|
Na rittyentek mán valamit az új albumról:
- INFUSE INTO: Intro, és húde dábtepp! xDDD Faszaság.
- VENOMOUS SPIDER'S WEB: Jó pörgős/izmos kezdés, bejövős!!
- SLUDGY CULT: Konkrétan mintha 2-3 SADS dalból gyúrták volna össze. xD Attól még jó mondjuk.
- RED: Ismerem, unom, eddig is untam.
- THE SUICIDE CIRCUS: Fülbemászó kis szám, semmi extra, de tetszik.
- SHIVER: Ezt régebben jobban untam, most valahogy el-elviselem.
- MY DEVIL ON THE BED: Huhh, ez dögös! Tetszik a stílus, és...jól hallom? Mini-bassz szóló?? Jee! xD
- UNTITLED: Szürke, steril unalomtenger. Semmi nem maradt meg belőle.
- PLEDGE: Egy fokkal jobb (csak picit hosszú). A gitárszóló viszont abszolút korrekt.
- RUTHLESS DEED: Hoppá, egy kis súlyosság! Kicsit olyan DIM-es, jóóóféle!
- PSYCHOPATH: Mert minden GazettE albumra kell egy DISCHARGE, hehe. Na jó, csak a gyors téma olyasmi. Egyébként teljesen cool headbang-material, jó kis zaklatott szösszenet. Bejönnek az ilyen agyatlan bunkózásaik. xD
- VORTEX: Ez tetszett a legjobban a kislemezdalaik közül talán, itt is megállja a helyét.
- TOMORROW NEVER DIES: Huhh, ez nagyon király lett, kicsit mintha a modern és a régebbi GazettE stílus mash-upja lenne. Pörgős, fogós, és jó a végén az a begyorsulás (olyan "visual kei"-s, jobban nem tudom megfogalmazni xD). Ahogy az eddigi záródalaik, ez is különleges lett, szerintem legalábbis.
- OMEGA: Kár a végére ez az összevisszaság, de legalább keretbe foglalja a lemezt, vagymi.
Összbevéve egészen megtetszett ez az album, már második hallgatásra. Persze a DIM-et nem übereli nálam, de valószínűleg ez nem is volt céljuk. Fura megint egy ilyen "koncepciómentes" nagylemezt hallani tőlük, de szerintem jól sült el - annak ellenére, hogy jócskán rám ijesztettek az utóbbi 4-5 kislemezükkel. xD Szóval kellemesen megleptek, bár szinte tény, hogy akármilyenek is legyenek a kislemezeik, az albumok általában korrektek. Erre adok egy erős 7.5/10-et, jó anyag.
|