Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 4:18 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1404 posts ]  Go to page Previous  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 94  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 21 Wed, 1:00 pm 
Forum Fanatic

Ma frissítették a hivatalos honlapon a Discography részt, valami DVD Box fog megjelenni december 23-án. Ha jól veszem ki, lesznek hozzá pengetők meg mindenféle extra, csak sajnos nemtok japánul. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 21 Wed, 1:04 pm 
oshare booty
oshare booty

hlol méghozzá élő..? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 21 Wed, 11:12 pm 
Elite Member

nyah megkésve bár de azér én is firkantok pár sort a konciról...
(eddig sajna nem volt semmire időm mert amint hazajöttem münchenből másnap (azaz ma) zh-m volt...)
hmm...előszőr is nagy ejnye mindenkinek aki ígérte h jön és nem jött:(
ez a mucc konci sokkal intenzívebb élmény volt mint a gazette volt...(ott hülye közönség volt és olyan szar a hangosítás h a filth in the beauty-t nem ismertem meg az első 1 percben xD)
szal mucc konci...
a backstage halle kinn vann münchen külvárosában, de még épp kellemesen megközelíthető helyen...első ránézésre csak ilyen átlagos rock klubnak tűnt (persze jóval nagyobb mint bármelyik itthoni) de a hangzás az állat volt..(amugy volt egy olyan is h backstage club -belül a hely két részre osztva mint a kék/vörös yuk- ahol a mucc alatt vmi elborult német punk rock banda játszott xD)
a sorbanállás a konci előtt sokkal barátságosabb volt, mint a gazette-en, kb fél óra alatt bejutottunk.
a közönség vegyes volt, természetesen voltak "a német" fangirlök rózsaszín tülszoknyában meg csatokkal meg szőrős lábszárvédővel ilyen oshare-sisen egyveleg !de hálisten ők voltak kisebbségben, ezen kívül inkább durvább vk-s arcok, v sima rocker arcok voltak, meg csomó random emberke akik gondolom inkább érdeklődni jöttek...plusz előttünk kettővel a sorban 2 japán lány, amin igencsak meglepődtem:))
de a kedvencem a koncin melletünk álló derékig érő hajú rocker csávó, aki olyan vadul headbangelt h folyton ki kellett a haja elől térni és az óriási melegben majdhogynem ventillátorként funkcionált xD
a koncert ahhoz képest nagyon hamar elkezdődőtt, 7-re volt kiírva és fél8kor már játszottak.
a számokat tudjátok már mik mentek, elején pár szám a 2 újabb albumről aztán jött vmi lassú rész ami nekem icipicit sok volt, miután én a muccnál elég szelektív vok, a tinglitangli számokat nem szeretem annyira, mint a jó zúzósakat...és ha már koncert akkor pörögjünk:D
meg random számok még...
ami külön nagy élmény volt, h volt a nézőtér egyik oldalán fönt egy ilyen emelvény (fotósoknak meg kamerásoknak) ahová tatsurou feljött és kábé a fejünk fölött rohangált vagy fél szám erejéig:)
sajnos ilyen pengető félét én nem kaptam mer viszonylag hátul álltam...odáig nem jut el az ilyesmi...
a show elég jó volt, az egész bandán látszott h nincsenek eltelve maguktól, hanem tényleg élvezték a koncertet, nagyon barátiak voltak... (nem úgy mint a gazette...)
volt még pár wtf megmozdulás is a banda részéről:
az egyik szám közben le kellett mindenkinek ülnie, aztán a zúzós számkezdetre felugrani...
meg mikor visszajöttek az encore-ra akkor előszőr próbálkoztak angolul beszélni, de sajnos főleg miya, meg yukke nem nem igazán jeleskedtek...annyira futotta h tonight is so exciting.meg h we are mucc.
de ezt jópárszor elmondták, aztán jött tatsurou akin látszott h készült, mert oda volt készítve neki a földre egy csinos kis lap főbb német mondatokkal. (jól is ment neki a német majdnem el is hittem h magától mondja (biztos sikerült vmennyit megtanulni fejből, egész addig amíg egyszercsak akart vmit mondani németül és állt a mikrofon előtt, és japánul dünnyögte maga elé azt a mondatot a mikrofonba miközben feltűnően a földre bámult aztán nagy büszkén kivágta németül is végül mikor megtalálta:) viccesvolt...:)
a hangosítás meg tényleg annyira jó volt h kb egy koncert dvd közepén éreztem magam...
jah a merch pult az egyetlen amiben csalódtam mert a honlapjukon a turnémerch cuccok baromi durvák voltak (még saját ékszert is árulnak)
itt meg a szokásos póló/pulcsi, cd, csuklószorító, poszter, matrica kombót lehetett csak kapni...
de összeségében véve ez a koncert kap egy óriási nagy "igen ilyen egy igényes,szórakoztató,jó koncert" pecsétet.
bocsi a hosszú postért.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 21 Wed, 11:17 pm 
Forum Expert
Forum Expert

