Oly Case-chan! Hogy Te miket nyitsz itt ^^". Én nem mertem volna sosem megtenni, mert nem igen szereti őket az itteni kis banda
. De én szeretem őket mindenki helyett, és ugye a nagy kedvenc bandám
.
Kedvenc album: Gauze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Életem legjobb albuma!!!!!!!!!!
Verhetetlen mindeddig, és kedvenc videóim is onnan vannak jórészt. Mert ugye a videóklippjei verhetetlenek! Daljai sokszínűek, mint a kis "vidám" Yokan/Yurameki, a jó kis táncolós Mask, Cage vagy épp Raison D'etre, a súlyosan ütős Tsumi to batsu, Schwein no isu és ZAN, a folytogatóan gyönyörű 304 goushitsu és Akuro no oka, és végül az isteni szöveggel áldott Masohyst of decadence.
No de a Missa is nagyon ott van!!!!!!! Kiri to mayu
! Imádom!!!!!!!!! És az a klipp! Toshiya gyönyörű, amikopr lenyeli a borotvapengét és ott öklendezi fel a vért *droolez*...... /me beteg, nagyon beteg..... [S] jó kis bulis dal, és Kyo írta, ami nagy ritkaság ugye, hogy ő dalt írjon
Hmm, Erode! Az a basszgitárrész!!!!!!!! Nem hiába Tocchan írta
. És még ő mondja, hogy tehetségtelen dalíró
..... Negatív, pesszimista álomférfim
. Aoi tsukitól a mai napig is libabőrös vagyok!
Csodálatos!!!!!!!!!! És ott a taroló Garden, ami mehetne buliban, csak el ne sírjam magam rajta, mert a live után ez megesik. Nem hiába. Varázslatos! És ott a byo[]shin, ami nem állja meg a helyét magában, mivel liveban mindent tarol a hangulata. Aki látta az egész koncerttermet egyszerre headbanggelni a dalra, az elképzelheti
.
A többi album se rossz, csak egyik se tetszik 100%osan, mint ez a kettő. A Gauze meg némileg jobb, mert kidolgozottabb szerintem, mint a Missa.
Singel: Azt hiszem a Jealous!
Indies gyönyörűség az Unknown.... Déspair.... A lost és a Jealous összeállításban. Két Deg indies remekmű, jó kis bulizene.
Dal: Menjünk jó szokás szerint albumonként ^^". Hálátlan választasi kényszer, de azért menni fog.
Missa: Kiri to mayu
Gauze: Raison D'etre
Macabre: [KR]cube
Kisou: Embryo
Six ugly: Umbrella
Vulgar: Asunaki koufuku, koenaki asu (valami ilyesmi, képtelen vagyok megjegyezni
)
PV: 304 goushitsu, hakushi no sakura
Annyira jó benne mindenki, ahogy elmebetegesdit játszik ^^", és olyan gyönyörű, hangulatos és ütős. De ott a Raison D'etre, ami persze eyg olyan fajta szépséget mutat be, amit nem sokan értékelnek, de én igen. Szívesen játszottal vona ott a nénit a klippben, ha még egyik szeme kárára is lesz ^^". Meg a Cage is nagy kedvenc..... Kyo doktor bácsi! ZAN meg hihetetlen, azt látni kell, és elszaladni vagy lenyűgözve lenni (én az utóbbi voltam). [KR]cube meg olyan kegyetlenül coolos, amilyet még nem láttam! No meg a Kiri to mayu PVre már droolezoltam, de még ott az Obscure is, ami nagyon jó!!!!! Csak megleshessem egyszer uncensored
.... Toshiya vámpír bácsi!!!!!!!!!!!!!!!
Toshiya mikor nézett ki legjobban? A gond az, hogy róla olyan képet nem tudtak még mutatni, amin ne sikítoztam volna, csak ha nem látszódott rajta rendesen. Egyébként Macabre tour papruhás Toshiya a nyerő, de ugye bizonyos beteg vonzalmam miatt a papruha iránt! (köszönjük Yuki Kaori sensei istennőnek, hogy megalkottam Zaphikielt, amivel mindez kezdetét vette nálam)
Totchi papbácsi!!!!!!!!!!!!!! Oldozz fel Atyám engem is! már olyan rég.........gyóntam........ *droolez*
Kyo nem igen sexy, ha hányik, bár az nem igen hányás, hanem szétköpköd valamit, amit koncert előtt a szájába vesz. Macabre 00>>01en még pontosan be is mutatta ugye ahogy beveszi, megköszöni annak, aki odahozta, aztán megy szerepelni ^^". De szerintem ezzel nagy egyetértés van! Szegényt legtöbban utálják is ezért is, és más okokból, de én imádom, mert kawaii
. Na ha ezt hallaná, addig éltem volna 8) ! Tény ami tény, sminktelen egy ari kisfiúnak néz ki. És igen szép testi adottságokkal megáldott!
Magasságra is tökéletesen alacsony - mellemig ér, ami ugye pont jó
. És ha sminkben van is, ami mostanság nem oly nagyon nyerő legtöbbször, hát Istenem..... a papírzacskót is feltalálták már
.
És mivel kedvenc kinézet kell itt is, akkor le is írnám!
Kyo: bármelyik Gauze/kora Macabre style isteni
Kaoru: Myaku szemkiszúrós rózsaszín rugozó hajal (mutat az avatarára), vagy épp a Macabre turnés sexy kinézete...... Aki látta a DVDt és nőböl van , az tudja ^^".
Die: [KR]cube PVs bérgyilkos drop-dead-cool Die
Tocchan: már volt, de végül mindegy, hogy mit csinál magával, elrontani nem tudja tökéletes szépségét
Shinya: Cage styleos kislány Shinya a gördör fürtöcskéivel, és két coffba kötött hajával ^^".
Röviden ennyi!
Vagy nem is olyan röviden? Hát jólvanna! Fangirl desu!
Életem! Hát nem igen egyezik, de ez csak idő kérdése
. Szokni kell a dolgokat, nem lehet itt mindjárt eszetlenül nekiesni. De nagyszerű tanítvány vagy
!