Sound Of Japan.hu
http://soundofjapan.hu/forum/

Key Party
http://soundofjapan.hu/forum/viewtopic.php?f=3&t=122
Page 1 of 7

Author:  Case [ 2004 Dec 27 Mon, 4:14 pm ]
Post subject:  Key Party

Külön topicot kapott minden idök legjobb indies visual kiadója, a Key Party annak örömére, hogy több évnyi hallgatás után újra aktívak. :heart:

Végre van némi infó a háromnapos májusi Hold Your Key 2005 eseményröl:
http://www.kumara.jp/
Egyenlöre amennyire ki tudtam bogarászni nem nagyon lehet tudni, hogy ki lép fel, meg mi is lesz a program pontosan, csak annyi, hogy Mast, meg Kyoka (Aliene Ma'riage) ott lesz. :grin:

Author:  StabWest [ 2004 Dec 28 Tue, 5:35 pm ]
Post subject: 

A szavazásnál gondban voltam, mert az Aliene Ma'riage és a Noir Fleurir is a kedvencek közt van. (Az Eliphas Levi kivételével, a többit még nem hallottam.)
Remélem, a kiadó talál/talált ilyen kaliberű csapatokat!

Author:  megumi [ 2004 Dec 28 Tue, 7:28 pm ]
Post subject: 

:love3: Eliphas Levi nagyo~n rulez, Crow az tettszett :smile:, de azé egyértelműen Eliphas-ra szavaztam :grin:...
többieket annyira én se ismerem
Szóval Stabwesthez csatlakozva én is reménykedek, hogy csupa jó új cuccot dobnak majd ki :)

Author:  Erisz [ 2004 Dec 29 Wed, 1:53 am ]
Post subject: 

Én innen csak a Noir fleurir-t ismerem, mármint hallgattam már. Be kéne hoznom ezt a lemaradást is.... :P vagy nem :grin:
*Erisz ma megőrült*
De amit Noir fleurir-tól hallottam egész jó volt.

Author:  C_V [ 2005 Mar 16 Wed, 9:09 am ]
Post subject: 

És még csak most vettem észre ezt a topicot..Avatarom után még kell kérdezni kire szavaztam? :greengrin: Aliene Ma'riage rulz, egyik kedvenc japán bandám, de a Noir Fleurirt és az Eliphas Levi-t is naon bírom, többieket nem ismerem. Úgyhogy Casehet intézném a következő kérdésem, hogy érdemes-e rájuk vadászni, vagy inkább a felejthetőbb bandák közé tartoznak? :)

Author:  Locdog_Mc [ 2005 Mar 16 Wed, 9:16 am ]
Post subject: 

egyértelmű noir fleurir :headphone: :smile2:

Author:  Case [ 2006 Jul 26 Wed, 10:30 pm ]
Post subject: 

Ez a topic kissé be van halodva, de azé' ide is spammelem a hirrovatot.. xD

Quote:
*A legendás vk indies label, a szépemlékû Key Party rajongóinak nagy örömére, a kiadó három egykori zenekarának volt tagjai alkalmi zenekart alapítottak, mely session-zenekarhoz képest némiképpen meglepetõ módon, azonban sokak nagy örömére, nem csak koncertekre korlátozza majd tevékenységét, hanem meg is jelenteti az anyagait. A Deflina Ma'riage néven futó csapat tagjai közt van a volt Aliene Ma'riage énekes Kyoka, Tomo aki a Deflower-ben még gitárosként szerepelt, az utódzenekar Noir fleurir-ben azonban már énekesként, valamint Aya, aki pedig a Missaline Rei basszerosa volt. Hozzájuk csatlakozott még a Kenrlle/Kinarura dobosa, Dokodemodora és a zenekar augusztus 9-én és szeptember 17-én ad majd ki egy-egy kislemezt.

Ez azé' így mennyire rohadt jól hangzik már? *o*

Author:  Jigsaw [ 2006 Jul 26 Wed, 10:48 pm ]
Post subject: 

Quote:
*A legendás vk indies label, a szépemlékű Key Party rajongóinak nagy örömére, a kiadó három egykori zenekarának volt tagjai alkalmi zenekart alapítottak, mely session-zenekarhoz képest némiképpen meglepető módon, azonban sokak nagy örömére, nem csak koncertekre korlátozza majd tevékenységét, hanem meg is jelenteti az anyagait. A Deflina Ma'riage néven futó csapat tagjai közt van a volt Aliene Ma'riage énekes Kyoka, Tomo aki a Deflower-ben még gitárosként szerepelt, az utódzenekar Noir fleurir-ben azonban már énekesként, valamint Aya, aki pedig a Missaline Rei basszerosa volt. Hozzájuk csatlakozott még a Kenrlle/Kinarura dobosa, Dokodemodora és a zenekar augusztus 9-én és szeptember 17-én ad majd ki egy-egy kislemezt.

Na jóóó, ahol volt Aliene Ma'riage és Noir Fleurir muzsikusok vannak, az csak jó lehet. 8) 8) 8)

Author:  Case [ 2006 Aug 15 Tue, 2:45 pm ]
Post subject: 

Nyahh, ezzel el kell büszkélkednem. *o*
Ma jött meg pár CD, amit egy amcsi ismerös adott el.. (hogy miért ad el bárki ilyesmiket... sose fogom megérteni, de sebaj... nem én fogom lebeszélni róla. xD) csupa olyan cucc, ami már a megjelenése (2000-es mind) után pár hónappal elfogyott mindenhol. o_O"

Image

Noir fleurir-Deflower (ezt nem is árusították sehol, csak koncerteken osztogatták)
Image

Noir fleurir-Millenium (a kvázi legendás kvarc-órás díszdobozzal. <3)
Image

Noir fleurir-Celebration (válogatás VHS-eken megjelent 1-2 számot leszámítva az egyetlen Noir fleurir koncertvideó, amit amennyire tudom soha senki nem digizett be. Allitolag másfél óra tömény indie gyönyör. <3 <3 <3)
Image

Mióta megjelentek áhitozok ezek után, de már réges rég feladtam a reményt, hogy valaha is be tudom öket szerezni valahonnan.. erre meg.. :heart: A két CD meg ugyebár simán a tíz legjobb valaha megjelent indies vk kiadvány közt van. <3

*nagyon, nagyon, nagyon happy* :heart: :pinky2: :love4:

Author:  StabWest [ 2006 Aug 15 Tue, 3:07 pm ]
Post subject: 

Case: Merre is laksz? :twisted: :P

Author:  Case [ 2006 Aug 15 Tue, 5:20 pm ]
Post subject: 

StabWest wrote:
Case: Merre is laksz? :twisted: :P

nyemmondomeeg. :beee:

egyébként örülök, hogy még csekkolgatod a fórumot néha. már azt hittem teljesen eltüntél. :grin: (meg nálam van még egy rw-d, amit réges-réges-régen illett volna visszaadnom.. o_o/)

Author:  StabWest [ 2006 Aug 15 Tue, 6:07 pm ]
Post subject: 

Szoktam itt nézelődni, csak nem vagyok aktív állapotban :). Meg a japán zenebonát is reklámozgatom erre-arra (többek közt a Noir Fleurir, Aliene Ma'riage, Missalina Rei triót is :)).
RW. Cég ajándéka :D .

Author:  Jigsaw [ 2006 Aug 15 Tue, 6:14 pm ]
Post subject: 

Case wrote:
Ma jött meg pár CD, amit egy amcsi ismerös adott el.. (hogy miért ad el bárki ilyesmiket... sose fogom megérteni, de sebaj... nem én fogom lebeszélni róla. xD) csupa olyan cucc, ami már a megjelenése (2000-es mind) után pár hónappal elfogyott mindenhol. o_O"

*rá-droolozik a cuccokra, aztán udvariasan eltünteti a nyáltócsákat és odébbáll* :grin:
Csupa-csupa nagyon coolnak ígérkező stuff, hát szép vétel volt, az biztos!! :kitty:

Author:  Case [ 2006 Aug 15 Tue, 11:23 pm ]
Post subject: 

StabWest wrote:
Szoktam itt nézelõdni, csak nem vagyok aktív állapotban :). Meg a japán zenebonát is reklámozgatom erre-arra (többek közt a Noir Fleurir, Aliene Ma'riage, Missalina Rei triót is :)).
RW. Cég ajándéka :D .

oohh, köszönöm a nép nevében! (és azé' bocs.. :sweatdrop: )

(idokozben utanakeresgettem es rajottem, hogy van még 2 Nf koncertvideo, de ez ettöl még ugyanolyan csuda-csuda marad. *o*)

jah, és most jön le az évek óta keresgélt 'kuroki hana no sennenki ~shinshou' dupla CD, meg az utolsó NF album, a 'kuroki hana no sennenki ~saigoshou'. Majd rakom fel oket ftp-re a napokban. <3

Author:  StabWest [ 2006 Aug 16 Wed, 4:02 pm ]
Post subject: 

Case wrote:
oohh, köszönöm a nép nevében! (és azé' bocs.. :sweatdrop: )

Meg kismaci :P .

O_o... Mennyi NF cucc. Nekem videóban még mindig csak az ismertebb klipek vannak meg :(. Az mp3-akat meg letámadom majd :D .

(off: Ha gondolod, lehet majd reklámozni a Nippon Shoxx-t egy rockkal foglalkozó hazai honlapon. Hazai és romániai eseményekkel kapcsolatos dolgok vannak rajta. Csak meg kell értekeznem a főszerkesztővel - hú, de komolyan hangott xD. Persze, ez nem garancia, hogy utána már a Pecsában kell tartani a következő bulit :wink: .)

Page 1 of 7 All times are UTC + 1 hour
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/