Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 10:32 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 447, 448, 449, 450, 451, 452, 453 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 May 30 Sun, 8:43 pm 
Forum Expert
Forum Expert

@pszabi & Sayu Nincs mit, nem én dolgoztam vele. És mellesleg nem is postolhatnám a linket, de kb. leszarom :beaten:
A fileshare mindenkié! x'D

@vadooc Elsőre én is onnan rendeltem meg, de lemondtam, mert a HMV-nél volt egy akció és 4 ezer yennel kevesebbért sikerült megrendelni. Igaz, így csak szerdán adták fel és egy nappal később kaptam meg mint a CDJapan-esek, de a lényeg h a következő single-re való pénzt megspóroltam, postaköltségestől *előrelátó*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 31 Mon, 1:57 pm 
Forum Addict

Úgy érzem szemügyre (inkább fülügyre o.O) kell vennem ezt az audio-t közelről :3
Köszi az "illegális" linkeket :beaten: :'DDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 31 Mon, 3:59 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Nincs mit. Kameiko jobban már nem fog megutálni, mint annak előtte x'D

Egyébként meg így, egyelőre látatlanban, de az audiót hallgatva csak annyit mondanék h a Dir en grey ettől jobb sosem volt a 13 éves pályafutása során. És ezt nem az elfogultságom mondatja velem. A különböző vizuális extravaganzákat ugyan még nem láttam, de az audió is hihetetlen. Kyo hangja sosem volt tökéltesebb, Toshiya új basszerét imádom, és az egész annyira egyben van h komolyan nincs erre más szó csak az h tökéletes.

Ezek után ha még egyszer valaki leszarozza őket, annak én azt tudom mondani h édes lányom/fiam, te hülye vagy a zenéhez.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 31 Mon, 4:13 pm 
Forum Fanatic

^ Nem csodálom, hogy ennyire bejön, idáig mindenhol kivétel nélkül csakis kiugróan pozitív véleményeket olvastam róla (mind a videóról, mind magáról a zenéről). Sz'al esélyes, hogy ezt majd én is levadászom egyszer. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 01 Tue, 2:00 pm 
Member

Aru wrote:
@vadooc Elsőre én is onnan rendeltem meg, de lemondtam, mert a HMV-nél volt egy akció és 4 ezer yennel kevesebbért sikerült megrendelni. Igaz, így csak szerdán adták fel és egy nappal később kaptam meg mint a CDJapan-esek, de a lényeg h a következő single-re való pénzt megspóroltam, postaköltségestől *előrelátó*

A HMV oldalt nem ismertem eddig, de akkor majd nézegetem ott is a felhozatalt. :)
Én elsősorban ilyen limitált cuccokat szeretnék venni. A legtöbb pénzt így is elviszik a kártyák amiket gyűjtök. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 01 Tue, 2:36 pm 
Forum Expert
Forum Expert

HMV-n ugyanaz van mint CDJapan-en, max a single-höz nem jár poszter (és emiatt nem onnan lesz megrendelve :beaten:)
Nekem is egy ismerősöm szólt h olcsóbban hozzájuthatok a limited-hez ha onnan rendelem, magamtól nem jutott eszembe h megnézzem :'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 01 Tue, 5:48 pm 
Forum Fanatic

Aru: köszi az .avi linkeket az új DVD-khez, elkezdtem szorgosan töltögetni őket! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 01 Tue, 6:09 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Nincs mit. Ha bármi nem működik, szólj. Egyet már javítottam mert rosszat linkeltem véletlenül.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 01 Tue, 10:19 pm 
Forum Addict

.avi link? Hol, merre? :shifty:

Egyébként meghallgattam én is az audio ripet és hát pure love. Nem vagyok egy intenzív DEG rajongó, de ez igen. Nagyon szépen összeállt mindkét lemez anyaga, olyan kerek egésznek éreztem. Kyo hangja zseniális formában van, mind a huszoniksz számot (mindkét lemezen) kifogástalanul adja elő, amivel kellemes meglepetést okozott nekem, mert amennyi live anyagot eddig hallgattam tőlük (oké nem volt sok, szóval lehet nem kéne ehhez viszonyítanom..), ott hátöö, nem mindig voltam elájulva attól, amit hallottam. :'D Ezenkívül meglepett, hogy lemezen pl. a STUCK MAN-re sosem kaptam fel a fejem, de most igen, mert wow. A dead tree pedig még mindig az egyik legjobb DEG dal, bárki bármit mondjon. A 2-es lemez végén pedig nagyon hangulatos, mikor a közönség énekel a PV-vel ^^ <3
Szummaszummárum; ez sokat fog még nálam pörögni. :3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 01 Tue, 10:20 pm 
Forum Fanatic

Dorte wrote:

Előző oldalon, itt. ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 01 Tue, 10:25 pm 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
Dorte wrote:

Előző oldalon, itt. ;)

*asztalfejel* És tényleg D: Pedig ezt tegnap néztem azt hiszem, de miért hittem azt, hogy ez nem .avi? :huhh: Ah, mindegy, köszi *reménytelen* :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 01 Tue, 10:31 pm 
Forum Expert
Forum Expert

*pörög* Annyira jó ennyi pozitív visszajelzést olvasni! Helyettük is büszke vagyok rájuk (ez nem volt túl értelmes, de mindegy x'D)
Egyébként Dorte abban teljesen igazad van h a hangja live-ban sokszor nem közelíti meg a stúdiófelvételt, nade most tényleg nem hagy maga után kívánnivalót.
Jó magasra tették saját maguknak azt a bizonyos lécet, én már akkor boldog leszek ha ezt a színvonalat tudják tartani a továbbiakban, de gondolom valahol ez is volt a cél. Megmutatni h az Uroboros tényleg egy restart volt náluk. Kicsit olyan, mintha ezzel a Budokan nagykoncerttel egy új időszámítás vette volna náluk kezdetét. Kíváncsian várom a folytatást. :D

Nade megint csak pofázok itten és istenítem őket, ahelyett h a lényeget linkelném:

Disc 3 .avi

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5

Ezt a Kameiko féle .vob-ból konvertálta missesnewsman.

Bonus backstage és Eu. turné felvételek tavalyról. Mindenképp érdemes leszedni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 02 Wed, 10:31 am 
Elite Member

^ Köszi a linkeket előre is! Kb. mekkora az egész avi-ban?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 02 Wed, 10:53 am 
Forum Expert
Forum Expert

Sajnos fogalmam sincs. Én a .vob-ot szenvedtem le, de gondolom ez azért lényegesen kisebb :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 02 Wed, 11:07 am 
Forum Fanatic

bear wrote:
^ Köszi a linkeket előre is! Kb. mekkora az egész avi-ban?

A Disc-1 pont egy giga, szerintem a Disc-2 is annyi lesz. A Disc-3 meg úgy látom, 450 mega körül.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 447, 448, 449, 450, 451, 452, 453 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour