Fú micsoda viták a koncert etikett szabályai, illő öltözet és hajviselet egy ilyen jellegű koncertre, miegymás

vicces. no comment.
Sztem is jó volt a koncert. A meleg volt az ami zavart, sztem szabadba is tehették volna, de így is jó volt. A kocsmarészleg drága volt tényleg, de barátom elivott vagy 20at ennek ellenére. (próbálta élvezi a koncit, nem szereti az ilyen zenét, de azért kipróbálta, sztem sincs ezzel gond

)
Kicsit hamar vége lett a koncertnek, pl. Miyavi jóval tovább nyomta, de sebaj, legalább korán letudtam feküdni és az 5 órás vonattal mehettem is melózni
Sajnos mivel nem akartam sokáig hering partizni nekem semmi személyes tárgyacskára nem sikerült szert tennem.

(((
Inkább hátul élveztem a zenét. Ott lehetett táncolni, és a pia is közel volt

Ezért, meg mert megérdemlem, no meg mert a DEG is megérdemli vettem egy limitált cd-t és pólót ^^ azért öröm lett volna ha aláírják...no mindegy.
Am csak én gondolom így, vagy Die télleg úgy nézett a színpadról minden rajongóra mintha legalábbis...értitek ^^" mondjuk nagyon bejövős volt. frankón tudja ingerelni a rajongókat.
Kyo meg vmi állatian jól tolta. Lehengerlő előadást nyújtott. Én nem vártam tőle sok kommunikációt, kb elájultam volna ha szól vmit kedveset magyarul...nem ez lehetetlen

, és nem is szükségszerű. Remélem visszajönnek. nem ér hogy Párizsban két koncert is volt. Én is elmentem volna egymás után két nap!