Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 2:34 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 181  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 2:55 pm 
Official HobbitGirl

Rin wrote:
nem hagyták volna... Nanami-val is megbeszéltük DEG-en is, hogy aki kidől azt megtartjuk... ennek fejében 3szor le is fejeltem szegénytXD de nem vittek ki senkit XD
Ezt minden egyes adandó alkalommal megemlíted... úgyhogy legközelebb én fejellek le, majd ráállok egy sámlira, és akkor horrorsó lesz számodra : >
Egyébként valamelyest enyhíti bánatom, hogy Rest in Peace-t és Mado-t nem adták elő Merryék... na majd ha legközelebb jönnek a közelbe, és én is ott leszek (merem remélni..), majd akkor... : >

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 2:55 pm 
Senior Member

Végre megérkezett a gépem a javításból! Tegnap óta itt szenvedek hogy nem tudok írni a topicba!!!

ÚÚÚRISTENDEJÓÓÓÓVOLT!!
Nem megyek bele nagyon, Jigsaw tényleg minden fontosat leírt!!
Kapunyitáskor sikeresen benyomakodtunk a lepcső mellett, így nagyon hamar bekerültem!! Kabát le, az első sor már kialakult így beálltam a második sorba!! Minden annyira közel volt, a dob is... ahhh úgy örültem!! Kb a 3. számra már az első sorban voltam a mögöttem nyomuló német pasasnak köszönhetően egy hatalmas német csajszi, és egy bivaly erő s japán kiscsaj között!!
A koncert fantasztikus volt a hangosítástól eltekintve!!!
Megsimiztem Tetsu combját, majd egy pengetője is a kezembe hullott!! Teljes az öröm!!! Hibátlan volt!!
Még sok sok ilyen koncit akarooook!!!! :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 2:56 pm 
Forum Addict

Nanami wrote:
Rin wrote:
nem hagyták volna... Nanami-val is megbeszéltük DEG-en is, hogy aki kidől azt megtartjuk... ennek fejében 3szor le is fejeltem szegénytXD de nem vittek ki senkit XD
Ezt minden egyes adandó alkalommal megemlíted... úgyhogy legközelebb én fejellek le, majd ráállok egy sámlira, és akkor horrorsó lesz számodra : >
Egyébként valamelyest enyhíti bánatom, hogy Rest in Peace-t és Mado-t nem adták elő Merryék... na majd ha legközelebb jönnek a közelbe, és én is ott leszek (merem remélni..), majd akkor... : >

jó de csak azért mert nagyon sajnálom XD De a Child Prey ... az Child Prey XD

okéé... 190cm platformban... nagy sámlit hozz XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 2:57 pm 
oshare booty
oshare booty

Kane wrote:
Még sok sok ilyen koncit akarooook!!!! :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3:

iiiigen én is!!! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 3:01 pm 
Forum Addict

Én mondjuk nagyon meglepődtem, hogy milyen kevesen vannak - főleg dir en grey után valahogy ennél nagyobb népsűrűségre számítottam. Meg itt a SoJ-on olyan természetes, hogy mindenki ismeri a Merryt... de lehet hogy ez nem ilyen általános Európa-szerte... ezek szerint...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 3:03 pm 
oshare booty
oshare booty

setsuna wrote:
Én mondjuk nagyon meglepődtem, hogy milyen kevesen vannak - főleg dir en grey után valahogy ennél nagyobb népsűrűségre számítottam. Meg itt a SoJ-on olyan természetes, hogy mindenki ismeri a Merryt... de lehet hogy ez nem ilyen általános Európa-szerte... ezek szerint...

nembaj.. jöjjenek ide.. van occsó sör meg tejautomata :D itten minden második ember ismeri őket!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 3:10 pm 
Forum Addict

Jaja, egyetértek, jöjjenek csak!

Néztem Yuu blogját, de november 20 óta semmit sem írt...
Pedig úgy reménykedtem, hátha van valami kép fenn... mondjuk a macskáról vagy a fanbookról

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 3:12 pm 
oshare booty
oshare booty

setsuna wrote:
Jaja, egyetértek, jöjjenek csak!

Néztem Yuu blogját, de november 20 óta semmit sem írt...
Pedig úgy reménykedtem, hátha van valami kép fenn... mondjuk a macskáról vagy a fanbookról

az korai lenne imo mert ma vannak ugye fro-ban.. majd miki körül sztem leghamarabb...
mi a link..? én is szeretnék ien helyeket figyelni.. már sok fenpage meg nemtommit *dyin for a setlist*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 3:15 pm 
Official HobbitGirl

setsuna wrote:
Hogyhogy, hát nem volt teli a koncertterem? o___O

Rin: meglesz! Majd felveszem a barkácsoló leszbi szerelésemet, ahhoz úgyis vastagtalpú ronda zöld leszbicipő dukál, és akkor.. háháá XD (sőt, hozok satut és harapófogót is, hogy ijesztő legyek XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 3:24 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
.
mi a link..? én is szeretnék ien helyeket figyelni.. már sok fenpage meg nemtommit *dyin for a setlist*

A link: http://ketulog.269g.net/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 3:25 pm 
oshare booty
oshare booty

setsuna wrote:
pszabi wrote:
.

A link: http://ketulog.269g.net/

köszi szépen! Vo(*o*)oV

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 3:26 pm 
Site Admin

Nanami wrote:
setsuna wrote:
Én mondjuk nagyon meglepõdtem, hogy milyen kevesen vannak - fõleg dir en grey után valahogy ennél nagyobb népsûrûségre számítottam. Meg itt a SoJ-on olyan természetes, hogy mindenki ismeri a Merryt... de lehet hogy ez nem ilyen általános Európa-szerte... ezek szerint...
Hogyhogy, hát nem volt teli a koncertterem? o___O

nem, harmadig ha volt, pedig ez alapból a kisebb terem volt, nem az ahol a Désp/Kagerou-t tartották, ahol pedig úgy háromnegyedik voltak kb. szerintem még kevesebben voltak mint év elején Deadman-en. mikor odaértünk csak néztem, hogy wtf, összesen ha úgy 300 ember ha állhatott kint, aztán ehhez még jöttek persze, de akkoris.. o_O

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 3:28 pm 
oshare booty
oshare booty

igen ennyi erővel jöhetnek ide is!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 3:35 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Kane wrote:
Megsimiztem Tetsu combját

