Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 4:19 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 115  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 30 Wed, 12:43 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jeanne C wrote:
Csak Misát ne :D Igaz őt nem utáltam, viszont annál jobban idegesített a stílusa. :lol:

Most miért? Hisz SEXYYYYY ^____^ *nagy Misa-fan*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 30 Wed, 1:12 am 
Senior Member

Mivel csaj vagyok logikusan inkább L-t vagy Light-et nézegetnám :love: , de ha már leszbi showt kéne csapni, akkor valszeg hamarabb választanám Sayu-t x)
De így google-ba beírva a két csak nevét, végülis mindkettőről jó képeket dob ki :lol: Hát nem is tudom mostmár... :laugh:

De amúgy hiába sexy, ha a filmben egy idegesítő picsa volt, brrr :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 30 Wed, 10:24 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jeanne C wrote:
De amúgy hiába sexy, ha a filmben egy idegesítő picsa volt, brrr :|

Akkor egy vélemény vagyunk, de éppen ezért olyan szeretnivaló. :heart: Nem mellékesen elég dögös ruhákba járt. ^_^ És remélem azért sok-sok jelenetben benne lesz. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 31 Thu, 4:09 pm 
Forum Addict

Virgin Snow - koreai-japán romantikus film

Image (Click thumbnail to see original size!)

A koreai főszereplő (akit Lee Jun Ki játszik) édesapja munkája miatt Japánba költözik, ahol találkozik egy kedves lánnyal (akit Aoi Miyazaki játszik). Sok akadályt kell leküzdeniük, kezdve azzal, hogy nem beszélik egymás nyelvét, egészen odáig, hogy a kulturális különbségek miatt néha nagyon fontos üzenetek nem jutnak el a másikhoz...
A film legérdekesebb része számomra a félig koreai, félig japán nyelvű script, és a két nemzet közötti kulturális különbségek bemutatása.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 31 Thu, 4:50 pm 
Forum Addict

A japanban elo koreai fiatalokrol es a kultiralis kulonbsegekbol adodo probemakrol szol a Go cimu film is. Szerintem nagyon jo, erdemes megnezni, ha meg nem lattad. Yosuke Kubozuka es Kou Shibasaki a foszereplok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 31 Thu, 7:50 pm 
Forum Addict

Djinn, köszi az ajánlást, még nem láttam. Érdekel, meg fogom nézni! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Feb 01 Fri, 10:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

megnéztem kitano legújabb filmjét (glory to the filmmaker!).hááát nekem már a takeshi's sem jött be annyira mint a korábbi filmjei.ölég lagymatag, semmi extra nem történik benne, ennek ellenére mégis mozgalmas.rem visszatér még a gizdás-yakuzás-szentimentális filmjeihez.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Feb 02 Sat, 9:12 am 
Forum Addict

Ezeket se ma láttam, de megérdemelnek néhány sort.
Pekingi bicikli: Elvont, hosszú és a sztori nehezen akar beindulni, de mindenképp megéri megnézni. Néha groteszk helyzetek alakulnak ki, az egyes szereplők reakciói pedig még érdekesebbek. Aztán ha belegondol az ember, ezek teljesen hétköznapi események. Tanulságos. A cím pedig tökéletes, mivel a főszereplő egy bicikli.

És ott hány óra?: Érdekes, kicsit kusza, furcsán megfoghatatlan, mert az idő múlását akarja érzékeltetni az egyes szereplőkön keresztül. Hogy ki hogyan él meg bizonyos eseményeket, és azokat hogyan dolgozza fel. Ez most így leírva biztos érdekesen hangzik, de amikor nézi az ember, akkor érti, hogy miről van szó.

Szamszára: Csak címszavakban... Szerzetesek, szokások, hagyományok, emberek, erős karakterek, nők, anya-lánya, szex-önfegyelem-félrelépés, család, gyereknevelés, otthon, tisztesség, meghasonlás, felismerés, töretlen hit. Zseniális!

A hét kard legendája: Kínai mese, minimális fantasztikus elemekkel fűszerezve. A történet tipikus, egy véreskezű hadvezér a hatalom és a pénz miatt gyilkoltatja a kardforgatókat a császár parancsára, igaz, néhanapján egy-két (sok) falusi és ártalmatlan (nők, gyerekek) ember is fej nélkül végzi. Ami nem tipikus, az hogy az egyik falu lakói felveszik a kesztyűt. Izgalmas, fordulatos, habár a befejezés nyitva hagyja a sztorit. De azért meg lehet nézni, ha valaki vevő az ilyen stílusú filmekre.

Mongol: Rendezője valami orosz, főszereplő Tadanobu Asano. A történet pedig, hogy lett egy kisfiúból Dzsingisz kán. Szóval az előzmények, és nem a hódítások. Megtudhatjuk, hogyan közösítenek ki egy kisfiút, és hogy mennyi akarat és elszántság, kitartás (szellemi, lelki, fizikai) és hit van benne, hogy túléljen sok olyan dolgot, amit más már feladott volna.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Feb 09 Sat, 3:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tudna nekem ajánlani valaki agyas, nagyon gondolkodtató és/vagy eredeti sztorival megáldott JAPÁN filmeket? ^^ Nagyon sürgős lenne mihamarabb, vaktába meg nem szeretnék semmit se töltögetni, csak olyant, aminek nagyon jó itt az ajánlása...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Feb 12 Tue, 8:21 am 
Forum Addict

Koga wrote:
Tudna nekem ajánlani valaki agyas, nagyon gondolkodtató és/vagy eredeti sztorival megáldott JAPÁN filmeket? ^^ Nagyon sürgõs lenne mihamarabb, vaktába meg nem szeretnék semmit se töltögetni, csak olyant, aminek nagyon jó itt az ajánlása...

