Hat, a mostani indie szinter nekem annyiranagyon nem jon be... a felsoroltak kozul en a vidollt, az emmuree-t es a deadmant szeretem, a tobbi... dunno, nem azt mondom, hogy a tobbi nem jo, csak vmiert nem erdekelnek annyira. ^^;; Es hogy ezeket miert szeretem... pff, mitt'omen. ^^" A vidoll enekesenek jo hangja van, es a banda zeneileg is jopofa (kivancsi vagyok, az uj taggal miket fognak alkotni). Az emmuree kb. "best of visual kei", es noha tulsagosan nagon sok eredetiseget nem latok a zenejukben (ehe ^^; ), ez nem is baj, orulok annak, hogy valakik meg mindig eletben tartjak a "klasszikus" visual stilust, amit nagyon szeretek. (Nomeg itt is is nagyon tud az enekes.) A deadman meg... dunno, ok csak rulzanak. ^^
Ezeken kivul meg szeretem:
Lucifer (aki sajna nem tul aktiv ^^;; )
Guruguru eigakan (mer' teljesen orultek XD)
...nomeg aztan ott van Kisaki *hehe* meg Michiru meg Hisui, akik erdekelnek, meg meg nehany banda, akiknek a nevet nem sorolom, mert nem jut eszembe, es keso van... de nekik se nagyon szoktam keresni a zenejuket, hanem ha szembejonnek, meghallgatom. ^^
Nemt'om, talan az a gond, hogy nehany tarsasagot (iranyzatot? ^^") leszamitva nekem elegge kiszamithatonak tunik a zenei vilag... persze oke, biztos en tudom rosszul
de keves egyuttes meghallgatasa utan erzek nagy meglepetest, vagy eros vagyat arra, hogy mas zenejuket is megkeressem es meghallgassam. Meg persze az eleg nagy hatrany, hogy sok esetben az egyuttesnek jopofa a zeneje, de az enekes valami kritikan aluli..... >___>