Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 5:48 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 09 Thu, 10:42 am 
Forum Addict

Case wrote:
az elsö adagban kik is voltak benne végülis? *kiváncsi*

Tokubei
Ariana
Zoska
tenshi
Case
megumi
meg mi ketten tesómmal

Profile  

Post subject: :)))
PostPosted: 2006 Mar 09 Thu, 5:33 pm 
Forum Addict

Setsuna: én megyek akkor mindenféleképpen, a második körből ki ne hagyjatok;))) Holnap v. holnapután már megy is a pénz... :)))

Profile  

Post subject: Re: :)))
PostPosted: 2006 Mar 09 Thu, 6:44 pm 
Forum Addict

Hicuki wrote:
Setsuna: én megyek akkor mindenféleképpen, a második körből ki ne hagyjatok;))) Holnap v. holnapután már megy is a pénz... :)))

Jójó, nem hagyunk ki, ne félj :)

Profile  

Post subject: Re: :)))
PostPosted: 2006 Mar 10 Fri, 10:24 am 
Forum Addict

setsuna wrote:
Hicuki wrote:

Jójó, nem hagyunk ki, ne félj :)

:))) Okké:))) Picit félek... huh,első ilyen utam lesz...mármint teljesen új közegben...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 10 Fri, 11:21 am 
Forum Addict

Nekem is :P :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 10 Fri, 8:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nekem is..... 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 12 Sun, 11:26 pm 
Forum Expert
Forum Expert

A buliban ígértem én egy olyat, hogy Clever Sleazoid pövö ohne nasty felirat. Igaz, ezen logó van a sarokban, de minden nem lehet tökéletes...

Tessék parancsolni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 1:21 am 
Site Admin

Jude wrote:
A buliban ígértem én egy olyat, hogy Clever Sleazoid pövö ohne nasty felirat. Igaz, ezen logó van a sarokban, de minden nem lehet tökéletes...

Tessék parancsolni!

wraaar, örök hála! végre nem kell letakarnom a fél képernyöt ha meg akarom nézni... xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 8:41 am 
Official Cheerleader

Jude wrote:

Tessék parancsolni!

oh a drága [S] logo, azt megszokta a szemünk, egy csomó pv sarkán ott lóg xDD
és OMFG ebben látszanak a bandatagok, nem csak kyo O_o!
thanx

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 12:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

na megnéztem az új DEG dvd-t és eldöntöttem hogy nem igazán érdekelnek élőben. Eddig sem volt meglepő hogy Kyo kicsit "átírja" a számokat..de most már szinte az összes éneklős részt széthörgi. De a zenészek viszont iszonyatosan pontosak. Most hogy végre pontosan dinamikusan hozzák élőben is a zenét az ének kezd értékelhetetlen lenni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 1:46 pm 
Elite Member

Mona wrote:
De a zenészek viszont iszonyatosan pontosak. Most hogy végre pontosan dinamikusan hozzák élõben is a zenét az ének kezd értékelhetetlen lenni

Ezt mi is megfigyeltük, hogy amíg Die, Kaoru, Toshiya meg Shinya félelmetesen pontosan hozza az album-minőséget, addig Kyo néha minősíthetetlenül énekel. De az is feltűnt, hogy amíg Berlinben tényleg nagyon hamis volt, a Rock am Ring/Rock im Park stb. helyeken már jópár fokkal jobban énekelt. Nem tudom, hogy annak tudható-e be a dolog, hogy az volt az első európai koncert, és izgult, vagy csak sz*rt az egészre, mondván nekünk az úgyis jó lesz. Abban viszont nagyon reménykedem, hogy idén valahogy az egész koncert nyugisabban és profibban zajlik majd (mert pl. az erősítők szerintem olyan szinten torzítottak, hogy néha csak a basszust lehetett hallani).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 2:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nekem van egy olyan érzésem hogy ha kikerülnek a megszokott közegből egy kicsit cikinek érzik a nőies vonulatát az egésznek (nem ez a legpontosabb szó ide hogy ciki de most nem akarok 20 oldalt írni) ..Azt ők is érzik hogy itt nem sikongató lányok ezrei várják öket rock am-en inkább hasonlított a közönség egy rammstein fan seregre. Szal ők is a férfiasabb, keményebb, brutálisabb, betegebb részét domborították ki a szigetországon kívül. A kis szakállka nem tom kicsodán meg kyo is a próbált minél betegebbnek, "keményebbnek" tünni és a kötelező nőies elemeket minél inkább háttérbe szorítani. Én ennek tudom be za értelmetlen üvöltözéseket..monnyuk rock am park on télleg volt értékelhető rész is.-..de szerintem a "szarhoz képest a kevésbé szar" nem kéne hogy kyo mércéje legyen

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 2:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Zoska wrote:
(mert pl. az erősítők szerintem olyan szinten torzítottak, hogy néha csak a basszust lehetett hallani).

szerintem egyszerűen még a staff sincs felkészülve az európai fesztiválokra. Az egy egyedi dolog és hiába hozta a deg a saját embereit..ide sok éves tapasztalat kell...hogy jól belőj egy nagy fesztiválos szinpadon mindent. SZóval szerintem ez marad ilyen ..monnyuk a dvd-n bootleg verziós koncertek vannak. szal nem azt halljuk ahogy ott szóltak hanem az összes zenész hangja be van vezetve egy keverőbe(ugyanaz ami kifele is megy a hangfalakra) és mint egy stúdióban a steril játékukat veszik fel majd azt rakják vissza a koncert videora.. még csak után keverés sincs... ezért ennyire szar egy normál koncert dvd-nél ezt a bootleget még keverik 3 hónapig mire kiadják

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 3:09 pm 
Elite Member

Nem is a DVD-n volt gáz az erősítés igazán, hanem élőben, hátul.

A berlini koncerten meg nagyrészt sikongató lányok voltak, és hát ott volt a legrosszabb az ének. A párizsin is végig hörgött. Nem hiszem, hogy itt arról lenne szó, hogy Kyo úgy érzi, hogy a nagy metalos, headbangelő srácoknak, akik japánt csak a tévében láttak, és félig-meddig szentségtörésnek érzik a "japán" meg a "rock" szót egy mondatban, mindenképpen meg kellene felelnie (mert nem előttük hörgött a legtöbbet). Szerintem csak túlmozogja magát a kis édes. Az első koncert volt félelmetesen rossz, az az, amit nem tudom, hogy hová tegyek: hanyagság, hogy a hülye fangirlöknek úgyis tetszik, vagy izgalom, vagy idegesség a szar körülmények miatt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 13 Mon, 3:25 pm 
Site Admin

Mona wrote:
na megnéztem az új DEG dvd-t és eldöntöttem hogy nem igazán érdekelnek élõben.

heee..? de azé' koncertre jössz? o_O?

én még sajna mindig nem tudtam megnézni a koncertet. talán majd szerdán..

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour