És leelőztél ismételten
Ez jó h ilyen Blitz 5 Days-esre veszik a figurát ebben a 3 napban, csak kicsit elszomorít h Európában erre eddig miért nem kerítettek sort. Minden esetre remélem h majd egyszer fognak. De azért vérzik a szívem, nem kicsit.
Köszi az infókat, remélem én is h megtalálom valahol a teljes interjút! Szóval akkor úgy tűnik, lesz időm spórolni. :'D Európába nem hiszem h jönnek jövőre. Japánon kívül szerintem max Amerikában teszik megint tiszteletüket, ahogy eddig is minden évben.
De inkább dolgozzanak csak az új albumon. Na nem mintha az UROBOROS után annyira sietniük kellene h minél előbb új cuccot dobjanak a piacra, hiszen saját elmondásuk szerint minden egyes koncerten, minden egyes turnén ők maguk is újraértékelik és újraértelmezik ezt az albumot. Kaoru azt mondta h eredetileg (2008-hoz viszonyítva) 2-3 éven belül akartak csak nekiállni dolgozni az új korongon. Ehhez képest már idén hozzáláttak dalokat írni, főleg az európai nyári kiruccanás adott nagy kezdőlökést. *sok interjút olvas szabadidejében*
A borító meg határozottan tetszik. Szerintem jó rég óta nem volt olyan, amin ők maguk eleven hús-vér(zombi) valójukban szerepeltek volna. Nekem a MISSA ugrik be, ami nem ma volt azért, illetve a JESSICA single-n mint karikatúra. Más nem jut eszembe, de tényleg.
Profilkép meg jó, remélem ez lesz a poszteren és azt is h minél előbb kikerül a tagonkénti is. Az oldalt jelenleg is frissítik.
Kaoru pedig ismételten blogzott Space-en, remélem ma is hozzáadja a kommentemet xD *az élet apró örömei*
Jah és még annyi h Kyo nem jelent meg az in-store event-en, azt üzente h nem kíván emberek közé menni. Ez engem miért nem lepett vajon meg? Kíváncsi leszek h a mai dedikálást is kihagyja-e, mert elvileg úgy szerződtek h mind az ötnek ott kell lennie. Csak ez az egy signing van hivatalosan az USA-ban, csak megmutatja már az arcát. Bár a dél-amerikai rajongók letámadása után én sem biztos h találkozni akarnék még többel.
És aki még nem tudná, a mörcs is megérkezett: van egyféle póló, ami ugyanaz mint ami a Japán turnén, ami a mintát illeti, csak gázsárga színűvel van nyomva.
Nah, berekesztem a szövegelésemet egyelőre és megyek inkább kötözésre. XD *sample-t akar az új dalból*