Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 10:31 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 181  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 15 Sun, 1:27 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Na, közben utánanéztem, akkor kérnek szkent a személyiről, vagy útlevélről, ha import DVD-t, vagy VHS-t rendelsz, tehát akkor emiatt nem kell aggódni. ^^
Egyébként én is kezdek bezakkanni, mert mért ne? :lol: *öreg már, nem bírja a feszültséget XD*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 15 Sun, 2:21 pm 
Forum Fanatic

Jude wrote:
Na, közben utánanéztem, akkor kérnek szkent a személyiről, vagy útlevélről, ha import DVD-t, vagy VHS-t rendelsz, tehát akkor emiatt nem kell aggódni. ^^

Oké, köszi az infót. ^^ *majdcsak elboldogul valahogy* xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 15 Sun, 2:45 pm 
Site Admin

Szerintem felesleges ennyire elsietni a jegyrendelést, me' pl. Deg esetében is ugye egy jóideig csak az a költséges és nyakatekert postánkiküldös rendelés volt, aztán pár héttel a koncert elött hirtelen kitalálták, hogy ez így hülyeség és onnantól kezdve lehetett rendelni jegyet valahogy máshogy is (ha jól emlékszem a szokásos elöjegyzéses/helybenátvevös módon). Egyébként csak én vagyok béna, hogy nem találom a neotokyo-n a jegyrendelös dolgot..? ott van jobbra a Merry Live banner, de az jelenleg egy üres oldalra mutat.. O_o")

A legeslegegyszerübb egyébként az lenne, ha az eventim.de is árulna jegyeket, amire némi esély van, merthogy pl. a Désp turné német állomásaira lehet náluk is jegyet venni. Es ha a Merry-re is lehetne, akkor... egyszerüen be lehetne sétálni akármelyik pesti ticket express boltba és közölni, hogy 'hello, a Merry-re akarnánk menni. aggyatok jegyet!'. xD` Merthogy ök az eventim itteni partnerei és minden külföldi eventim-es koncertre lehet náluk venni jegyet elvileg.
nyahh, tehát szerintem nem kell sietni, inkább várjunk 1-2 hetet, hátha addig letisztázódnak a dolgok.

No, és akkor akik eddig mondták, hogy biztos, vagy talán jönnek. Asszem nem maradt ki senki. vagy valaki tud még másokról akik tervezik, hogy jönnének?

Ancic ~ tenshi
Case
Chimaera
Erisz
Jigsaw
Jude
Kagero
Kane
megumi
Miisha/Timi
Nanami
setsuna
Starry
Toshiya

Ki az aki 100%, hogy jön és ki az aki még nem tudja biztosan? ^^?

Ja, meg akkor ki kellene találni, hogy:
1.melyik vonattal menjünk (mivel a kedvezmény nem csoportos, ezért nem feltétlenül kell egy vonattal utazni)
2.ki milyen szobában akarna lenni a hostelben. Tavaly tapasztalatok alapján a 20 fös dorm teljesen korrekt, de persze az kiszámíthatatlan, hogy kik lesznek még ott rajtunk kivül.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 15 Sun, 2:52 pm 
Forum Fanatic

Én szinte 100% hogy megyek, pszabit még nemtom, lehet hogy ő is, de ő meg Bécsben van és kedden ér haza, úgyhogy az majd hét közepe fele derül ki gondolom... én nemtom milyen szoba lenne a legjobb, aki akar jöhet velem egy szobába! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 15 Sun, 3:01 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case, jó, hogy vagy, higgadtság az őrületben! XD
Nem vagy béna, valóban nincs még semmi a neotokyo-n. -.-" Az eventimes dolgot meg nem is tudtam, de hát ez így tényleg nagyon jó lenne. o.O Remélem, holnap csak kiderül már valami érdemleges infó is...
És engem 100 %-ra be lehet betonozni a listára. ^^
Vonat és szobaügyben meg rugalmas vagyok abszolút.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 15 Sun, 3:25 pm 
Site Admin

Eventim-es dolgot akkor tudtam meg amikor paráztam, hogy hogyan lesz elövétes jegyem a bécsi nitzer ebb koncerte, aztán nagy megdöbbenésemre a klub oldala -> szervezö oldala -> eventim.at útvonalon végül eljutottam a tex.hu-ra. xD egyébként persze rátesznek valamennyit a jegyre (illetve hát inkább kissé szabadosan számolják az eurót), de annyival egyszerübb és biztosabb, hogy ennyit azé' megér. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 15 Sun, 3:53 pm 
Elite Member

Hát lehetséges, hogy én is tudok menni. De még nagyon nem biztos, anyumat nagyjából sikerült meggyőzni, de hát apám.. mind1 az a lényeg, hogy még nem tudom, hogy tudok-e menni. De nagyon szeretnék!!! :multi:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 15 Sun, 4:59 pm 
Senior Member

Én is biztos 100% hogy megyek!!!!
Jó hogy mondtad ezt a jegyes dolgok Case, kicsit megnyugtatott!!
És szobaügyben nekem teljesen mindegy kivel, hol!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 15 Sun, 6:55 pm 
Member

nekem egyelőre 99%, h megyek... okt végén nov elején megyünk nagyimékhoz (pééééézzzzzzzz *_________________*), szülinap meg minden, uh valszeg össze fogom hozni ^__________________^..
anyáméknak meg majd előtte bejelntem, h sziasztok, 2 nap múlva jövök...XD ezt is vonatról, akkor már úgysem csinálhatnak semmit... :P

ja, ezt elfejeltettem, h szoba nekem is mindegy;)
(amúgy osztottam szoroztam, és úgy néz ki, h saját pízből így is 100%ra kijövök, csak akkor a mechandise nincs benne... úh 100, h megyek, de azért még pontosítok egyet, és kérdezek zh-kat meg vizsgákat, ne akkor érjen meglepetés, mikor már minden ki van fizetve... _ _+)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 15 Sun, 7:02 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Én 100%, hogy megyek, én ne mennék? xD Erre vártam egész évben!
A jegyrendelest meg majd meglátjuk, egyenlőre abban kimerülök, hogy kerülgetem a családot pénzügyileg. A szoba nekem is kb. teljesen mindegy, de vonatilag én szenvedni szeretnék és nov 30án reggelre szeretnék megérkezni. xD Aki vakmerő, jöhet velem, de elég elszánt vagyok, megyek egyedül is ha kell! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 15 Sun, 7:07 pm 
Forum Expert
Forum Expert

tenshi wrote:
megyek egyedül is ha kell! :twisted:

Nem kell, jövök én Veled! Hülyék tartsanak össze! :pinky2:

Jegyügyileg akkor még én is próbálok megülni a sejhajomon, remélem, menni fog. o.0

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 15 Sun, 7:16 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jude wrote:
tenshi wrote:
megyek egyedül is ha kell! :twisted:

Nem kell, jövök én Veled! Hülyék tartsanak össze! :pinky2:

Jegyügyileg akkor még én is próbálok megülni a sejhajomon, remélem, menni fog. o.0

xDDDDD Oh a fanatizmus! Akkor eddig vagyunk ketten ilyen kattantak! xD
Jegyügyileg meg ez igen nehéz, főleg ha valaki olyan idegbeteg habzószájú fangirl, mint én..... 0_0""""""" Mindegy, addig szedek hangyát.... -_-"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 15 Sun, 7:33 pm 
Forum Expert
Forum Expert

tenshi wrote:
Jegyügyileg meg ez igen nehéz, főleg ha valaki olyan idegbeteg habzószájú fangirl, mint én..... 0_0""""""" Mindegy, addig szedek hangyát.... -_-"

Na várjál azzal a hangyaszedegetéssel, ismersz már, hogy nem sűrűn szoktam ésszerűen gondolkozni én sem, szóval lehet, hogy holnap mégis lesz jegyünk... Francba, van egy estém átgondolni, hogy mi az isten legyen! XDDD
Valaki mondja azt, hogy hülyék vagyunk, túlparázzuk, és álljunk már le! Könyörgöm! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 15 Sun, 7:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Valaki mondja azt, hogy hülyék vagyunk, túlparázzuk, és álljunk már le! Könyörgöm! XD

hülyék vagytok, túlparázzátok, álljatok már le!
szívesen XDDD

valaki azt is mondhatná, hogy csiribú-csiribá, hogy biztos lehessen a részvételem, mert az a helyzet, hogy apám nem rajong az ötletért... T______________T

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 15 Sun, 8:28 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jude wrote:
szóval lehet, hogy holnap mégis lesz jegyünk

Nekem aztán okés, talán akkor lenyugodnék egy kicsit és nem attól nem tudnék aludni már megint, hogy azon agyalok mi lesz majd akkor, meg mi jöhet közbe. *idegbeteg, de addig remélhetőleg elmúlik* 0_0""""""

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 181  Next

All times are UTC + 1 hour