Naaaaaaaaaaaaaaaaagyon jól éreztem magam! Nagyon örülnék, ha megint jönne a zenekar jövőre, addigra talán már beszélgetni is tudnék velük.... vagy nem... ki tudja.... ^^
Azt hittem hogy ütős lesz buli után pár óra alvással elmenni vizsgázni, de aludtam vagy 6 órát és frissen és üdén ébredtem, tanultam 1 órát még buszon az egyetem felé, aztán megírtam a tesztet, és nem is tünt olyan gáznak... Csak a harmadnapi zh amire még 2 napig folyamatosan tanultam az lesz olyan karó, hogy öröm lesz majd nézni, és kijavítani...
DE MEGÉRTE, HA 1-ES LESZ AKKOR IS! Azt nem lehetett kihagyni!!!
Képeket megnézegettem, jók lettek, de azt néztem, csak még le is kéne mentegetnem őket valahogy... na majd ezzel is elleszek egy darabig.
Ji-chan téged meg úgy irigyellek... én is akartam volna beszélgetni velük.... Gondoltam, hogy pofátlanul telefonálok, hogy hadd menjek át, vagy csak úgy beállítok Case-hez,

de féltem, hogy letépítek a fejem, és inkább otthon maradtam tanulni....
Yoshiki olyan édes volt, hogy csábítottad le táncolni? Vagy csak kirángattad, és ő nem tiltakozott?
Ja és nekem nem ment el a hangpom, de hallottam hogy mindenki másnak igen. Én biztos nem kiabáltam olyan lelkesen...
Nekem csak a bal lábam fáj azóta is... szegény bokám...