Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 10:32 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 174  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 15 Tue, 11:19 pm 
Site Admin

pszabi wrote:
D wrote:
Látom nincs mivel foglalkoznotok ( :P ), úgyhogy tessék, itt vannak új infok a Gackt-Yoshiki bandrõl.

http://gekka-no-neko.livejournal.com/45494.html

thx to my Dear friend who keeps me informed while I'm away from the internet

iiiigen xD egy szinten egy dearrel!! olvastam, hivatalossá tették...yaaaay. :D:D:D 2007...messze van még :(

vagy túl közel. nézöpont kérdése. :beaten:
egyébként szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy Yoshiki különbözö tervei, zenekarai, igéretei, megstb, milyen tempóban szoktak megvalósulni. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 7:25 am 
oshare booty
oshare booty

>.< rajtam kívül mindenki ellenzi ezt a felállást?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 9:42 am 
Forum Addict

pszabi wrote:

Én nem ellenzem, sőt kiváncsian várom. 8)
Csak azt remélem nem jut eszükbe olyasmi, hogy Gackt X számokat énekeljen. Azt azért nehezen viselném... :dead:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 9:57 am 
Site Admin

pszabi wrote:

miért, ki ellenzi még...? o_O" (én speciel inkább aggódok miatta.. mert ha két ilyen über-érzelgös balladákról ismert alak összefog, abból nem nagyon akarom elképzelni, hogy mi fog kisülni... xD)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 10:14 am 
oshare booty
oshare booty

Case wrote:
pszabi wrote:

miért, ki ellenzi még...? o_O"

nemtom, amikor ez felreppent akkor is d egyenesen rosszul volt tőle...jigsaw is ott félt h ez xar lesz, LOL 2 japi zongis összeáll xD lehet ez rossz?! *elfogult a hangszerével*
:s nah mind1...vmi infó? szal h akkor mi lesz? mert a hírek alapján ez nem épp egy egyszer-az-életben projectbandának tűnik, de gakunak nincs még egy albuma? *mintha d mondott vna vmi ien az életrajzból..* meg a cikkben usa van megjelölve koncihelyként ezzel szemben gaku nem európát ígért?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 3:20 pm 
Elite Member

Hát aki csak felszínesen is ismer, az sejtheti, hogy én aztán nem ellenzem ezt a projektet, sőőőőőőőőőőőőőt!! :boogie: Nagyon pöpec lesz! :D Jah az már csak igaz, hogy Yoshiki képtelen határidőket tartani, ellenben Gackt képes, úgyhogy majd ő megsürgeti (remélhetőleg).

pszabi: azt meg én is csodálom, hogy csak az USA-t említették, (miért mindig az USA van a középpontban?! :angry: ), felakasztom magam a fürdőszobakilincsre, ha ide nem jönnek el. :irked:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 3:35 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
nemtom, amikor ez felreppent akkor is d egyenesen rosszul volt tőle...jigsaw is ott félt h ez xar lesz, LOL 2 japi zongis összeáll xD lehet ez rossz?! *elfogult a hangszerével*

Amikor felreppent még csak simán nem értettem, hogy mitől lesz ez jobb nekünk, mint Gackt szólóban, félni akkor kezdtünk, mikor megnéztünk és hallgattunk pár Violet UK számot :lol: Teljesen más stílus, mint amit szeretünk, kivéve ha nagyon ránk jön a relaxálás, de akkor is inkább Gackt piano solo-kra, ha lehet választani.

Viszont a hír alapján nem olyan chill-out lesz, szóval ez már megnyugtató :)

pszabi wrote:
:s nah mind1...vmi infó? szal h akkor mi lesz? mert a hírek alapján ez nem épp egy egyszer-az-életben projectbandának tűnik, de gakunak nincs még egy albuma? *mintha d mondott vna vmi ien az életrajzból..* meg a cikkben usa van megjelölve koncihelyként ezzel szemben gaku nem európát ígért?

Igen, a következő album a Moon Saga lezárása (amiről eleve tudtuk, hogy az utolsó lesz, csak azt nem, hogy mi jön utána) már kész van (hamarabb volt kész, mint a Diabolos) és mivel ennek a történetnek 2007-ben lesz vége, így lehet, hogy még az új zenekar előtt vagy azzal párhuzamosan adja ki. (Szerintem előtte.) Lehet, hogy a következő albummal jön Európába, de az is lehet, hogy az új zenekarral, végülis az, hogy USA-t emlegetik, nem zárja ki, hogy ide is jöjjenek.

Amiatt pedig nem aggódtam sose, hogy jó lesz-e, mert erre Gackt jelenléte nekem garancia, viszont a GacktJob hiányozna, mert szerintem nagyon jók együtt.