Igy hirtelen a G@me ugrik, be mint "csavaros" tortenetu film. Ez mindenki szamar fogyaszthato, nem vilagrengeto, de nagoyn jo kis film (Es feltunk a filmben egy kisebb cameo szerepben Izam is. Szornyen fest pasinak :dead: )
Jo lenne tudni milyen jellegu filmek erdekelnek (romantikus, drama, horror, vigjatek...), ugy konnyebben mondanek egy ket cimet, igy hirtelen rengeteg jo japan filmet fel tudnek sorolni.... Meg azert nem mindegy pl. hogy Marebito vagy Postman Blues. Mind a ketto zsenialis, de eg es fold....8)

-----------

Az Edison Chen botranyon "felbuzdulva" megneztem ujra a Dog Bite Dog-ot, es meg mindig nagyion jo film es Edison iszonyat jot alakit benne szvsz. Persze masodszorra mar egesz mas elmeny, de igy volt ido a reszletekre is odafigyelni.
Duhos vagyok erre a kis hulyere, annyi jo filmet csinalhatott vna meg es most valszeg annyi az egesz karrierjenek. -_-

Ha vki nem tudna: Edison Chen altal keszitett sexkepek terjedtek el a neten meg januarban amiken tobbek kozott ismert HK sztarok is lathatoak (Gillian Chung, Cecilia Cheung, Bobo Chan...). A kepek akkor kerultek illetektelen kezekbe, mikor Edison szervizbe adta a laptop-jat!!!! (De most tenyleg, hogy lehet vki enniyre hulye???? :angry: ). Na hat kb enniy a sztori.
Persze azota mar ki is rugtak az uj filmjebol (Jump), meg a tobbiekre nezve is lettek kovetkezmenyek. Kivancsi vagyok kinek mi lesz a sorsa ezek utan, szeirntem arrafele nemigen lehet kimaszni egy ilyenbol....

Itt van ennek a lokottnek a blogja : edc meg Wiki, ha vki tobb infot akar tudni. Engem csak ez erdekel kap e meg filmszerepeket...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Feb 12 Tue, 10:35 am 
Site Admin

Edison egy barom és szerintem nem sok esélye van rá, hogy valaha is együtt akarjon még dolgozni vele valaki.

Koga: umm.. szerintem régebbi dolgok közt is érdemes szétnézni, mint Kurosawa cuccai, a Tokyo monogatari, pár Mizuguchi film, meg ilyesmik. o_O/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Feb 12 Tue, 11:42 am 
Forum Addict

Case wrote:
Edison egy barom és szerintem nem sok esélye van rá, hogy valaha is együtt akarjon még dolgozni vele valaki.

Ha arra gondolsz, hogy barom, mert kepes volt a fotokkal egyutt leadni a laptop-jat, akkor egyetertek. De vmiert ugy erzem nem erre gondoltal. :beaten:

/-------

Sukiyaki Western letoltheto Avistaz-rol, ha esetleg erdekel vkit.^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Feb 12 Tue, 12:20 pm 
Site Admin

arra (is) gondoltam. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Feb 12 Tue, 6:17 pm 
Forum Addict

D wrote:
Virgin Snow - koreai-japán romantikus film

Image (Click thumbnail to see original size!)

A koreai fõszereplõ (akit Lee Jun Ki játszik) édesapja munkája miatt Japánba költözik, ahol találkozik egy kedves lánnyal (akit Aoi Miyazaki játszik). Sok akadályt kell leküzdeniük, kezdve azzal, hogy nem beszélik egymás nyelvét, egészen odáig, hogy a kulturális különbségek miatt néha nagyon fontos üzenetek nem jutnak el a másikhoz...
A film legérdekesebb része számomra a félig koreai, félig japán nyelvû script, és a két nemzet közötti kulturális különbségek bemutatása.
Ez JunKi miatt listában van XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Feb 13 Wed, 8:32 pm 
VIP Member

Én mindig kibirom h ne sírjak a filmeken, de most az 1x sikerült megrikatniuk... még hozzá nem is kicsit és nem is egyszer...
A szerelem kísértete / Windstruck / Nae yeojachingureul soage habniaVígjáték... de minden vigjátéknak van hátulütője... biztos h bőgni fox, és itt nagyon is igaz... még én is elég yol bírtam egészen addig amig az 1ik "legfájosabb résznél" benyom ták az X Japant... :D:D Nyugodtan körbe lehet röhögni de én ott már nem birtam tovább...
A film amugy nagyon yo, és nem csak sírni lehet rajta, hanem sírva röhögni. Ajánlom mindenkinek:D Megéri

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 115  Next

All times are UTC + 1 hour