Szerintem felesleges ennyire elsietni a jegyrendelést, me' pl. Deg esetében is ugye egy jóideig csak az a költséges és nyakatekert postánkiküldös rendelés volt, aztán pár héttel a koncert elött hirtelen kitalálták, hogy ez így hülyeség és onnantól kezdve lehetett rendelni jegyet valahogy máshogy is (ha jól emlékszem a szokásos elöjegyzéses/helybenátvevös módon). Egyébként csak én vagyok béna, hogy nem találom a neotokyo-n a jegyrendelös dolgot..? ott van jobbra a Merry Live banner, de az jelenleg egy üres oldalra mutat.. O_o")
A legeslegegyszerübb egyébként az lenne, ha az
eventim.de is árulna jegyeket, amire némi esély van, merthogy pl. a Désp turné német állomásaira lehet náluk is jegyet venni. Es ha a Merry-re is lehetne, akkor... egyszerüen be lehetne sétálni akármelyik pesti ticket express boltba és közölni, hogy 'hello, a Merry-re akarnánk menni. aggyatok jegyet!'. xD` Merthogy ök az eventim itteni partnerei és minden külföldi eventim-es koncertre lehet náluk venni jegyet elvileg.
nyahh, tehát szerintem nem kell sietni, inkább várjunk 1-2 hetet, hátha addig letisztázódnak a dolgok.
No, és akkor akik eddig mondták, hogy biztos, vagy talán jönnek. Asszem nem maradt ki senki. vagy valaki tud még másokról akik tervezik, hogy jönnének?
Ancic ~ tenshi
Case
Chimaera
Erisz
Jigsaw
Jude
Kagero
Kane
megumi
Miisha/Timi
Nanami
setsuna
Starry
Toshiya
Ki az aki 100%, hogy jön és ki az aki még nem tudja biztosan? ^^?
Ja, meg akkor ki kellene találni, hogy:
1.melyik vonattal menjünk (mivel a kedvezmény nem csoportos, ezért nem feltétlenül kell egy vonattal utazni)
2.ki milyen szobában akarna lenni a
hostelben. Tavaly tapasztalatok alapján a 20 fös dorm teljesen korrekt, de persze az kiszámíthatatlan, hogy kik lesznek még ott rajtunk kivül.