666 live-ról mit is mondhatnék...
Hyde tépi a gitár húrjait Kaz helyett, mivel az akkor még ezerrel a Spin Aqua körül munkálkodott. Kevesebb zenész van a színpadon, így kicsit érdekesen szólnak a dalok, Hyde hangja lelkesen csúszkál ide-oda, és már énektechnika terén megvillantja, hogy milyen "hangképzésre" számíthatunk majd a Faith live-on (Üvölt, rekedt, néhol kifejezetten hamis, képlékenyen kezeli az eredetileg megírt dallamot..., de nagyon lelkes. Ezen koncert után akartam először megfojtani..LOL). Vannak kifejezetten kellemes percei a lemeznek, pl. a jó sok próbafelvétel, amit becsempésztek a koncert felvételei közé.....Moonchild fotózásos napszemüveg ránőtt az orrára..
+ Horizont közönséggel való együtt éneklése
+ Oazis gyorsított változata
+ Midnight celebration
+ Meg van egy Laruku cover is rajta, hát elég érdekesre sikeredett
Faith live...
Van már Kaz, és kissé buggyant szintis, nomeg totálisan felpörgött Hyde-unk. Hangszerelés és látvány szempontjából sokkal jobb mint a 666, de drága aranytorkú dalnokunk éneklési technikája..hát hagy kivetni valót maga után, legalábbis számomra. De én sajnos képtelen vagyok elvonatkoztatni attól, hogy a Laruku énekese és ez a HYDE nem ugyanaz....A koncert csúcspontja számomra a Perfect Moment bevezető gitártémája, az meseszép, egy kész mestermű, elhallgattam volna csak azt a részt legalább 10 percig. A bonus dvd érdekes, a koncertrészek irritálóan borzalmas minőségben, torzított hanggal vannak felvéve, de az egyebek jópofák.
Vamps live
Hatalmas pozitív meglepetés számomra a dvd mindkét lemeze. Rendelésesélyes az új Vamps kislemezzel együtt, meg az L'7-es dvd-vel...+ jó lenne ha rám szakadna az OTP..! Szerintem Haido jobban énekel, mint a Faith live-on, a Time goes by-tól kifejezetten élvezetes a koncert a sok hülye effect ellenére is..hogy azt ki találta ki...na mindegy. A második lemez meg nagyon jó, hatalmasak nevettem rajta.
Ki látta még bármelyik koncertet, szívesen olvasnám a véleményeteket.
Szép új kép: