no átnyálaztam a pvt néháyszor ergó véleményezek (d nagy örömére)
ami a pv-t illeti.. vicces volt a gazra fókuszáló start (mintha a linkin park what i've done-ja kezdődne). annál szebb volt a harci jelenetek sokasága, le a kalappal a stáb előtt.. najó meg gaku is ott volt!
amit viszont előre tudtam -és nem is tévedtem- h gaku meg fog sérülni a nagy éneklésbe, mert kellett a monumentál térden dülöngélés.. az imidzséház már-már hozzátartozik és lám meg is történt
de egyébként korrekt pv, bár vmivel vidámabbat is alkothatott vna így nyár elejére
amia számot illeti a refrén nagyon tetszik, habár sok extrával/újjal sztem nem lepett meg minket a mester, de valahogy az a rendeshang-falzett-rendes váltás az ő előadásában olyan széppé varázsolta nekem.
ami kevésbé tetszett az az eleje, ill a verzék, azaz az a pánsípos mittomén milyenes dallamvonal a beszaggatott gitárokkal. kicsit redemptionos imidzset ad neki.. vagy arra emlékeztet, csak az a gáz h ebben a tradícionális fílingű dallamvilágban írta meg toshiro masuda a naruto összes ost-jét, és ő valahogy sokkal szebben bele tudta keverni a gitárokat (pedig azokban is van bőven) szal itt valahogy nem volt annyira kreatív.
de a darab tetőpontja nekem a zátókóda volt, az a szintis kis melódia... szal abban semmi kivetni valót nem találtam
ami kár h csak egy új szám lesz az új single-ön és sztem egyedül azért nem fogunk úgy ráunni (mint a redemptionra és a hana ni nemtommire) mert nemsokkal utána jön a skin live is.
de mindenesetre imo kötelező megnézni a pv-t