Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 10:15 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 10 Tue, 10:42 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Ezért nem nézem azokat sem. xD Kivéve ha van pár nagyon jó felvétel, ami azért ritka. Egyébként tényleg csak azokat nézem vissza, amin ott voltam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 11 Wed, 9:07 am 
Forum Fanatic

Apró infómorzsák a Diru VIP event cuccról New Yorkból:

Shinobi Shaw wrote:
The good news is that Dir en grey reveal that they WILL indeed play older songs on the three day NYC tour and that each day has its own theme.

Shinobi Shaw wrote:
Also, they said that they were going to retreat for most of 2010 and work on the new album (which won't be coming out until 2011)

Királyság, kíváncsi vagyok mostmár az interjúra, állítólag érdekes kérdéseket tettek fel nekik.

EDIT: Új splash screen a hivatalos honlapon, ami az új kislemezt reklámozza (sample még nincs), és beljebb a szokásos infók (amiket már amúgy is tudtunk), és természetesen új profilképek!

És! Borító:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 11 Wed, 10:05 am 
Forum Expert
Forum Expert

És leelőztél ismételten :lol:

Ez jó h ilyen Blitz 5 Days-esre veszik a figurát ebben a 3 napban, csak kicsit elszomorít h Európában erre eddig miért nem kerítettek sort. Minden esetre remélem h majd egyszer fognak. De azért vérzik a szívem, nem kicsit.

Köszi az infókat, remélem én is h megtalálom valahol a teljes interjút! Szóval akkor úgy tűnik, lesz időm spórolni. :'D Európába nem hiszem h jönnek jövőre. Japánon kívül szerintem max Amerikában teszik megint tiszteletüket, ahogy eddig is minden évben.
De inkább dolgozzanak csak az új albumon. Na nem mintha az UROBOROS után annyira sietniük kellene h minél előbb új cuccot dobjanak a piacra, hiszen saját elmondásuk szerint minden egyes koncerten, minden egyes turnén ők maguk is újraértékelik és újraértelmezik ezt az albumot. Kaoru azt mondta h eredetileg (2008-hoz viszonyítva) 2-3 éven belül akartak csak nekiállni dolgozni az új korongon. Ehhez képest már idén hozzáláttak dalokat írni, főleg az európai nyári kiruccanás adott nagy kezdőlökést. *sok interjút olvas szabadidejében*

A borító meg határozottan tetszik. Szerintem jó rég óta nem volt olyan, amin ők maguk eleven hús-vér(zombi) valójukban szerepeltek volna. Nekem a MISSA ugrik be, ami nem ma volt azért, illetve a JESSICA single-n mint karikatúra. Más nem jut eszembe, de tényleg.

Profilkép meg jó, remélem ez lesz a poszteren és azt is h minél előbb kikerül a tagonkénti is. Az oldalt jelenleg is frissítik.

Kaoru pedig ismételten blogzott Space-en, remélem ma is hozzáadja a kommentemet xD *az élet apró örömei*

Jah és még annyi h Kyo nem jelent meg az in-store event-en, azt üzente h nem kíván emberek közé menni. Ez engem miért nem lepett vajon meg? Kíváncsi leszek h a mai dedikálást is kihagyja-e, mert elvileg úgy szerződtek h mind az ötnek ott kell lennie. Csak ez az egy signing van hivatalosan az USA-ban, csak megmutatja már az arcát. Bár a dél-amerikai rajongók letámadása után én sem biztos h találkozni akarnék még többel. :roll:

És aki még nem tudná, a mörcs is megérkezett: van egyféle póló, ami ugyanaz mint ami a Japán turnén, ami a mintát illeti, csak gázsárga színűvel van nyomva.

Nah, berekesztem a szövegelésemet egyelőre és megyek inkább kötözésre. XD *sample-t akar az új dalból*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 11 Wed, 3:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Lehetnének picit nagyobbak is rajta, de így is tetszik a borító. *__* Kéreeem! ;__;

Részletet meg én is szeretnék már hallani. :jiggy:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 11 Wed, 5:29 pm 
Forum Addict

Ohhóó de jó nagyon örülök neki az új ablum dolgozása, a borító, a profil képek nagyon a helyén vannak.
Risa: szerintem is egy picikét lehetnénke nagyobbak de így is nagyon jó. :smile2:

Aru: Hát te álláspontodon vok ebben a fanok álltali"üldüzés" nem csak Degnél minden más együttesnél is ez van, és soha nem értettem, hogy MIÉRT???? Ha nagyon szeretik Kyo-t meg a többieket, akkor megérthetnék hogy nem ebből áll fankodás, hogy addig követem míg pl egy közös képet, autogrammot nem szerzek tőle...a felesleges síkitásról nemis beszélve. ezek annyira felháborítanak...:x . na mindegy baka desu -k az ilyen fanok, nem is folytatom tovább ˇˇ"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 11 Wed, 8:41 pm 
Forum Addict

Aru wrote:
A borító meg határozottan tetszik. Szerintem jó rég óta nem volt olyan, amin ők maguk eleven hús-vér(zombi) valójukban szerepeltek volna. Nekem a MISSA ugrik be, ami nem ma volt azért, illetve a JESSICA single-n mint karikatúra. Más nem jut eszembe, de tényleg.

Nincs is több, csak ez a két borító az, amin rajt vannak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 11 Wed, 9:18 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Akkor jól emlékeztem, főleg h a Jessica single meg is van eredetiben. 2001 óta az első borító amin láthatóak. :3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 11 Wed, 10:21 pm 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
új profilképek!

És! Borító:

kép

profilkép csak a közös van vagy csak nálam nem működik vmi? ^^

a boritó nekem is tetszik nagyon <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 11 Wed, 11:30 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Profilkép egyelőre csak közös van. A tagok személyes adatait se lehet megnyitni. Most vagy ez marad vagy csinálnak vele valamit. Szívből merem remélni h nem csak a fenklubos kiváltságosok tekinthetik meg a tagokat külön-külön bár az hozzám úgyis eljut és megmutatom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 12 Thu, 11:39 am 
Forum Fanatic

^ Szerintem tuti lehet majd a külön profilokat látni, azért nem hiszem, hogy ilyen piti dolog "fanclub-only" lesz. XD

És, érdekességképpen, a november 11-i New Yorki setlist (last.fm-ről):
Quote:
Sa Bir
蝕紅
Red Soil
Agitated Screams of Maggots
Grief
Stuck Man
OBSCURE
HYDRA -666-
Bugaboo
蜷局
GLASS SKIN
Vinushka
DOZING GREEN
冷血なりせば

encore..
アクロの丘
The Final
Schweinの椅子
凱歌、沈黙が眠る頃

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 12 Thu, 11:41 am 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
^ Szerintem tuti lehet majd a külön profilokat látni, azért nem hiszem, hogy ilyen piti dolog "fanclub-only" lesz. XD

És, érdekességképpen, a november 11-i New Yorki setlist (last.fm-ről):
Quote:
encore..
アクロの丘
The Final
Schweinの椅子
凱歌、沈黙が眠る頃

Óóóó, akuro no oka meg Schwein no isu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 12 Thu, 2:26 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Semmi extra, csak az ami Japánban is volt :lol:
Zomboid nem volt *bele van őrülve abba a számba*

Egyébként megtudtam h egy ember csak egy dalra szavazhat a régiek közül. Akkor már a "Bottom of the Death Valley" lenne vagy az "Amber". mindkettő szerepelt Japánban is, nem lenne probléma h nincs begyakorolva.

EDIT: The Diva Review interview (voice only)

Ez innen van eredetileg Samurai Beat Radio Blog

Credit a leszedését-feltöltését: myvinushka @ LJ

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 12 Thu, 9:59 pm 
Forum Fanatic

Random érdekesség: James Hetfield (Metallica) is ottvolt az első NY koncerten! :lol:

Aru: Köszi az interjút... "Dir En Gray"... :beaten: *tölti*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 12 Thu, 11:35 pm 
Member

japánoknál nem szoktak leakelni dolgok idejekorán, ezt most tényleg dec. 2-ig nem fogom hallani? kár, hogy csak egy új szám..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 13 Fri, 12:08 am 
Forum Expert
Forum Expert

^"Support the band" mond neked valamit? Sejtésem szerint semmit.
Egyébként de, sajnos szoktak leakelni dolgokat, nem a japánok hanem ha tudni akarod az amcsi kiadójuk. Tőlem biztos nem fogsz ebben a topicban látni linket dec. 2. előtt.
A másik meg: engedd meg nekem azt a luxust h inkább ne méltassam azt h "kár h csak egy új dal". Javaslom Jigsaw commentjét: új album 2011-ben. Ha nem bírod kivárni, hallgass mást. u_______u

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour