nyah megkésve bár de azér én is firkantok pár sort a konciról...
(eddig sajna nem volt semmire időm mert amint hazajöttem münchenből másnap (azaz ma) zh-m volt...)
hmm...előszőr is nagy ejnye mindenkinek aki ígérte h jön és nem jött:(
ez a mucc konci sokkal intenzívebb élmény volt mint a gazette volt...(ott hülye közönség volt és olyan szar a hangosítás h a filth in the beauty-t nem ismertem meg az első 1 percben xD)
szal mucc konci...
a backstage halle kinn vann münchen külvárosában, de még épp kellemesen megközelíthető helyen...első ránézésre csak ilyen átlagos rock klubnak tűnt (persze jóval nagyobb mint bármelyik itthoni) de a hangzás az állat volt..(amugy volt egy olyan is h backstage club -belül a hely két részre osztva mint a kék/vörös yuk- ahol a mucc alatt vmi elborult német punk rock banda játszott xD)
a sorbanállás a konci előtt sokkal barátságosabb volt, mint a gazette-en, kb fél óra alatt bejutottunk.
a közönség vegyes volt, természetesen voltak "a német" fangirlök rózsaszín tülszoknyában meg csatokkal meg szőrős lábszárvédővel ilyen oshare-sisen egyveleg !de hálisten ők voltak kisebbségben, ezen kívül inkább durvább vk-s arcok, v sima rocker arcok voltak, meg csomó random emberke akik gondolom inkább érdeklődni jöttek...plusz előttünk kettővel a sorban 2 japán lány, amin igencsak meglepődtem:))
de a kedvencem a koncin melletünk álló derékig érő hajú rocker csávó, aki olyan vadul headbangelt h folyton ki kellett a haja elől térni és az óriási melegben majdhogynem ventillátorként funkcionált xD
a koncert ahhoz képest nagyon hamar elkezdődőtt, 7-re volt kiírva és fél8kor már játszottak.
a számokat tudjátok már mik mentek, elején pár szám a 2 újabb albumről aztán jött vmi lassú rész ami nekem icipicit sok volt, miután én a muccnál elég szelektív vok, a tinglitangli számokat nem szeretem annyira, mint a jó zúzósakat...és ha már koncert akkor pörögjünk:D
meg random számok még...
ami külön nagy élmény volt, h volt a nézőtér egyik oldalán fönt egy ilyen emelvény (fotósoknak meg kamerásoknak) ahová tatsurou feljött és kábé a fejünk fölött rohangált vagy fél szám erejéig:)
sajnos ilyen pengető félét én nem kaptam mer viszonylag hátul álltam...odáig nem jut el az ilyesmi...
a show elég jó volt, az egész bandán látszott h nincsenek eltelve maguktól, hanem tényleg élvezték a koncertet, nagyon barátiak voltak... (nem úgy mint a gazette...)
volt még pár wtf megmozdulás is a banda részéről:
az egyik szám közben le kellett mindenkinek ülnie, aztán a zúzós számkezdetre felugrani...
meg mikor visszajöttek az encore-ra akkor előszőr próbálkoztak angolul beszélni, de sajnos főleg miya, meg yukke nem nem igazán jeleskedtek...annyira futotta h tonight is so exciting.meg h we are mucc.
de ezt jópárszor elmondták, aztán jött tatsurou akin látszott h készült, mert oda volt készítve neki a földre egy csinos kis lap főbb német mondatokkal. (jól is ment neki a német majdnem el is hittem h magától mondja (biztos sikerült vmennyit megtanulni fejből, egész addig amíg egyszercsak akart vmit mondani németül és állt a mikrofon előtt, és japánul dünnyögte maga elé azt a mondatot a mikrofonba miközben feltűnően a földre bámult aztán nagy büszkén kivágta németül is végül mikor megtalálta:) viccesvolt...
a hangosítás meg tényleg annyira jó volt h kb egy koncert dvd közepén éreztem magam...
jah a merch pult az egyetlen amiben csalódtam mert a honlapjukon a turnémerch cuccok baromi durvák voltak (még saját ékszert is árulnak)
itt meg a szokásos póló/pulcsi, cd, csuklószorító, poszter, matrica kombót lehetett csak kapni...
de összeségében véve ez a koncert kap egy óriási nagy "igen ilyen egy igényes,szórakoztató,jó koncert" pecsétet.
bocsi a hosszú postért.