lill. wrote:
Ez egy nagyon jó hír! *o*
Már vártam mikor akarják bejelenteni!
Vajon lesz-e valami zúzósabb szám is rajta?

szerintem biztos raknak rá 1-2 "zúzósat" (rég voltak azok az idők, amikor úgy isten igazából be tudtak durvulni) meg mondjuk az új hangzással lehet, hogy nem is fogjuk annyira hiányolni azt a tipikus, old-school A9 hangzást, mert szerintem elég nagy szerepet kap benne a gitár... aminek személy szerint nagyon örülök x3
Case wrote:
No, azt várom én is. *__* Főleg, hogy ez a Stargazer kislemez megint rohadtjó lett, nem tudom, hogy csinálják, de engem mindig meg tudnak venni a zenéjükkel, pedig igazából nem tudom megfogalmazni, hogy mitől jobbak, vagy másabbak, mint a többi hasonló jrock banda, akikért meg közelsem vagyok ennyire oda... de valamit nagyon tudnak az biztos.

wooow o.o nem is tudtam, hogy ennyire csíped a zenéjüket
na, akkor ezentúl sokkal több ariszut fogok kérni bulikban. háhá
*számító kis dög* xD
komolyra fordítva a szót én sem tudnám megmondani, hogy mi fogott meg bennük. csak azt tudom, hogy amikor nem bírtam hallgatni őket, az Shou hangja miatt volt xD (akárcsak régen a LUNA SEA-nél Riyuichi vokáljával...)
arról tudok, hogy elég sokan kifejezetten utálják őket jrockos körökben, legalább is ami a magyar fanokat illeti. kíváncsi lennék az okára, hogy egy egész bandát miért lehet utálni lol... bár ez annyira nem zavar, sok olyan bandát szerettem már/szeretek, ami eléggé megosztja a közönséget

csak ez fura.
valószínűleg a zenéjük egyénisége is ezért olyan megfoghatatlan. talán aki utálja, az sem tudná megmondani, hogy miért, akárcsak ahogy én sem tudom megmondani, mi tetszik benne pontosan.