pszabi wrote:
nemtom, amikor ez felreppent akkor is d egyenesen rosszul volt tőle...jigsaw is ott félt h ez xar lesz, LOL 2 japi zongis összeáll xD lehet ez rossz?! *elfogult a hangszerével*
Amikor felreppent még csak simán nem értettem, hogy mitől lesz ez jobb nekünk, mint Gackt szólóban, félni akkor kezdtünk, mikor megnéztünk és hallgattunk pár Violet UK számot

Teljesen más stílus, mint amit szeretünk, kivéve ha nagyon ránk jön a relaxálás, de akkor is inkább Gackt piano solo-kra, ha lehet választani.
Viszont a hír alapján nem olyan chill-out lesz, szóval ez már megnyugtató
pszabi wrote:
:s nah mind1...vmi infó? szal h akkor mi lesz? mert a hírek alapján ez nem épp egy egyszer-az-életben projectbandának tűnik, de gakunak nincs még egy albuma? *mintha d mondott vna vmi ien az életrajzból..* meg a cikkben usa van megjelölve koncihelyként ezzel szemben gaku nem európát ígért?
Igen, a következő album a Moon Saga lezárása (amiről eleve tudtuk, hogy az utolsó lesz, csak azt nem, hogy mi jön utána) már kész van (hamarabb volt kész, mint a Diabolos) és mivel ennek a történetnek 2007-ben lesz vége, így lehet, hogy még az új zenekar előtt vagy azzal párhuzamosan adja ki. (Szerintem előtte.) Lehet, hogy a következő albummal jön Európába, de az is lehet, hogy az új zenekarral, végülis az, hogy USA-t emlegetik, nem zárja ki, hogy ide is jöjjenek.
Amiatt pedig nem aggódtam sose, hogy jó lesz-e, mert erre Gackt jelenléte nekem garancia, viszont a GacktJob hiányozna, mert szerintem nagyon jók együtt.
Mindenesetre ez a cikk rávilágított, hogy jó régen készülődik ez már itt a háttérben, szóval rendben van, én nem bánom, ha az én kedvencem lesz az első világhírű japán rocksztár
Most már arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy milyen titkos projektet emlegetett You a webnaplójában (megy az új zenekarba? vagy You szóló?

) és hogy kik lesznek azok a "famed" zenészek. Lenne egy-két olyan, akit szívesen látnék ott