|
A Meine Liebe egy roppant vicces anime! Azok a tipikus sablonkarakterek... a hűvös, überkakkoi természetellenesen széles vállú Ludwig; ellenlábasa -ugyanakkor még így is egy brancsba tartoznak...- Orpherus, a hivatalos főszereplő, akiben a múltkutatási és igazságkövetési mánia az idegesítő fokozaton éppen túlmegy; Eduard, az ő legjobb barátja, kivel közös múltjuk van, a tipikus "jófej" karakter, aki mindenkivel jóban van, és a szíve mélyén szerelemre szomjazik; Naoji, a japán bevándorló (vagy cserediák?! xD), aki roppant hagyománytisztelő, csendes, visszafogott, zárkózott, és Ludwig előszeretettel zaklatja; valamint a kis kedvencem, Camus, aki kb 120 centi, rózsaszín haja van, harisnyakötővel is rendelkezik, és szabadidejében... rózsákkal beszélget. WTF?!? xD Ráadásul a történet egy fiktív miniállamban, Kuchenben játszódik, a Rosenstolz akadémián... xD Számomra, aki mindig jókat mókázik a német nyelv szépségein, kifejezetten élvezetes, ahogy a japánok igyekeznek kimondani azt, hogy ROSENSTOLZ, valamint Orpherus, mindig máshogy sikerül, és érdekes eredmények születnek! Ja és a fővicc az, hogy Camus és Naoji szinkronhangjai (Ishida Akira és Hoshi Souichiro) pár rész után egyszercsak karaktert cserélnek, és onnantól kezdve Ishida Akira szólaltatja meg Naojit, és fordítva!! xD Sajnos nem néztem végig az animét, 8 részt bírtam a 13ból, de az alatt a 8 rész alatt sem történt SEMMI... xD Viszont van benne egy totális mellékszereplő, Isaac, aki egy kúlos író, és mindig egy kávézó teraszán ücsörög, és egészen véletlenül mindig tudja, kivel-mi történik. Na érte érdemes volt végigszenvedni 8 részt. (meg a rózsás kissrácért xD) Szóval egy ilyen ismertetőírás után a konklúzió: Dev, te is nézzél Meine Liebét! ^__^ Lehet, nekem is elő kéne vakarnom a maradék 4-et, olyan rég mókáztam már animén : (
_________________ wtfrotflolmaocetung.
"Obi-Wan Kenobi is like God but with better weapons"
|