Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 10:31 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 11:56 am 
Mumus

őőőő no komment!! én azt hittem több japán van benne hehe :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 12:49 pm 
Elite Member

ugye ez nem komoly... ?
igaz még csak kb. 3x hallgattam meg, akkor se teljesen rákocentrálva, de nekem nem tünt fel, hogy ennyi benne az angol... :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 4:41 pm 
oshare booty
oshare booty

ahhoz képest hogy ennyi angol van rajta még nem tünt fel eddig, hogy kyo angolul próbál énekelni :D - na majd később újrahallgatom... biztos azért nem vettem észre mert valami beteg szlenget használt mint pl klaha a beast of bloodban (refrénnél mindig "beast butt" -ot énekel...). egyébként egy picit csalódott vagyok - annyi ideje nem adtak ki semmit és ezek után ezzel a xarral akarják kiszúrni a szememet??! legalább a klipp legyen jó...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 4:55 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

pszabi wrote:
(refrénnél mindig "beast butt" -ot énekel...)

xDDDDDDDDDDDDDDD

Én simán nem értek belőle semmit. Ha már valamit értek Degnél, ami angol, akkor az valami csoda történt, vagy nagyon sokszor olvastam a szöveget. Pedig én azért a nagyját érteni szoktam a dolgoknak, de Kyo egy külön kategória, annyira nincs tehetsége az angol kiejtéshez. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 5:45 pm 
Site Admin

hát elöször én is csak pislogtam mikor slsk-n valaki közölte, hogy de-de, ez biza angolul van! hmmm.. nah, asszem most akkor meghallgatom mégeccer így szöveggel együtt is... :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 6:36 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Case wrote:
hát elöször én is csak pislogtam mikor slsk-n valaki közölte, hogy de-de, ez biza angolul van! hmmm.. nah, asszem most akkor meghallgatom mégeccer így szöveggel együtt is... :shock:

Én már rutinosan hagyom a fenébe, már a Child preynél se segített, hogy mi kéne hallanom. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 7:03 pm 
Official Cheerleader

clever sleazoid meghallgatva dalszövegestül, teljesen érthetõ *._____ * <3
és télleg az egy sor japán a legszebb benne XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 7:15 pm 
Mumus

jepp!!!!!! és szöveg segítségével tényleg sinán érthető!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 8:07 pm 
Elite Member

igen, a japán rész szééééééééép!!! :heart:
szöveget nézve rájöttem miért nem tünt fel az angol: mert Kyo végig üvölt angolul, márpedig akkor nem lehet érteni belöle semmit, csak szöveggel. xD de amugy egyre jobban szeretem ezt a számot!!! <3<3<3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 9:02 pm 
oshare booty
oshare booty

tééélleg angol... mik nincsenek... na mind1 egyébként én nem igazán szeretem ha angol.. valahogy elrontja a jrock varázsát ha megértem miről énekelnek. japánt jobban favorizálom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 9:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
valahogy elrontja a jrock varázsát ha megértem miről énekelnek. japánt jobban favorizálom

fontos dolog hangzott el. fontos a "ha". mint a fennti ábra is bizonyítja kyo angoljához ugyanúgy szótár kell, mint a japán szövegeihez. xD amúgy egyetértek, s remélem ez a majdnem full-angol szöveg nem a külföldi koncertjeik hatására jött létre. nyújtsunk be petíciót, hogy kyo hidd el úgy is átérezzük ( a fájdalmad) , ha japánul énekelsz! xD ezzel szemben , angol szöveg nélkül nagy veszteség ért volna bennünket eme dal estén, gondoljatok a "one day i will rainbow your parents" sorra. (mi van..??? ). egy napon szivárványozom a szüleidet. micsoda költői kép! :artist: vagy metafóra..vagy... ^^;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 9:25 pm 
Mumus

Under the name of Justice
You can’t break my soul
* Under the name of Justice
Kill yourself
Think, you moran
Fall out of line you cockroach

Right, left, front, and back, it overflows with despair and pain
They say this anger, this emotion, and this passion is all a lie
Wither…
I’m not even trying to justify myself

nekem ez a kedvencem!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 10:11 pm 
Official Cheerleader

bylon wrote:
mint a fennti ábra is bizonyítja kyo angoljához ugyanúgy szótár kell, mint a japán szövegeihez. xD amúgy egyetértek, s remélem ez a majdnem full-angol szöveg nem a külföldi koncertjeik hatására jött létre. nyújtsunk be petíciót, hogy kyo hidd el úgy is átérezzük ( a fájdalmad) , ha japánul énekelsz! xD ezzel szemben , angol szöveg nélkül nagy veszteség ért volna bennünket eme dal estén, gondoljatok a "one day i will rainbow your parents" sorra. (mi van..??? ). egy napon szivárványozom a szüleidet. micsoda költõi kép! :artist: vagy metafóra..vagy... ^^;

szerintem kb. az összes jrocker angoljához szótár kéne, a többség leragad ott, hogy egymás mögé pakol egy rakat jól csengõ szót, amik; ha az ember nagyon megerõlteti magát, akár értelmes mondatokként is értelmezhetõek lennének, igy viszont csak baromira egzotikus jrock dalszövegek...tanulság : angol tanárt a jrockereknek.xD
a "one day I will rainbow your parents" meg wtf...... asszem ezzel ugy leszünk egy darabig, mint bylonnal a "spilled milk"-el, ami szintén nagyon 'költõi' és 'mély' (yeah whatever);;;;>___>
és még mindig a "witherwitherwitherwitherwitherwitherwitherwitherwither" a legjobb az egészben xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 10:16 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

megumi wrote:
szerintem kb. az összes jrocker angoljához szótár kéne

*love lettert hallgat* xD Nah igen, általában igaz a dolog, angoltanárt és phonetika oktatót nekik! De valahogy mégis jó így, hisz min nevetnénk annyit, ha nem a kis elcseszett angolságukon?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 21 Wed, 12:02 am 
Elite Member

Én egy másik szöveget láttam eddig, ami nagyjából megegyezik ezzel csal 1-2 szó különbözik mint pl:

Doing meaningless shit over and over
.
.
.
One day I will fuck your parents

Na szóval ez a kettő ^^
Bár szerintem nem ez az official, hanem amit ti találtatok.
De ez a két mondat így értelmesebb

ja és amit először akartam írni mielött öcsém levágott a netről, és kihúzta a gépem a hálózatból, hogy a letöltésemmel ne zavarjam az ő netes játékát...

Kyo megjegyezte , hogy annyira nem érdekli a kiejtés.
"I wanted to make it understood just from listening to the music, even if they wouldn’t understand the words. I mainly thought about this thing. I thought I would pronounce it well, but I didn’t think it was a big deal. If I cared for such a thing, that’s not me. I have something more important."
Imádom ezt az embert! ^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour