Igen, ezt a Last Live-on is eljátszották a Longing előtt... szegény Yoshi már kb 5 perce zongorázott mire Toshi rájött, h énekelnie kéne...
A Dahlia final-on sztem meg elrontották! A Crucify my love után sztem a Longing-nak kellett volna jönnie, mert a koncert végén eléggé tanácstalanul álltak a helyzethez és lerítt, h valamit naon elkúrtak! Valszeg a Dahlia turné végére Yoshiki jobbnak látta, ha az Endless Rain a koncert végére kerül vissza, h a közönség addig énekelhessen ameddig csak akar, ők meg addig bedobnak egy sört az öltözőben... De mivel a teljes turné alatt /nem értem mért csak a Dahlián/ az Endless Raint a koncert közepén nyomták, ezért megszokásból ott is ebbe a dalba kezdett bele Yoshiki... 8) 8) 8) 8)
Én személy szerint, amikor a Last live-ot néztem fél órával a koncert után sokkos állapotban ültem az ágyon és még mindig az Endless Rain-t énekeltem... Kicsit kóros...
Lenne egy nagy kérdésem!

Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahol fent vannak hide gitárjai típus szerint, esetleg meg lehet őket vásárolni???
Egy képen láttam, h az MG-80X modelt meg lehet(ett) venni 80,000 Yen-ért!!! Anno 94-ben.... Most már azért biztos nem annyi...mivel az én gitárom 98-ban használtan volt 20 rongy és ráadásul nem is elektromos, és pláne nem hide-s... Ha tudnátok segíteni azt naon megkösszönném, mert gitárt akarok venni (na nem valószínű, h egy szívecskés Fernandezt...)!!!! Ahol eddig fent voltak a honeyblade.com, az már nem jön be! Nem tom mért...

Előre is köszi!!!