Mindenesetre ez a cikk rávilágított, hogy jó régen készülődik ez már itt a háttérben, szóval rendben van, én nem bánom, ha az én kedvencem lesz az első világhírű japán rocksztár :wink:

Most már arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy milyen titkos projektet emlegetett You a webnaplójában (megy az új zenekarba? vagy You szóló? :boogie: ) és hogy kik lesznek azok a "famed" zenészek. Lenne egy-két olyan, akit szívesen látnék ott :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 4:01 pm 
Senior Member

2007... pff, tényleg messze van még!! Kiváncsi vagyok nagyon, biztos jó lesz, bár azért bennem van a félsz, nem tudom miért, egyszerűen jó a GacktJob ahogy van, talán ezért!? Nekem is hiányozni fog, már épp ott tartottam új lévén hogy szépen sorban minden tagot megszerettem! Pesze, Gakuto nekem is garancia rá, hogy nem fogok csalódni, de majd meg kell szokni az új felállást!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 4:24 pm 
oshare booty
oshare booty

D wrote:
Mindenesetre ez a cikk rávilágított, hogy jó régen készülődik ez már itt a háttérben, szóval rendben van, én nem bánom, ha az én kedvencem lesz az első világhírű japán rocksztár :wink:

Most már arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy milyen titkos projektet emlegetett You a webnaplójában (megy az új zenekarba? vagy You szóló? :boogie: ) és hogy kik lesznek azok a "famed" zenészek. Lenne egy-két olyan, akit szívesen látnék ott :wink:

jah, bennem is hasonló érzés van..yaaaaaaaay XD több infót akaroooook~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 4:28 pm 
Elite Member

A Violet UK szerintem állati király zene, és ezt nem elfogultságból mondom, de persze ízlések és pofonok....

Hm, ezt most nem ijesztegetésből mondom, de bőven benne van a pakliban, hogy Gackt X Japan-t fog énekelni, mert a kérdéses interjúban erre is kitértek, hogy Yoshiki fogja-e még játszani a régi számait, mert mindenki úgy odavan értük, és Yoshiki mondta, hogy persze, miért ne. Most nem azt mondom, hogy ebből fog állni a repertoár, csak hogy lehet, hogy 1-2 híresebb számuk fel lesz dolgozva. Csak mondjuk Gackt hangja azért nem azonos Toshiéval, de biztos valahogy meg tudják oldani, hogy jó legyen.

Egyébként, ez tényleg abszurd. :smilecolors: Én egy csomószor gondoltam rá, meg mondtam is embereknek, hogy az X Japan-be Toshi lelépése után Gacktot kellett volna bevenni, úgyis készült elfelé a Malice Mizer-ből akkortájt, és lám, ennyi év után valóra vált. :smile2: Ha minden kívánságom így teljesül, akkor hide ( :heart: ) helyére meg vegyék be Sugizot, ha kérhetem. :D

Ők lesznek a legjobbak! :thumbup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 4:46 pm 
Forum Fanatic

Én még mindig egy picit félek, na persze nem amiatt, hogy nem lesz igényes és szép zene, csak hogy ne aludjak el rajta... :roll:
Bár azóta, hogy bejelentették, hogy Yoshiki újra dobolni (!!!) is fog, picit már kíváncsi vagyok rá, ezek szerint tényleg nagyon-nagyon komolyan gondolja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 4:58 pm 
Forum Addict

mira wrote:
Hm, ezt most nem ijesztegetésbõl mondom, de bõven benne van a pakliban, hogy Gackt X Japan-t fog énekelni, mert a kérdéses interjúban erre is kitértek, hogy Yoshiki fogja-e még játszani a régi számait, mert mindenki úgy odavan értük, és Yoshiki mondta, hogy persze, miért ne. Most nem azt mondom, hogy ebbõl fog állni a repertoár, csak hogy lehet, hogy 1-2 híresebb számuk fel lesz dolgozva. Csak mondjuk Gackt hangja azért nem azonos Toshiéval, de biztos valahogy meg tudják oldani, hogy jó legyen.

Ez igenis komoly ijesztgetés :weepy:

De most tényleg, anniyra nem szeretem az ilyesmit. (lásd Queen) És itt most nem arról van szó, hogy bajom lenne Gackt-al, netán a hangjával, egyszerűen csak... Azok a számok Toshi hangjára lettek írva, úgy jók és kész... :roll: *elfogult* Hallottam pl Trax-os Tears-et meg egyéb feldolgozásokat. Nem is roszak, de azokból hiányzik a lélek ^^
No mindegy ha ilyet tesznek, abba sem hal bele senki. Az viszont biztos, hogy ha valaha eljutnék egy ilyen koncertre, akkor elötte életbiztosítást kötnék. Annyi fangirl/boyt... x_x

Edit: Yoshiki dobolni? Nemrég még arról volt szó, hogy a zongorázást is abba kell hagynia olyan xar állaptban van és "csak" karmesterkedni fog. Ezek szerint le vagyok maradva.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 5:25 pm 
Elite Member

Djinn wrote:
Ez igenis komoly ijesztgetés :weepy:

De most tényleg, anniyra nem szeretem az ilyesmit. (lásd Queen) És itt most nem arról van szó, hogy bajom lenne Gackt-al, netán a hangjával, egyszerűen csak... Azok a számok Toshi hangjára lettek írva, úgy jók és kész... :roll: *elfogult* Hallottam pl Trax-os Tears-et meg egyéb feldolgozásokat. Nem is roszak, de azokból hiányzik a lélek ^^
No mindegy ha ilyet tesznek, abba sem hal bele senki. Az viszont biztos, hogy ha valaha eljutnék egy ilyen koncertre, akkor elötte életbiztosítást kötnék. Annyi fangirl/boyt... x_x

Edit: Yoshiki dobolni? Nemrég még arról volt szó, hogy a zongorázást is abba kell hagynia olyan xar állaptban van és "csak" karmesterkedni fog. Ezek szerint le vagyok maradva.

Ja, a fangirl/boyokat Gackt miatt mondod? Vagy úgy általában? Hát, ha gondolod köss, biztos, ami biztos. :wink: De mondjuk a világért ki nem hagynám azt a koncertet. Egyébként a Tears-et én hallottam TraX verzióban, és nekem mondjuk az épp nem tetszett, mert Typhoon pl. szerintem nem egy túl jó énekes. (Most a TraX fanok meg ne verjenek.) Nem azt mondom, hogy rossz, de ő inkább ilyen kis trendi, aki nu-metált vagy valami hasonlót jól énekel, de nincs annyi érzelem a hangjában, mint amennyi egy Tears-hez kell. Toshi az egyik legjobb énekes Japánban, az tuti, úgy bele tudja élni magát a számokba, hogy a könnye kicsordul. Még mondta is valahol, hogy részben azért lépett ki az X-ből, mert Yoshiki depresszív zenéihez mindig depresszióbe kellett kényszerítse magát.

Sajnos ez pont Gackt topic, az X Japanban megfelelőbb lenne, dehát mindegy, mostmár itt kezdtük el. Szóval a TraX-re én egy darabig rá voltam állva, hogy nem is rossz, de az az igazság, szerintem, hogy abban a csapatban Rose volt az egyetlen, aki igazán kis vagány és merész ahhoz, hogy valami jót csináljon, nélküle az egésznak nincs értelme, és gondolom azért is szállt ki (a kitalált indokok mellett), mert ő nagyon is tudatában van, hogy többre viheti saját erőből, mint egy összeválogatott most már lassan fiúzenekarban. Mert ha megnézitek, a TraX újabban boyband. Jó, az sem elvetendő dolog egyébként, csak teljesen más lapra tartozik, mint a rock.

Viszont Gackt - és ezt most tényleg elfogulatlanul mondom - egy nagyon jó énekes, rengeteg érzelem van a hangjában, szóval ha ő énekli a Tears-t, akkor szerintem maximum arra panaszkodunk majd, hogy jajj, az angol részek. >.> Szóval én sem azt mondom, hogy pótolhatja Toshit, de nem lesz rossz. Jó lesz. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 5:46 pm 
Forum Addict

mira wrote:
Ja, a fangirl/boyokat Gackt miatt mondod? Vagy úgy általában?

Arra gondoltam, hogy ők ketten együtt. De én sem hagynám kia dolgot az biztos. :)
mira wrote:
Viszont Gackt - és ezt most tényleg elfogulatlanul mondom - egy nagyon jó énekes, rengeteg érzelem van a hangjában, szóval ha õ énekli a Tears-t, akkor szerintem maximum arra panaszkodunk majd, hogy jajj, az angol részek. >.> Szóval én sem azt mondom, hogy pótolhatja Toshit, de nem lesz rossz. Jó lesz. :wink:

Ok, ok, én is remélem, hogy jó lesz. ^^
Nem vitatom Gackt énektehetségét egy percig, sem, sőt, nagyon is szeretem. :heart: (listámból tisztán láthatodk ^^)
A problémám nem az énekhanggal van. Illetve nincs is problémám, csak kissé kirohantam érzelmileg. Sorry.. :drop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 16 Wed, 5:56 pm 
Elite Member

Djinn wrote:
A problémám nem az énekhanggal van. Illetve nincs is problémám, csak kissé kirohantam érzelmileg. Sorry.. :drop:

Jaja, oksi^^ Persze, neked Toshi a kedvenced, érthető.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 174  Next

All times are UTC + 1 hour