaneket (japánban ugyanez h meg is veszik a feles szimpatizánsok a magazint), rá fogunk hallgatni az új hanganyagokra pusztán kiviségből és még sorolhatnám
szted csökkenni fog a hírnevük? sztem máris emelkedett... bou elvesztése miatt sokan mondták h már nem érdekli őket az ancafé erre azok bedobták pinkyt a kék osztrigából és mindenki elfelejtette h ki az a bou (a dragon ballból) :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 19 Sat, 11:25 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

:D Ezt is írtam h többet beszélünk róluk...De mint már egyszer írtam,simán elképzelhető h jobban gitározik mint Bou.Bár most ki lesz a csapat ,,húzóembere'' aki miatt nézik szeretik az AnCAfe-t? Nem más mint Yuuki XD Mert most mindenki rá kiváncsi,h ha már úgy néz ki mint egy...akkor legalább hogyan gitározik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 19 Sat, 11:30 am 
oshare booty
oshare booty

yuuki h gitározik? azon meglepődnék....ő a szintis nem? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 19 Sat, 11:59 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mármitn igen,közben rájöttemXD Takuya a gitárosXD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 19 Sat, 1:51 pm 
Forum Addict

hm érdekes.én pölö sosem bou miatt szerettem ancafe-t s szerintem aki igazán nagy fan és szereti őket azt nem érdekli hogy most ott van e ez a bájgúnár vagy nincs.
Pölö jót röhögtem rajta,kiakadtam de mostmár ugy állok hozzá hogy azért mert ott ugrál majd yuuki attól még a zenéjük ugyanolyan (lehet) és Mikut,Kanont,Terukit ugyanugy szeretni fogom meg perszeTakuyát is:P
Meg Bout se szerettem eleinte csak a szívemhez nőtt az együttessel együtt szal még azt is esélyesnek látom hogy a végén még megkedvelem *biztos hogy ezt én irtam le??XDDD* najó ennek kicsi esélyét látom....de nem fog érdekelni h ottvan e vagy nem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 19 Sat, 2:36 pm 
oshare booty
oshare booty

juci wrote:
hm érdekes.én pölö sosem bou miatt szerettem ancafe-t s szerintem aki igazán nagy fan és szereti őket azt nem érdekli hogy most ott van e ez a bájgúnár vagy nincs.

ez így most fura nekem (^^)" olyan fenes szöveg szal ha már nincs ott akkor dögöljön meg és bájgúnár meg ő volt a lehúzótag stb.. ugyanmár kilépett mert vmi nem tetszett neki de most mért kezdted el osztani? (o.o) eddig nem emléxem h negatívan beszéltél vna róla...
ez olyan mint amikor annó sokan szidták manát h kirúgta jukát az m10mből.. ja de ha annyira felhőtlen lett vna a kapcs köztük akkor nem maradt volna ott? akkor ninsc indok
szal vmiért bou elment és akkor ő a rosszfiú :D lehet h ő már tudott a szoliszépségről és nem volt teljesen... szal volt annyi lélekjelenléte h menekülön XD
azt meg nem tudjuk h hol fog következőnek felbukkanni... mert imho fiatal még ahhoz h visszavonuljon

juci wrote:
Pölö jót röhögtem rajta,kiakadtam de mostmár ugy állok hozzá hogy azért mert ott ugrál majd yuuki attól még a zenéjük ugyanolyan (lehet) és Mikut,Kanont,Terukit ugyanugy szeretni fogom meg perszeTakuyát is:P

ezt rem te is tod h nem igaz :D ha kivesznek egy tagot, még ha pótolják is másikkal változik az összkép... hallgass vidollt pl.. vagy ayabiet (ahonnan csak egy gitáros lépett ki)
engem épp amiatt érdekel most jobban az ancafé mert 100%ig bitti vok benne h változni fog a zeneiségük is vmennyire
gondolom új single-ök még nincsenek kilátásba helyezve...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 165  Next

All times are UTC + 1 hour