WÁÁÁÁ! Köszi! *akar menni naggyon*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 22 Thu, 9:41 am 
oshare booty
oshare booty

igen kb én is ezt írtam. hihetetlenül kimértek, viccesek, de mégis profik voltak és hülyék!
és ja erre nem tértem ki de a hangosítás páratlan volt. emlékem sincs h mikor hallottam ennyire jól mindent, a hátterektől kezdve a legkisebb cinig!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 22 Thu, 11:15 am 
Forum Addict

Syunikiss: Kösziiiiiiiii!! és én egyáltalán nem bánom a hosszú postot, mert így számomra is igy egy kisebb élmény :3 És megerősíti azt bennem, hogy mindenképp ki akar jutni majd egy Mucc- koncira :oops: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 22 Thu, 11:21 am 
oshare booty
oshare booty

hja érdemes

aaaaaam a jame szerint ez a márc 15ei koncijuk, sztem az van fent youtube-on is egy ideje.. szal kb mindenki látta már, max a minősége lesz jobb, meg készülhet audiorip a népnek!

érdekelne h miért vártak ennyit vele.. talán az új single dala miatt?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 22 Thu, 1:01 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:
érdekelne h miért vártak ennyit vele.. talán az új single dala miatt?

Szerintem tuti amiatt.

Egyéb infó róla még (JaME szintén): Live Chronicle 3 ~"Kyutai" in Nippon Budokan~ a címe, és kb. 180 perces lesz, két lemezen. Lesz hozzá bónusznak "tour staff pass"-replika, Miya és Yukke pengetőinek mása, meg valami fotós izé.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 23 Fri, 9:39 pm 
Forum Fanatic

Rövid Zy48 interjúrészlet@JaME

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 31 Sat, 11:40 am 
Forum Fanatic

Mucc - Freesia PV (youtube, nem túl jó minőség)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 31 Sat, 5:06 pm 
Member

wowwaa *__*
de jó lett a pv!! *w*
köfi :]

A konci meg naggggyon gyóó volt*.* ez nem hinném, hogy bárki már felül múlnáXD Hát én nem vagyok azaz élménybeszámolós fajtaxD egyszerűen nem lehet szavakba önteni ^^;;
Image
Ja ömmm, ugyi volt a Jack in the box, és ott az összeförrenésből lett a Karasu (vagy hogyis ...) http://www.myspace.com/karasuofficial .
vocal : Tatsurou
guitar : Hiroto (A9)
guitar : Mizuki (Sadie)
bass : dunch (jealkb)
drum : Kenzo (Ayabie)

elvileg a jövőben is fognak együtt tevékenykedni^^ van egy olyan című számuk hogy 今日のために1曲作ってきました! és egy olyan hogy Lastica :]

najó*muhaha*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 31 Sat, 5:17 pm 
Forum Fanatic

Yashami wrote:
http://www.myspace.com/karasuofficial

Köszi, nem tudtam, hogy van már hivatalos myspace-ük is, cool!! :) Annyit vágtam csak, hogy felléptek, meg hogy folytatni akarják az együttműködést. Bár érdekes, hogy hogyan fogják összeegyeztetni. xDDD

Amúgy csak ez a Lastica még az egyetlen saját daluk, a japán szöveg amit idéztél valami olyasmit jelent, hogy "csinálnunk kell egy dalt!" (google translator szerint legalábbis). :lol:

Egyébként a Jack in the Box-on játszottak egy Kuroyume (Like@Angel) és egy Creature Creature (Red) dalt is. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 31 Sat, 5:20 pm 
Member

Jigsaw wrote:
Amúgy csak ez a Lastica még az egyetlen saját daluk, a japán szöveg amit idéztél valami olyasmit jelent, hogy "csinálnunk kell egy dalt!" (google translator szerint legalábbis). :lol:

oh, oké kösziXD én is csak a japán szövegből próbáltam bogarászniXD
de a Lastica az jóó~~~ bejövős:] mókás

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 01 Sun, 6:09 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Eljutottam odáig h megnéztem a Freesia PV-t:
A képi megvalósítás nagyon tetszik, de a dal valahogy most nem vágott földhöz. Hosszú és vontatott egy picit, imho.
Viszont lol, Yukke a nagybőgővel! :3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 01 Sun, 6:18 pm 
Forum Fanatic

Aru wrote:
Hosszú és vontatott egy picit, imho.

Egyezik a véleményünk. Jóóó~ oké, bevallom, igazából nem is néztem végig, nem bírtam. :|

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1404 posts ]  Go to page Previous  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 94  Next

All times are UTC + 1 hour