Yu~ki wrote:
ef-a tale of memories...Elkezdtem nézni már a 8.résznél tartanak énma lepörgettem 5 részt.A grafika/hátterek gyönyörűek 10-es skálán maximumot érne el,de a történet...Nem vmi bonyolult.Drámázós-romantikus school-life.A karakterek érdekesek,bár az 1. részben egyszerre ránkzúdították az összeset,a semmiből jöttek elő.Össz-vissz 12 részes lesz,ezért nézem végig,mertha több lenne,nembiztos h kibírnám,annyira nem nyerte el a tetszésemet...de grafika *o*
Nem valami bonyolult a történet? Tény, de egy ilyen, érzelmekre, hangulatokra, lelki drámákra kiélezett sorozattól szerintem nem is kell azt várni, hogy megváltsa a világot. A sztori kidolgozottsága bőven megfelelő, és képes szinten tartani az érdeklődésemet, attól függetlenül, hogy a karakterdizájn nem éppen a szívem csücske, és Chihiro seiyuujával a világból ki lehetne kergetni... Az viszont igaz, hogy olyan friss, nem szokványos grafikai megoldásokat használ, hogy vizuális élménnyé válik. Csak az a bleeeh karakterdizájn. -.-
Más: Monster továbbra is eddigi pályafutásom egyik leglebilincselőbb animéje, zseniális sztorival, semmi üresjárattal, egyszóval szinte tökéletes... az egyetlen dolog, ami néha zavar, a tény, hogy szerencsétlen japánok kb annyira tudnak németül, mint angolul, és ez egy Németországban játszódó anime esetében azért meredek tud lenni. XD Bár azt meg kell hagyni, megerőltették magukat, de néha azért előfordul mellényúlás, pl Arzt helyett Arst, geworden helyett geworder, de most csak szőrszálhasogatok. X)