Hé! Nem kell túlozni, az csak a térde volt! XD Én viszont letaperásztam a kezét. :beee:
Ahh, szóval igen, most próbálom összeszedni a gondolataimat... A meet & greet az amilyen rövid volt, annyira intenzív élmény, szerencsére nem volt időm bepánikolni előtte, csak egy bárgyú vigyort felölteni, amikor egyszercsak hirtelen ott volt előttem Nero teljes életnagyságban! XD Orra alá toltam An fanbookját, litániát körmölt bele (de aki azt a macskakaparást ki tudja silabizálni, az kap sütit és tejet XD), utána diszkréten odabiggyesztettem neki a pípsó bookletem, arra is firkált, egyáltalán nem zavartatta magát, odaadtam neki a funbookot, amin először meglepődött, de örült neki, és később át is lapozta, fene a kíváncsi mindenit neki! XD És megvolt a hírös Nero-féle kétkézzelszorongatomamancsod kézrázás. ^__^ Közben An fanbookja szolidan odacsúszott Gara elé, aki természetesen egy kukkot nem szólt volna, mivel ugyebár szopott! XDDD Vicces volt úgy felvenni vele a szemkontaktust, hogy egy kampós végű cukorrúd fityeg ki a szájából. XD Biccentett a fejével, hogy aláírja e, szorgosan bólogattam, hogy naná! Így végül mindenkivel aláírattam mindent, amit kellett, probléma egy szál se! Yuu nagyon örült a macskának, vigyorgott, mint pék kutyája a kiflire, nagyon aranyos volt, de valaki tanítsa meg rendesen kezet fogni, mert egy döglött pontyba több erő szorult... XD Kenichi meg játszotta ott a kúlos rokksztárt napszemüvegben (hát nem jött neki össze =DDD), még kezet rázni se volt nagyon hajlandó, de a képébe toltam a mancsom, szóval kénytelen volt megfogni, háhá. Aztán Tetsu következett (hjajajjaaajjj~ :heart: ), mikor kezet fogtunk, közöltem vele, hogy "te vagy a kedvencem", mire elmosolyodott, és visszakérdezett, hogy "tényleg?" ...AAAW! :love: Igen, ez nekem így az egész napra megadta a raburabu alaphangulatot! XD
Ami még poén volt, hogy miután kijöttem a NeoTokyo épületből, Annal és Megumivel leléptünk volna shopni, de utánunk szaladt egy japán leány, akit később a Merry staff tagjaként azonosítottunk be, és lefotózódtunk! ^__^ Kérdezte tőlünk, hogy hány évesek vagyunk, és ki a kedvencünk az együttesből. Azért jó szeme volt a csajnak, kiszúrta az elit réteget! XDDD Kíváncsi leszek, mi lesz a fotónk sorsa...
Utána mi Annal vállaltuk, hogy kimászunk a halle elé várakozni, és tartani a sort, ami úgy nem igazán jött össze, de azért megérte az a röpke hat órányi fagyoskodás, mert írhattunk a Gara Note-ba! XDDDD Meg fogunk halni!!! Remélem, Death Note manga és anime mindenkinek tiszta, mert ez akkor poén! Lényeg, hogy egy staffos adta ki egy csajnak elől, hogy ez Garáé, és írkáljon bele mindenki valamit. Hát mi szívélyesen invitáltuk őket kies hazánkba, úgyhogy ha ezek után se fogadnak szót, akkor menjenek a sunyiba, hiszen lépten-nyomon le lettek terrorizálva azzal, hogy "come to Hungary"! XD
Maga a koncert az nekem annak ellenére is nagyon nagy élmény volt, hogy a hangosítás kritikán aluli volt, és Gara hangjából egyszerűen semmit se lehetett hallani... Pedig ő mindent beleadott, hozta a formáját, és ez bosszantott is eléggé, hogy a lelkét kiteszi, és erre így elcseszik a dolgokat... >.>" De mondom, ettől függetlenül élveztem, mert tényleg olyan volt a színpadi produkció, hogy az magával ragadott, apait-anyait beleadtak, Gara gangsta bitch mozgáskultúrája azért nem gyenge! :laugh: És igen, firkált nekünk, németül-angolul vegyesen, a "Merry rockt die Scheisse fett!" fájt a legjobban, nem tudom, melyik elvetemült német tanította ezt meg neki, de örök hálám üldözze! XDDD És igen, Nero is kommunikált a közönséggel dajcsul, egész jól ment neki, kivéve, amikor hosszasan lehajolt, hogy lessen a puskájából, de az meg édes volt nagyon! XD Legalább próbálkoztak, és ez dícséretes!
Hm, mondjuk a koncert túlnyomó részében én Tetsut bámultam (egyszerűen nem lehetett nem nézni, ugyanis az egy címeres ribanc, amit ott levágott a begerjedt fengörlöknek, hátööö...), lehengerlő egy kisugárzása van... :drool: Nem megyek bele a részletekbe, úgyis mindenkit idegesítettem az állandó aktív fengörlizmussal, de tény, hogy Tetsu nem egyszer törte össze a szívemet koncert alatt. :drop2: És végül én is kaptam pengetőt, ezer hála és köszönet Anchannak, aki a hajában lelt rá a szakrális kegytárgyra, és aztán nekem adta. :heart:
Hiányoltam pár számot a setlistből, amit általában mindig előadnak (Yasashisa Kid o_o nemvoltnemvolthörr), de panaszra sem volt okom, mert így is rendesen kielégítették minden igényem, széttomboltam az agyam, na meg szereztem pár kék-zöld foltot, mikor felpasszíroztak a felajzott német leányok a korlátra, de hát egy jó, intenzív, szenvedélyes koncert meg ezzel jár. És tényleg, ahhoz képest, hogy nem voltunk sokan, a közönség nagyon energikus volt, mondhatni, kifejezetten agresszív, legalábbis ahol mi álltunk, ott akadt pár állat, akiket úgy szívesen szájba billentettem volna, ha lett volna helyem megmozdulni... Ez a nagy szerencséjük egyeseknek. >.>
Tehát a ratyi hangosítás ellenére is hatalmas volt a koncert, és remélem, hogy az együttest is lelkesítette a tény, hogy az egész halle extázisban fetrengett miattuk, és ezért a közeljövőben majd ismét visszalátogatnak... Avagy megfogadják kedves, és kicsit sem agresszív (XD) invitálásunkat Magyarhonba, ahol van occsó sör, és jó nők! XDDDD
Koncert után pedig még páran megvártuk a bagázst, ahogy félkómában kivonultak a buszukhoz, kötelességtudóan integettek, és a saját szemünkkel győződhettünk meg róla, hogy Rin macsekja jó kezekben van, Yuu valóban imádta, mert ott figyelt a kisbusz hátuljában! :smile2:
Én istenien éreztem magam, életem egyik legjobb élménye volt, most hihetetlen boldogság van a szívemben, imádom ezeket a zakkant birkákat, és persze minden bűntársat, aki velem volt koncerten! Szeretlek benneteket! :heart: A végére elcsöppentem, elnézést, de most éreztem át az egésznek a súlyát, és aaaah! XD
Már várom a következő alkalmat! :wink:

Vo(*o*)oV

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 03 Sun, 4:29 pm 
oshare booty
oshare booty

jaaaaaaj jigsaw!! a merii csibi és ermine rajzot scanneld be lécci!
Vo(*o*)oV

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 181  Next

All times are UTC + 1 hour