Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 5:53 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 07 Tue, 6:43 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Case wrote:
bylon wrote:
érdemes Toshiya pink ingjére vetni egy pillantást =)

gyanúsan passzol az orra elött levö t-mobile logohoz... xD

Nekem is pont ez volt az első gondolatom! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 07 Tue, 7:53 pm 
Elite Member

Erisz wrote:
Hááát..

Let's cross our fingers and hope!

Talán valami csoda folytán idekeverednek... *kérlek, kérlek, kérlek*

Na ezzel kapcsolatban gondolkoztam mostanában elég sokat. Szóval hogy ha már ott az a nyamvadt Sziget, a Diru meg Európában utazgat, akkor talán nem is lenne olyan nagy csoda, ha ott is kikötnének. Mert ahogy elnézem, mindenhol fellépnek, ahová hívják õket.
Na itt jön a gondolatmenetem egyik lényegi része: a szigeteseknek fooogalmuk sincs, hogy ez a banda egyáltalán létezik, arról meg gondolom pláne nincs, hogy európai turnét tartanak (vagyis persze ha nézik a többi fesztivál programját, akkor átfut a tekintetük a Dir en Grey név felett, de azt gondolom nem sejtik, hogy itthon lenne a bandára némi kereslet). Szóval egy amolyan félhivatalos japánbarát mail a megfelelõ helyre lehet, hogy jó ötlet lenne. Valami olyasmire gondolok, hogy ha egy MAT-féle bejegyzett alapítvány írna (konkrétumokkal együtt valami udvarias levélkét némi infóval a bandáról, meg ilyesmi. Pl. az se lenne rossz dolog, ha a vk-bulikról is mellékelnének fotókat...), az talán hatásosabb lenne, mint az, hogy valószínûleg mindegyikünk kitöltötte a kívánsággépes izét, mert az gondolom inkább dísznek volt ott, a tényleges igényeket azzal nem volt olyan egyszerû felmérni.

Arianával a július 24-i párizsi koncerttel szemezünk. Egyelõre még korántsem biztos, hogy ki is jutunk, de próbálkozunk. Sz*r dolog ez a fanatizmus, az már biztos... Ha valaki esetleg gondolkozik azon, hogy jönne, az társulhat hozzánk, ha akar. A 2x990 Ft-os repjegy ugye 21500-ra jön ki a többi költséggel együtt (reptéri illeték, meg hasonlók, amikkel átverik az embert) + oda-vissza 13-13 Euro a busz a repülõtértõl, a belépõ 46.20 vagy 44.00 Euro, szállást úgy néz ki, hogy Ariana rokonánál tudnánk kapni. Be van tervezve egy nagyobbacska városnézés is, de csak szigorúan az ingyenes látnivalókra koncentrálnánk ^^ Meg most a cél egy elsõ soros hely lenne a koncerten.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 07 Tue, 11:22 pm 
Site Admin

tumduumm...
beszámolóóó :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

umm.. Szigeten az idei évben gondolkodni már böven késö, föleg, hogy egyenlöre semmi alapunk és kontaktunk nincs (de dolgozunk az ügyön xD)
én meg asszem biztos kimaradok az utazgatásból (bármennyire is szeretnék megin' visszamenni Párizsba v__v;;;;; ) mert túl sokat költöttem ilyesmikre utóbbi években. :shock:

(brrmmrmm... erre meg persze elkezdtem agyalni, hogy, no, de ez talán azért még belefér... de neeeeeeeeeeeeeem!.. @__@ vagymi. v__v;; )

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 07 Tue, 11:59 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Én már lemondtam minden reményről velük kapcsolatban...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 08 Wed, 9:57 am 
Elite Member

sajna én is már tulköltekeztem erre a nyárra (föleg, hogy a betervezett szoba átalakitásra is kell lové...), pedig most nagyon reszel a fene... :angry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 08 Wed, 10:11 am 
Site Admin

ahh, végülis láttuk öket, ahhoz képest úgysem nagyon lenne más.. majd ha adnak ki új lemezt úgyis jönnek megin', majd akkor újra elkapjuk öket valahol. :sweatdrop:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 08 Wed, 12:59 pm 
Elite Member

Case wrote:
ahh, végülis láttuk öket, ahhoz képest úgysem nagyon lenne más.. majd ha adnak ki új lemezt úgyis jönnek megin', majd akkor újra elkapjuk öket valahol. :sweatdrop:

Mi is ezzel vígasztaljuk magunkat, ha mégsem jönne össze a dolog, de azért a tudat, hogy Párizs meg Diru együtt, nos, az igencsak csábítóan hangzik...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 08 Wed, 1:04 pm 
Official Cheerleader

Amiyade wrote:
sajna én is már tulköltekeztem erre a nyárra (föleg, hogy a betervezett szoba átalakitásra is kell lové...), pedig most nagyon reszel a fene... :angry:

na igen, szép és jó lenne menni, de kinek telik erre.... :roll: ....petra-chan te meg ne bánkódj, majd megyek és akkor pénztárcakimélõ szobafelújitás mellé hallgatunk deget és pótbulizunk egyet XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 09 Thu, 9:19 am 
Site Admin

Zoska wrote:
Case wrote:

Mi is ezzel vígasztaljuk magunkat, ha mégsem jönne össze a dolog, de azért a tudat, hogy Párizs meg Diru együtt, nos, az igencsak csábítóan hangzik...

naja, Párizs nagyon :heart: :heart: :heart:
Meg már csak azért is inkább tartalékolok pénzt másra, mert ki tudja kik keverednek még errefelé.. o_O/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 09 Thu, 2:25 pm 
Elite Member

megumi wrote:
Amiyade wrote:

na igen, szép és jó lenne menni, de kinek telik erre.... :roll: ....petra-chan te meg ne bánkódj, majd megyek és akkor pénztárcakimélő szobafelújitás mellé hallgatunk deget és pótbulizunk egyet XD

yuppiiii!!!!! :multi: :multi: :multi:
(btw. én azota is csak Deg-et hallgatok... :roll: )
meg, engem Párizs se vonz annyira... sok ott a francia..., de azért majd hozzatok vmi ajándékot! :grin:

hm... most nézem ezen az uj Shinya+Toshiya képen, hogy nekem is kb. ilyen volt a hajam, mint Toshiya-nak amig le nem vágattam... ha tudtam volna... :grin:

és Case, gratula a beszámolohoz! jo lett! :smile2: (Kaoru... :heart: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 09 Thu, 11:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

a jövőben készítetek-e angol nyelvű albumot ...blah blah blah :snipersmile: :pinky2:

<-néhány szó Kaoruval és Die-jal a Rock am Ringen. video. letöltése.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 10 Fri, 12:42 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
<-néhány szó Kaoruval és Die-jal a Rock am Ringen. video. letöltése.

Jujj, épp én is letöltöttem valamikor ma, nagyon égő a nő :P .

német műsorvezetőnéni: Készítetek majd angol nyelvű albumot?
sekushiiiii Dai-chan: Nem, mert japánok vagyunk! :headbang:
Egy egyfelől szép dolog, másfelöl meg kíméljék a világot inkább Kyo angol kiejtésétől plz! :beaten:

idegesítő német műsorvezetőnő: És Ti aztán ki vagyok ám festve! Ilyenek vagytok a mindennapokban is *blahblahblah*...
Kaoru *omfgiamnotgay* Leader-sama: Uhmmmm..... Etooooooo..... Mi ilyenek vagyunk mindig. :headbang:
Oh yeah! :finger4:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 10 Fri, 12:54 pm 
Elite Member

ez vajon csütörtök környékén is elérhetö lesz? mert most sehogyse hajlando letölteni, majd táposabb nettel ujra probálkozok (miért nincs otthon net??? *cries*)

amugy kezedm sajnálni szegényeket a sok hülye ripoter miatt, de ez várhato volt. Kiváncsi lennék ök mit gondolnak rola. (teljesen el birok képzelni amolyan "bakker, ezek milyen barmok, itt se adunk több interjut..." véleményeket. :laugh: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 13 Mon, 8:37 pm 
Newbie

Lehet, hogy elszállnak a párizsi koncertes álmok, mert ahogy néztem, elfogytak haza Bp.re az akciós repülõjegyek :cry2:
Így meg aztán Berlin után tényleg sok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 13 Mon, 9:35 pm 
Mumus

hát nem cukik!!!

Image

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour