Hm, érdekes ez a kislemez.
A GLMW-t nem túl sokat hallgattam, mióta kijött a pv-je, nem is nagyon akartam vele megbarátkozni, hogy őszinte legyek. Most hogy meghallgattam valahogy úgy érzem, hogy egy gyengécske verziója a Link-nek. Live verzióban mérföldekkel jobban szó, úgy van benne élet. 2,5/5 -de csak a tv-s verzió miatt.
A Metropolis új prezentálása jó volt, érdekes Tetsu előadásában hallgatni, a zenei alap már ott is nagyon megtetszett. 4/5
Legnagyobb csalódás számomra a hydeless verzió. Mikor először hallgattam a kislemezt, fel sem tűnt, hogy lement, semmi pluszt nem adott az új dalhoz, amit a nyomokban felfedezhető hegedű (?) sem tudott ellensúlyozni. 0/5
Metropolis P'unkless változata teljesen rendben van! Nagyon jól sikerült. Miközben hallgattam, megfordul a fejemben, hogy csinálhatnának egy olyan lemezt, amin Tetsuya P'unk en ciel style-ba írná az összes dalt és Hyde vinné a fő vokál részt. 5/5
Ez persze a saját véleményem.
Yukinak van a legjobb szemüvege...
Mindenféle tv-s live, hosszabb előzetesek a két koncertből
Ken, dobd el a bagót, mert szellemet csinálnak belőled állandóan!
Bár azért megnézném, hogy mi látszódna a zenekarból egy ilyen közvetítés alatt, ha mindenki füstölne a színpadon.